icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

dajanna
10. lis 2016

Věřím.zrovna jsme na cestě.díky moc za podporu.

lnk
10. lis 2016

@dajanna jedno stačí! 🙂 držím moc moc moc 🙂

boba245
10. lis 2016

@dajanna drzim päste 🙂

dajanna
15. lis 2016

Ahoj holky.Dnes jsem 5den po Et a měla jsem strašnou bolest v podbřišku jokoby me rezali nozem.Trvalo to asi hodinu a pak to přešlo.

hanulkasa
15. lis 2016

@dajanna ahoj. Drz se. Snad to bude dobre znameni, ze se miminko chytlo 😉

dajanna
15. lis 2016

Myslíš ze by to mohlo být?právě ani při jednom pokuse předtím sem nic takového neměla.

hanulkasa
15. lis 2016

@dajanna ja to mela taky takove jine nez to predchozi, mimo jine jsem i spinila a celou dobu mela takovy zvlastni pocit tepla v brisku. Ver ze to dobre dopadne. 😉

dajanna
15. lis 2016

Tak snad.pevně věřím.

lnk
16. lis 2016

@dajanna přeji hodně štěstí!!

dajanna
16. lis 2016

@lnk děkuji.

andela01
16. lis 2016

@dajanna tfuj tfuj tfuj 😉

dendinka
18. lis 2016

Ahoj holky, dnes přišla ms, tak bycjom měli v prosinci než budou mít v CARu zavřeno KET v pohodě stihnout. Zatím od zítřka budu brát jen estrofem a pořád beru femibion, prednison zatím ne. V pátek 8.DC půjdu na kontrolu sliznice a řeknou mi, co dál. Kolikátý DC se tak chodí na KET?

hanulkasa
18. lis 2016

@dendinka ahoj. Ja jsem byla 19 . DC. To bude zalezet asi jaky mas cyklus. Stihnout byste to kazdopadne meli. My byli loni v caru na prvni navsteve 22.12. Takze tam nejsou asi jen pres svatky.

dendinka
18. lis 2016

@hanulkasa já mám normálně bez jakýchkoliv léků cyklus delší asi 30-37 dní, předminulý byl s ivf 37 a tentokrát s utrogestanem 26. Takže asi se budou spíš orientovat dle růstu sliznice. Třeba budeme mít KET taky kolem 20.DC. To bychom měli už před štědrým dnem vědět, jestli budeme mít veselé nebo pořád smutné Vánoce.

hanulkasa
18. lis 2016

@dendinka Tak drzim palce at se telo nachysta idealne a vy mate stastne vanoce! 😉

dajanna
18. lis 2016

JÁ se zase výsledek et dozvím měsíc před Vanocema.No uvidíme.Čekáme tu nejlepší zprávu.Musí to krucis uz dopadnout dobře.

dajanna
18. lis 2016

@dendinka držím palečky at Vám to klapne a máte ty nejkrásnější Vánoce.

dendinka
18. lis 2016

@dajanna
@hanulkasa
Diky holky snad to konečně vyjde a po osmi letech se dočkáme. Doufám, že rozmražení přežijí obě embryjka

lnk
18. lis 2016

@dajanna
@dendinka holky, oběma vám přeju, ať drobečci zabojují a máte ty nejkrásnější vánoce ve svém životě 🙂

dajanna
18. lis 2016

Děkujeme.Snad to po 15letech uz konečně klapne a po 4pokusech

hanulkasa
18. lis 2016

@dajanna Po 15ti lezech? 😯 :-O Tak to je sila, to uz vyjit proste musi! Muzu se zeptat kolik je ti let?

andela01
18. lis 2016

@dajanna určitě to klapne 😉 nám to vyšlo taky po 15 letech .❤

dajanna
18. lis 2016

@hanulkasa můžeš.Je me 32.Brali jsme se v osmnácti.Manželovi je 34.Nikdy jsem nebrala antikoncepci a hned v 17 jsme se zacali snažit o miminko.Tenkrát před tolika rokama.to bylo normální.

hanulkasa
18. lis 2016

@dajanna Tak to je fakt mazec. Moc ti preji, aby se zadarilo a meli jste ten nejkrasnejsi vanocni darek! 😊✊❤

dajanna
18. lis 2016

Musí.Protože pak uz nám zbývá jen jeden pokus na pojišťovnu.Tak snad.No uvidíme příští čtvrtek.

lnk
19. lis 2016

@dajanna no tak po takové době to fakt musí být za odměnu! 🙂 též se nám prvorozený zadařil až ve 32 letech a přitom mi v CARu říkali, že největší pravděpodobnost je do 30 let. no mýlili se 🙂 do 30ti jsme nestihli nic a první ve 32 a druhé ve 35 letech 🙂 tak hodně štěstí!!! 🙂

dajanna
19. lis 2016

@lnk děkuji za podporu.Doufám,ze to vyjde.

hanulkasa
22. lis 2016

@dajanna ahoj. Jak je? Kdy budes testit?

dajanna
22. lis 2016

@hanulkasa ahojky.Tak jak mám napsané.Až ve čtvrtek.Teď mě to nějak neláká dělat si ho dřív.Pořád me poboliva břicho od toho minulého úterka tak nevím.

hanulkasa
22. lis 2016

@dajanna Tak vydrz. Budeme se tesit na dobre zpravy ve ctvrtek 😉