icon

CAR v Motole - chodíte tam někdo?

happinesss
22. led 2019

Ahoj, chodite nektera do Motola? Jsme objednani a rada bych znala vase postrehy..

Strana
z2
happinesss
autor
30. led 2019

@myrei Jinak dekuji za napad, na genetiku vubec volat...by me to asi nenapadlo, pritom vim, ze tam taky budeme muset. A stejne termin az buhvi kdy.
Jo a uz zacinam mit bordel v tech patrech, kam na co jit a jaky listek nechat vyjet 🙂) a na ty genetice me zarazilo, ze rikala, ze jsou ve 3.patre a ze si mame vyjet listek "spermiogram". Pritom spermiogram je v 5.patre ne??
Pomoooc, mam v tom hokej teda. 🙂)

myrei
30. led 2019

Hmmm, ten termín na genetiku nic moc.. ty výsledky pak taky docela trvaly. Ale mohlo to být horší, hlavně že už jste tam zaháčkovaní! Třeba na ty výsledky nebudete muset čekat, když je problém jasný. Ale těžko říct, no.
S těmi patry se vůbec nestresuj 😉 Je to jenom 3. a 5. patro. V tom 5. je ordinace lékařů, kteří s vámi budou řešit postup a to IUI a ve 3. patře je genetika, spermii a sál, kde provádí IVF a někdy i IUI, i když mě to zrovna paní doktorka dělala u sebe v ordinaci v tom 5. patře. Ale oni o sobě navzájem dobře ví, tak by vás zanavigovali 😉 Za 13 dní jdete, viď?

myrei
4. bře 2019

@happinesss Ahoj, tak jak to s vámi vypadá?

happinesss
autor
8. bře 2019

@myrei Ahoj, no slo to rychle,dnes jsem 16 dni po IUI a test budu dalsi delat zitra nebo pozitri... Nechala jsem se ukecat k testu 13 dni po iui a nic. Tak se ted trochu bojim toho dalsiho testu 🙂)) ten cas se tak vlece..to je hruza. Dnes doberu posledni utrogestan a uvidim jestli se rozjede ms. Jinak jsem nad tim vsim premyslela a pocitala a testovani 14 po iui mi prijde brzo... neviiiim...

myrei
9. bře 2019

@happinesss Ahoj ☺ tak moc držím palce! Tak oni stejně doktoři říkali testovat až nejdřív těch 16 dní po. Já měla minulý cyklus biochemické těhotenství. Teď budu testovat až příští týden, tak jsem zvědavá, jestli to tentokrát klapne. A jo, vleče se to děsně 😁

happinesss
autor
11. bře 2019

@myrei ahoj, tak u nas nic.. :-/ neklaplo to.. tenhle mesic asi vynechame..budu sama v praci a nemuzu zavrit. ☹ Jinak ani nevim jestli provadeji utz i iui o vikendech..nevis? A ty ses objednavala hned prvni den cyklu?
A jak jsi na tom? Kdy testujes?
Jinak cim vic nad tim postupem premyslim, tak je to cele zvlastni...jsem cekala, ze treba pred iui udelaji alespon ultrazvuk nebo neco..aby se videlo jestli ten folikul uz prasknul treba nebo co se tam vevnitr deje...ale nic. Ja vim, ze ovitrelle by to mel "nacasovat", ale nerikej mi, ze to u kazde z nas funguje stejne. No nevim, jsem rozcarovana z toho..

myrei
12. bře 2019

@happinesss Ahoj, to mě mrzí. Člověk s tím počítá, že to musí určitě vyjít.. U nás nejspíš taky nic. Testovat jsem měla zítra, ale myslím, že se rozjíždí MS.. S tím ultrazvukem máš pravdu, mohli by kouknout, jak to vypadá. Asi počítají s určitou pravděpodobností a že tam na sebe počkají. Já si první Ovitrelle píchla večer a za dva dny v poledne na to šla. A druhý Ovitrelle jsem si píchla ráno a šla na to hned druhý den v poledne, tak mi to taky přišlo divný.. Snad vědí, co dělají. Každopádně zkusíme znovu

myrei
12. bře 2019

@happinesss Jo a s tím víkendem nevím. Mě říkala doktorka, že tam je každý druhý víkend, tak snad jo, i když asi ne úplně standardně. Každopádně příští týden to možná zjistím

happinesss
autor
13. bře 2019

@myrei Tak jak jsi dopadla?? Rozjela se ms? Ja ted na dalsi pokus musim pockat na dalsi ms...tahne se to ty brdo. Clovek by chtel vsechno hned.
A s tema utz jsem premyslela, ze bych se domluvila se svym gyndarem, ze bych ob den prisla na utz na mereni folikulu...neverim, ze totiz folikuly rostou v celem cyklu stejnou rychlosti..ale nejsem doktor no..

myrei
13. bře 2019

@happinesss No jo, dorazila. Aspoň že přišla rychle a nemusím ztrácet čas. To čekání je fakt věčný. Vím, že až budu těhotná, tak si řeknu, že takhle načasované je to perfektní, ale už aby to bylo. Příští týden jdu zas na utz před iui a o týden později konzultace k IVF. Není na co čekat. To bys měla super, kdyby tě gynekolog zkouknul. Tý mý by se do toho myslím nechtělo

happinesss
autor
14. bře 2019

@myrei To je mrcha krvelacna...stejne jako ta moje. :-/ Ty brdo na konzultaci k ivf??? Uz?? Jako pravda, neni na co cekat...me odrazuji zatim ty sileny doplatky za leky...ivf bych se rada vyhnula. No nevim jestli se tomu mymu bude chtit delat ob den utz, ale bylo by to fajn. Takhle mam opravdu pocit, ze se strili od boku a neni vubec jiste, ze ovulace probehne presne tak, jak oni naplanuji.

myrei
17. bře 2019

@happinesss No jo, tak snad nám to klapne teď při dalším pokusu! Já jdu teď ve čtvrtek na utz, táhl jsem zvědavá, jestli stihneme v pátek iui. Bylo by to super. Tu konzultaci k ivf mám pak za 14 dní, tak to už bych mohla mít i představu, jak dopadlo iui.. A pak se asi bude chvíli čekat na schválení žádosti od pojišťovny, tak asi stihneme ještě jedno IUI a to už buffer čtvrté, tak ono to zas tak narychlo není 🙂 Samozřejmě taky pořád doufám, zte to vyjde bez ivf, ale co už, klidně to zaplatím, hlavně ať už to vyjde ☺ Už ses ptala svého gynekologa, jestli tě zkoukne?

mitell
5. črc 2019

Ahoj. S přítelem se snažíme necelé 2 roky o mimčo a zatím bez výsledku.. A doktor nás posílá na imunologické vyšetření. Kolik dni před vyšetřením má být sexuální abstinence? Nějak se mi to vypařilo z hlavy🤷‍♀️ děkuji

happinesss
autor
18. črc 2019

@myrei Ahooooj, nejake novinky u vas??? Ja se dnes objednam na treti pokus inseminace a na utz se dohodnu asi rovnou na konzultaci na IVF.
Co ty, uz podstupujes nejakou lecbu??

misisfilip
22. črc 2019

@mitell myslim, ze rikali, ze tri dny pred abstinence, ale nesmi.byt zase delsi nez 5nebo 6 dni

Strana
z2