CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Ahoj holky.Dnes jsem 5den po Et a měla jsem strašnou bolest v podbřišku jokoby me rezali nozem.Trvalo to asi hodinu a pak to přešlo.
Myslíš ze by to mohlo být?právě ani při jednom pokuse předtím sem nic takového neměla.
Tak snad.pevně věřím.
Ahoj holky, dnes přišla ms, tak bycjom měli v prosinci než budou mít v CARu zavřeno KET v pohodě stihnout. Zatím od zítřka budu brát jen estrofem a pořád beru femibion, prednison zatím ne. V pátek 8.DC půjdu na kontrolu sliznice a řeknou mi, co dál. Kolikátý DC se tak chodí na KET?
@hanulkasa já mám normálně bez jakýchkoliv léků cyklus delší asi 30-37 dní, předminulý byl s ivf 37 a tentokrát s utrogestanem 26. Takže asi se budou spíš orientovat dle růstu sliznice. Třeba budeme mít KET taky kolem 20.DC. To bychom měli už před štědrým dnem vědět, jestli budeme mít veselé nebo pořád smutné Vánoce.
JÁ se zase výsledek et dozvím měsíc před Vanocema.No uvidíme.Čekáme tu nejlepší zprávu.Musí to krucis uz dopadnout dobře.
Děkujeme.Snad to po 15letech uz konečně klapne a po 4pokusech
Musí.Protože pak uz nám zbývá jen jeden pokus na pojišťovnu.Tak snad.No uvidíme příští čtvrtek.

Věřím.zrovna jsme na cestě.díky moc za podporu.