icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

lnk
3. led 2017

@hanulkasa
@dendinka byla jsem na tom stejně. po druhém neúspěchu jsem také přemýšlela o psychologovi. pak jsem hodila vše za hlavu, našla si jiné zaměstnání, chodila jsem jen do práce a domů se vyspat a po dvou letech jsem byla pracovně tak vyšťavená, že jsem zas byla psychicky připravená jít do dalšího boje o miminko 🙂 pomohlo mi vyčistit si hlavu jinou činností 🙂

hanulkasa
3. led 2017

@lnk Jo tak se citim pri kazdem úklidu, kdyz se zvedam. 😉 Dneska jsem dopoledne akcni zase a uz si musím lehnout, jak me boli nohy, mam je jak konve. Mam problem i s botama. Ale to najednou z niceho nic jsem hrozne otekla.

dendinka
3. led 2017

@hanulkasa já přemýšlím vyloženě nad pobytem v blázinci, jestli to ani teď nevyjde. Nechtěla jsem dělat vánoční výzdobu, ale manžel na tom trval. Mám tak nesmírnou chuť vyhazet to všechno z okna.

lnk
3. led 2017

@hanulkasa to tak bývá. ten poslední měsíc jsem byla taky strašně zavodněná. už je to takové celkově nekomfortní, člověk si připadne jak balon, všechno ho bolí, sotva leze, nemůže popadnout dech atd atd atd atd 🙂

lnk
3. led 2017

@dendinka hele, a nechceš zkusit toho psychologa?? možná by to pomohlo, vykecat se, dostat všechno ze sebe ven, aby se ti ulevilo než půjdeš do dalšího kola, aby nastalo takové to vnitřní uklidnění...

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka Ja si myslim ze na navsteve psychologa nic neni. Dulezite je, aby ti to pomohlo. Vim ze jsem cetla, ze i unica neco takoveho nabizi.

dendinka
3. led 2017

@lnk ani ne, dalšího doktora už bych neunesla, mám jednu kamarádku, co o všem ví, to je takový můj psycholog, kterýmu můžu napsat všechny své pocity a zbytečně se nevyptava na to co se nedá vysvětlit.

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka Ja jsem v tomto obdobi zkusila meditovat a musim rict ze jsem se citila lip. Navstivila jsem i 2x rizenou meditaci a pak uz jen doma. Hodne me to naucilo zklidnit mozek a myslenky. Citila jsem se lip.

lnk
3. led 2017

@dendinka hmm, tak přesně tohle jsem si nakonec taky řekla 😀 ale jelikož jsem letos navštívila psycholožku se synkem, tak už jsem změnila názor. psycholog je super věc. 🙂 nám pomohla hodně, oběma. synovi i mně 🙂 myslím, že jsem konečně po čtyřech letech uzavřela kapitolu sama v sobě. takový vlastní vnitřní problém od doby co se narodil... 🙂 možná bys byla sama překvapená...

dendinka
3. led 2017

@lnk zatím fakt ne, teď máme ještě ten KET před sebou, příští týden má manžel dovolenou tak to bude hned lepší, nebýt na to jen sama se zvířátky

andela01
3. led 2017

@dendinka A kolik vyjde prosim tě KET? Nezdražovalo se ?

dendinka
3. led 2017

@andela01 samotný KET bez léků 7900. Přijde mi že zdražují snad každý měsíc, v tabulce, co jsme měli v září před IVF bylo myslím 7250 za KET

andela01
3. led 2017

@dendinka fiiiha, a léky vyjdou probuh na kolik tak?

dendinka
3. led 2017

@andela01 to nevím, záleží, co budeš mít, když jen estrofem, pregnyl, pak agolutin a utrogestan tak asi kolem 500

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka
@dendinka Holky ja jsem spocitala ket na necelych 10tis

andela01
3. led 2017

@dendinka tak to jde 😉 já se lekla, že ještě tisíce budou za léky 😯

dendinka
3. led 2017

@andela01 ale můžeš mít překvapení jako já, že se dozvíš na sále, že budeš platit embryoglue, který jsi neměl mít, nepodepsal si ho, ale kde se vzalo tu se vzalo, zaplatit musíš 3500 za něj

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka jo nekdo musi zaplatit tu nove otevrenou pobocku v Praze... Nekdy je to srovnani cen mezi klinikami fakt hodne sila.

dendinka
3. led 2017

@hanulkasa byla jsem tam sama, ptala jsem se na recepci, co to má být, nedokázali to vysvětlit, volali jen do laboratoře a tam řekli, že oni to v papírech mají, jakmile tam se mnou půjde manžel, bude to znovu řešit, kdyby mě mezi kontrolou a transferem zavolali, že to některý doktor doporučuje, tak fajn ale takhle to byl pro mě šok a stres, protože samozřejmě jsem sebou neměla na to nachystané peníze a tak jsem těch 15 minut na sále přemýšlela co si počnu, jestli půjde to co mi chybí zaplatit kartou. No prostě hrůza.

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka Takze hned z kraje zbytecny stres, ze.

dendinka
3. led 2017

@hanulkasa udelalo se mi úplně zle, neležet už na lehátku, tak tam asi omdlim a k tomu jsem si říkala celou dobu na sále, musíš být v pohodě, nesmíš se nechat vyvést z míry, ale jak to udělat? Samozřejmě mi to na psychiku teď vůbec nepřidá, kdyby to vyšlo čert vem prachy, ale takhle jsme mohli mít půlku na teď.

lnk
3. led 2017

@dendinka no ty bláho, tak to je mazec ☹

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka Asi bych se vuci tomuto postupu jeste dodatecne ohradila. Meli by ti to vysvětlit, jak je mozne ze se toto stalo.

andela01
3. led 2017

@dendinka tak to je mazec jako. Já bych to asi neplatila, když nemám nic podepsanyho. Ale to se mi teď říká, co?
Holky, teď jsem četla, že v Brně zaměnili embrya. Uplne ve mně hrklo, naštěstí nešlo o Unicu . A tomu říkám ale sakra mazec ....

hanulkasa
3. led 2017

@andela01 Taky jsem to cetla, je to sila...

dendinka
3. led 2017

@hanulkasa no ptala jsem se na to a nedokázali vysvětlit, jak jsem psala, jen zavolali do laboratoře, budeme to řešit znovu, protože když jsem byla na krvi, čekala jsem, že mi k tomu ještě něco řeknou a nic, takže jakmile půjdu k doktorovi na kontrolu, znovu se budu ptát

hanulkasa
3. led 2017

@dendinka Urcite pozaduj vysvětlení..

karkab
5. led 2017

Dobrý večer, s manželem přemýšlíme o změně centra a přemýšlíme o Unice. Mohu se zeptat jak jste spokojené, přístup atd.? Moc děkuji 🙂

andela01
5. led 2017

@karkab ahoj, za mě spokojenost. Máme doma dvouletou holčičku díky Unice a Chystáme se pro sourozence. Přístup maximálně vstřícný, ať jde o sestřičky nebo doktory. Vše ochotně zodpoví, poradí, kdykoli jsou na telefonu. Kdybys chtěla vědět něco konkrétního, klidně se ptej. Když budu vědět, ráda poradim. A když ne já, tak holky tady určitě 😉

hanulkasa
6. led 2017

@karkab Ahoj. Za me taky spokojenost. Vyšel nám první ket. Doktoři i sestřičky super. Nikdo nám nic nenutil a lidský přístup. Budeme ted v lednu rodit.