icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

hanulkasa
29. zář 2017

@karja no já nevím, manžel má hodně spermií, pohyblivost dobrou ale špatnou kvalitu. Bez PICSI bysme prý pravděpodobně neměli embrijka..

hanulkasa
1. říj 2017

@dendinka jak je?

dendinka
1. říj 2017

@hanulkasa dobrý, dneska už půjdu za hodinu dom

karja
1. říj 2017

@hanulkasa Tak to jo, jak je špatná kvalita, tak bych PISCI brala. Myslím, že se nesnaží zbytečně tahat peníze.

marenka244
4. říj 2017

Ahoj holky, tak hormony dopíchány 🙂
Zítra mám kontrolní ultrazvuk... ale měla bych dotaz... Trochu se ztrácím v tom co si vzít sebou... Vím,že tu fialovou složku s rozpisem a zbytek Puregonu... ALE nevím,jestli mám brát tu nadobu s jehličkama a zbytek jehliček??? Pamatujete si to některá?? 😊 moc děkuji za info

misaskul
4. říj 2017

@marenka244 Já ji nebrala, neboť jsem pokračovala v píchání Agolutinu až do pozitovního testu 14 dní po ET, tak mi to přišlo zbytečné. Jinak jsem brala všechny papíry v té fialové složce + všechny léky.

janikas85
4. říj 2017

@marenka244 který hormony dopíchány? V které jste fázi?

marenka244
4. říj 2017

Puregon...jsem na začátku 🙂 Při nejhorším ji dovezu další návštěvu

janikas85
4. říj 2017

@marenka244 tak to ještě nevozte,ještě vám přidají další hormony před punkcí a po transferu si budete píchat Agolutin,tak ještě vyčkejte. Vemte si jen fialovou složku a pero s Puregonem a nepoužité jehličky.

marenka244
4. říj 2017

@janikas85 super. Moc děkuji ;)

janikas85
4. říj 2017

@marenka244 není zač. Přeju ať vám to dobře dopadne.

dendinka
4. říj 2017

Ahoj holky už jsem zase v nemocnici, miminko se drží, máme srdíčko, ale zase krvácím.

marenka244
4. říj 2017

@dendinka jejda :( tak hlavně ať se drží miminko 🙂 budu na vás moc myslet ;)

dendinka
4. říj 2017

Holky tak jsem v jedenáct zase začala víc krvácet a zase jsem přesně jako v březnu 6+3 potratila.

hanulkasa
5. říj 2017

@dendinka jezis nee, zrovna jsem na tebe teď ráno vzpomněla, že ti napíšu jak se máš... To prostě nejde, to není možný jako.. Moc mě to mrzí. 😔😓😕😯

dendinka
5. říj 2017

@hanulkasa já už fakt nevím

hanulkasa
5. říj 2017

@dendinka můžu se zeptat kolik je ti let? Je to fakt hrozný tohle, neumím si představit jak ti je... máte ještě mrazacky?

dendinka
5. říj 2017

@hanulkasa 29 a 4 měsíce, máme ještě 2 mrazáčky zamražené po jednom

marenka244
5. říj 2017

@dendinka nee 😢 😢 😢to už mělo být až do krásného konce😢
Já sedím už v čekárně v Unice a sama jsem zvědavá,co se uvnitř děje,dva dny mě bolí vaječníky a hlava 😕

dendinka
5. říj 2017

@marenka244 vaječníky bolí jak se zvětšují a hlava bolí z hormonů no, tělo na ně není zvyklé

marenka244
5. říj 2017

@dendinka tak třeba se to dá posoudit,ze na me hoemony aapon funguji ..necham se prekvapit...
Ty odpocivej....

dendinka
5. říj 2017

@marenka244 já už čekám na odvoz domu z nemocnice

hanulkasa
5. říj 2017

@dendinka tak aspon ze ještě máte.. a nemusíš do toho celého znovu. To jsi ještě mladá kočka 😊 já ti asi po přeji hodně sil a pevné nervy.. co jiného v tuto chvíli.

marenka244
5. říj 2017

Dnešní kontrola.... 9 folikulu vpravo a 7 vlevo,sliznice 7mm
V sobotu ráno ještě jeden ultrazvuk a asi v pondělí punkce 🙂

crazy_girl3
5. říj 2017

Holky mate nektera pri uzivani marvelonu zkusenosti se svedenim tela,prujmem a zle od zaludku? Nevim jestli je to shoda nahod nebo jestli to muze byt od te ak

marenka244
5. říj 2017

@crazy_girl3 tak to jsem neměla 😕

crazy_girl3
5. říj 2017

@dendinka moc me to mrzí 😢

hanulkasa
5. říj 2017

@crazy_girl3 přečti si v přívalovém letáku vedlejší účinky. Já neměla antikoncepci.

crazy_girl3
5. říj 2017

@hanulkasa tam je právě napsaný úplně Všechno. ...

hanulkasa
5. říj 2017

@crazy_girl3 tak pak to tak asi bude ne.. ty už i stimulujes?