CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@drndapetka nikam nechoď a povídej si s náma, stejně to nevydržíš
@raduza2 mám dlouhý protokol, nemlich to samý jako drnadapetka
ok, tak mi to rozhodne staci 🙂
@teckovanaorchidej
@drndapetka
@raduza2
@teckovanaorchidej aha díky 😉
@raduza2 nzc 🙂
@teckovanaorchidej jdu se aspoň najíst, je mě blbě i od žaludku, to můžu? 😀
@drndapetka no nevím 😀 😀 , snad jo, tak pa
@raduza2 jojo
@teckovanaorchidej se po mě opičí a nakonec spolu skončíme i po OPU na pokoji 😀
@drndapetka to bude skvělý, mám vzít nějakou flašku?, co piješ ?, uděláme si mejdan v Unice, to by koukali a dr by nám mohl i zapět 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@teckovanaorchidej no víno je pro takovou slavnostní příležitost málo, tak vezmi Tequilu jestli ji piješ taky 😀 😀 😀
@drndapetka aspon tam budeš mít někoho známého 😀
@teckovanaorchidej škoda, že pak už budeme moct pít jen vodu z vodovodu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
staršně se mě to táhne a to teprve čekám na mrchu ☹
jak já vám zavidím ,samozřejmě v dobrém slova smyslu
@drndapetka tak fajn, vem sůl a citrón, hodně kapesníků, kdyby nás to dojalo, copak opu, to zvládneme, já se bojím ET, sice mě prošťouchli, ale co když jsem zase srostla??
@drndapetka jo tak to máš pravdu nedoporučují ¨nic perlivého
@raduza2 neboj, taky se dočkáš, já čekám od května 🙂
@teckovanaorchidej hlavu vzhůru přece by to tak brzo nesrostlo
@teckovanaorchidej jujda a to jsi vydržela ,klobouk dolů já musím vydržet jen 3 měsíce
@raduza2 snad ne, ale užila jsem si s otevrelem své před tím prošťouchnutím, tak se už fakt bojím
@teckovanaorchidej nestraš, tak rychle nemůžeš srůst 😨
jinak já raději zlatou...takže pomeranče a skořice 😀
@teckovanaorchidej kdy máš jít na UTZ
@teckovanaorchidej jo tak s Otevřelem mám taky svý zkušenosti a musím říct nic příjemnýho ,to mě dělal pouze pruchodnost a myslela jsem že ho kousnu 😀
@teckovanaorchidej navíc jsi měla taky po tom prošťouchnutí měsíčky a při těch se čípek taky roztahuje, takže si myslím, že to zůstalo jak má být..... 😉
@raduza2 mě teda Otevřel nepřipadal nějaký necitlivý, ale je fakt, že mě snad těma zrcátkma roztáhnul jak na porod, a apk mu to trvalo asi minutu než to ze mě vysoukal 😀 😀 😀
@raduza2 jak to? mě po minimální stimul. řekli - přijde ms - nebyl transfer a to do 10 dnů, pak počkáte na další ms a hned druhý den cyklu jsem začala s HAK a pak zase ms a pak stimul. dlouhý protokol. No takže taky skoro 3 měsíce. Aspoň se máš na co těšit. 😅 😅
@teckovanaorchidej neměla jsem minimální stimulku,ale dlouhej protokol .Ted by meli dorazit a pak ještě jedny ,to už se mám objednat a v říjnu u MS by jsme začli stimulovat
@raduza2 no on se snažil, byl celkem opatrný, nemůžu říct, že ne, ale fakt to nešlo, sestra byla na mě taky hodná, dokonce mě hladila, asi jsem vypadala dost vyděšeně
@drndapetka asi měl špatnou náladu ,já na něj kapla 2x a vždycky to stálo zato a přitom když jsem byla u Frgali tak v pohodě tak nevím čím toje

taky si to myslím ,ale jistá si nejsem 😒