CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Taky to nechápu.Zítra jedu ještě na krev.Ale nečekám jiný výsledek.😢Už nevím co proto víc udělat aby to vyšlo.
Holky díky.Už ani fakt nemám co plakat.Jé to šílené.Po třetí za tento rok a nic.Už na to nemám psychicky.Dáme si chvíli pauzu poradím se s doktorem a uvidíme co dal.
Ahoj holky, nové zprávy z dnešní kontroly. Tak dnešní kontrola super. Dnes 8.DC a sliznice 8mm, tak mi ji pochválili, že to vůbec nečekali. Nemusím zvyšovat estrofem ani jít na další kontrolu a 6. prosince jdu rovnou na KET.
Ahojte, sú tu nejaké slovenky čo chodia do unica brno? zvažujeme že sa v januari objednáme... na SVK už máme nevydarené ivf za sebou... ale problem sa nenašiel žiaden...
Ahoj holky.Tak dnes jsem byli na konzultaci po neúspěšném ivf.Pan dr.Frgala nám doporučil pro mne Inofolic a pro manžela Folandrol.Tak jsem zvědavá.Ještě se zítra budu objednávat do Prahy na kliniku reprodukční imunologie.Nějaké ještě testy,které v Brně nedělají.Pak se na to vrhneme znovu.Třeba nám zabere,to co nám bylo doporučeno.Tak snad se to pohne kupředu.Už fakt musí.🙂
Doufám ,ze to tak bude.Je to jen odběr krve.Jsem na to sama zvědavá,jak ty výsledky dopadnou.
Holky dnes jsem v půlce čekání tj. 7 dní od KET, cítím se úplně jinak než minule po ET, snad to vyšlo.

@hanulkasa snad budou dobré. 😉