CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@dendinka hmm, tak přesně tohle jsem si nakonec taky řekla 😀 ale jelikož jsem letos navštívila psycholožku se synkem, tak už jsem změnila názor. psycholog je super věc. 🙂 nám pomohla hodně, oběma. synovi i mně 🙂 myslím, že jsem konečně po čtyřech letech uzavřela kapitolu sama v sobě. takový vlastní vnitřní problém od doby co se narodil... 🙂 možná bys byla sama překvapená...
@hanulkasa byla jsem tam sama, ptala jsem se na recepci, co to má být, nedokázali to vysvětlit, volali jen do laboratoře a tam řekli, že oni to v papírech mají, jakmile tam se mnou půjde manžel, bude to znovu řešit, kdyby mě mezi kontrolou a transferem zavolali, že to některý doktor doporučuje, tak fajn ale takhle to byl pro mě šok a stres, protože samozřejmě jsem sebou neměla na to nachystané peníze a tak jsem těch 15 minut na sále přemýšlela co si počnu, jestli půjde to co mi chybí zaplatit kartou. No prostě hrůza.
@hanulkasa udelalo se mi úplně zle, neležet už na lehátku, tak tam asi omdlim a k tomu jsem si říkala celou dobu na sále, musíš být v pohodě, nesmíš se nechat vyvést z míry, ale jak to udělat? Samozřejmě mi to na psychiku teď vůbec nepřidá, kdyby to vyšlo čert vem prachy, ale takhle jsme mohli mít půlku na teď.
Dobrý večer, s manželem přemýšlíme o změně centra a přemýšlíme o Unice. Mohu se zeptat jak jste spokojené, přístup atd.? Moc děkuji 🙂
@karkab ahoj, za mě spokojenost. Máme doma dvouletou holčičku díky Unice a Chystáme se pro sourozence. Přístup maximálně vstřícný, ať jde o sestřičky nebo doktory. Vše ochotně zodpoví, poradí, kdykoli jsou na telefonu. Kdybys chtěla vědět něco konkrétního, klidně se ptej. Když budu vědět, ráda poradim. A když ne já, tak holky tady určitě 😉

@hanulkasa
@dendinka byla jsem na tom stejně. po druhém neúspěchu jsem také přemýšlela o psychologovi. pak jsem hodila vše za hlavu, našla si jiné zaměstnání, chodila jsem jen do práce a domů se vyspat a po dvou letech jsem byla pracovně tak vyšťavená, že jsem zas byla psychicky připravená jít do dalšího boje o miminko 🙂 pomohlo mi vyčistit si hlavu jinou činností 🙂