Čekání na dárkyni v Gennetu. Jak dlouho jste čekaly?

lucavka
20. dub 2010

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s čekáním na dárkyni v Gennetu. Jak dlouho to trvalo. Popřípadě jestli někdo nemá zájem o darování vajíček a nechtěl by mi pomoci posunout se v pořadníku. Budu vděčná za zkušenosti.

simonceli
21. dub 2010

Ahoj, a co všechno to dárcovství obnáší? Nic o tom nevím. Možná bych i darovala, já svůj poklad už mám.

lucavka
autor
21. dub 2010

Ahojky, no znamená to brát léky na stimulaci a podstoupit odběr vajíček. Takže cca měsíc starostí. A před tím odběr krve na testy. Žádná sranda to určitě není, ty léky dávají docela zabrat. Dárkyně musí být celkově zdravá a silná. V gennetu se platí dárkyním jako odškodnění 23 000,--. Což hradí příjemkyně vajíček.
To víš, za každou dárkyni je její příjemnkyně vděčná jako za zázrak 😉

simonceli
22. dub 2010

Aha. No nechám si to projít hlavou. O peníze mi nejde. Ty nepotřebuju, akorát jsem takový ten pomáhací typ. Mrzí mě, když nějaká žena nemůže otěhotnět a tak moc by chtěla. Chceme si i s přítelem do budoucna adoptovat dítě, ikdyž v pohodě můžeme mít svoje. Ty léky, no. Nejsem moc zastánkyně prášků, co se mé osoby týče, ale když to pomůže.

lenca78
4. kvě 2010

lucavka - ja mam taky darkyni z Gennetu a nasli mi ji pokazde rychle - cca do 2-3 mesicu, nakonec dokonce do mesice. Spis byl problem na me strane - mela jsem darkyni, ale bud jsem nemohla stimulovat kvuli nemoci nebo jsem nenastimulovala dost. Takze pokud muzes zaplatit ty penize za darkyni (my mame nasetreno na 2 pokusy), doporucuji to zkusit tam. Jde to fakt rychle. Az nam penize dojdou, tak pujdu asi do statniho a tam se ceka pry az dva roky. Jinak do Gennetu jsem zadnou darkyni neprivedla.