Čekání na ET. Kdo čeká taky?
Ahojte je tu nekdo kso ted čeká na vyslwdek po ET a je nervózní stejne jako já?
Ahoj holky také čekám na výsledek po ET. Na krev jdu v pondělí 7.10 a jsem hrozně nervózní.
Já jsem dnes 15 den od opu
Mě také zaváděli 1 5tidenni embryo které bylo naprosto v pořádku a mám jich zamrazenych jeste 8 měla jsem velký odběr vajíček odebrali 21 které byli všechny pěkne oplodnovali 14 a vydrželo jich 10.
Cítím se fajn ale mám strašně nafouknute břicho a to doopravdy hodně ale neboli mě. Tak nevím čím to může být už jsem přemýšlela že si zavolám do car a raději se optam neslyšeli jste už o tom?
Ja jsem mela ET vcera, na krev jdu 14.10. Tohle je nas osmy cyklus IVF. Vsem moc drzim palce. 🤞
@lusie23 za to kdyz zavolas tak noc nedas..... 😊 A neberes třeba ultrogestan, ja ho beru a jsem taky nafoukla... Tak si myslim ue to je z toho beru 4-0-4 a zavadim..... Ale nevim kdyz zavolas tak adpon buded vědět co a jak a kdyz jim reknes kdyz uz máš pozitivní test, tak te treba daji driv na krev
@pajulabur já mám totiž všechno v pořadku tak jak má být ovulaci vajíčka přítel sperma také já mám problém že nemám průchozi oba dva vejcovody... A to mám už 10tiletou holčičku přirozenou cestou. Do tedka mi nikdo neřekl jak je to mozny a čím to vzniklo že se ucpali. Zjistila jsem to před rokem kdy jsme se po 2 letech snažení rozhodli návštěvou caru.
@lusie23 tak to muze byt s toho ultrogestanu kdyz ho polikas ja ho zavadim a je mi dobre.... A ma to i pry lepsi ucinost, tak mi ro rekly.... J amam jeden nepruchozi a stalo se mi to po porodu a dozvedela jsem se to 2 roky spatky jak jsme se s manzou zacaly snazit, kdyz jsme o syna prisly.....ale tk nechco rozebírat..... Tak ani iui u nas nema smysl tak proto rocnou ivf

@lucik253 abych treba nebyla sklamana ze to nic neukaze nebo by mohl byt treba falesny duch s te injekce