icon

Čekání na ET. Kdo čeká taky?

pajulabur
28. zář 2019

Ahojte je tu nekdo kso ted čeká na vyslwdek po ET a je nervózní stejne jako já?

Strana
z4
pajulabur
autor
30. zář 2019

@lucik253 abych treba nebyla sklamana ze to nic neukaze nebo by mohl byt treba falesny duch s te injekce

lucik253
30. zář 2019

@pajulabur Ja testovala 10den a 12den,ja ovittrel nemela..zkus 😍

pajulabur
autor
30. zář 2019

@lucik253 tak to si to ještě promyslím ja jen abych nebyla zase sklamana, kdyby se tam třeba nic neukazalo, nebo třeba falesny duch... Jeste se mrknu na net

lucik253
30. zář 2019

@pajulabur Jo uvidis jak se budes citit

janca84
30. zář 2019

@pajulabur no ja jsem tam zase spokojenejsi nez ve zline, do ivf jsme sli rychle. Je to tezko no.

janca84
30. zář 2019

@lucik253 tak to je bezva ze ti udelal ultrazvuk a nechal neschopenku 🙂

pajulabur
autor
30. zář 2019

@janca84 tak jasne je na kazdemm, kde je spokojenejsi... Ja jsem ted prave rada v ten FN je to všechno rychle tak jsem rada, kdyz se celkem snazime uz 4 roky

pajulabur
autor
30. zář 2019

@lucik253 jasné

lucik253
30. zář 2019

@janca84 Jo aspon se podival jak to vypada

janca84
30. zář 2019

@pajulabur u nas to po novem roce budou take ctyri roky. Mne je 35, tak nas docela zenou. Kolik je tobe jestli se mohu zeptat?

pajulabur
autor
1. říj 2019

@janca84 ahoj tak me je 25 ale vek je jen cisli, ale ja mam peokazane ze přirozeně neotehotnim, proto dojizdime do caru

lusie23
1. říj 2019

Ahoj holky také čekám na výsledek po ET. Na krev jdu v pondělí 7.10 a jsem hrozně nervózní.

janca84
1. říj 2019

@pajulabur jasne, moc preji at to ted vyjde 🙂

pajulabur
autor
1. říj 2019

@lusie23 ähojky tak jsme na tom podobně, akorát ja jdu na krev až. 9.10 drzím tipalce.

pajulabur
autor
1. říj 2019

@janca84 napodobně 🙂

lusie23
1. říj 2019

@pajulabur moc děkuji já tobě také 👍já to dnes už nevydržela a udělat ze zvědavosti test už jsi take zkoušela?

lusie23
1. říj 2019

Myslím si že malý náznak že to vyjde tam mám trošičku mě to aspoň uklidnilo

lucik253
1. říj 2019

@lusie23 Jo je tam jemne videt

pajulabur
autor
1. říj 2019

@lucik253 který pak jsi den od opu.... A nn ja jete nezkousela asi skusim v nedeli ted jsem ai koupila digitální test cleblue a tak uvidin... Jako jinak naznak tam je hezky vydet

lusie23
1. říj 2019

Já jsem dnes 15 den od opu

pajulabur
autor
1. říj 2019

@lusie23 tak to vypada slibne..... Ja jsem dnes k den od et a tutiz 10 den od opu mely jsme prodloužení kultivace, a za zavadeli nam 1 5ti denni blastokcidu a to ukazkovou, jak mi bylo řečeno..... A mame ještě jednoho sněhuláka.....

lusie23
1. říj 2019

Mě také zaváděli 1 5tidenni embryo které bylo naprosto v pořádku a mám jich zamrazenych jeste 8 měla jsem velký odběr vajíček odebrali 21 které byli všechny pěkne oplodnovali 14 a vydrželo jich 10.

lusie23
1. říj 2019

Cítím se fajn ale mám strašně nafouknute břicho a to doopravdy hodně ale neboli mě. Tak nevím čím to může být už jsem přemýšlela že si zavolám do car a raději se optam neslyšeli jste už o tom?

evawest
1. říj 2019

Ja jsem mela ET vcera, na krev jdu 14.10. Tohle je nas osmy cyklus IVF. Vsem moc drzim palce. 🤞

pajulabur
autor
1. říj 2019

@lusie23 za to kdyz zavolas tak noc nedas..... 😊 A neberes třeba ultrogestan, ja ho beru a jsem taky nafoukla... Tak si myslim ue to je z toho beru 4-0-4 a zavadim..... Ale nevim kdyz zavolas tak adpon buded vědět co a jak a kdyz jim reknes kdyz uz máš pozitivní test, tak te treba daji driv na krev

pajulabur
autor
1. říj 2019

@evawest wow, a to ri ani jeden nevysel? Ted jsi me trochu zarazila a postrasila... Ja mam za sebou 1 tak ted se trochu bojim... A kam chodis

lusie23
1. říj 2019

@pajulabur ano beru 2-2-2 také mě napadlo že to může být z toho já ho nazavadim ale polikam

pajulabur
autor
1. říj 2019

@lusie23 wow tak to mas fajn ja jich mrla 6 a vydrzelo jich 5 a z toho to pak 3 vzdaly

lusie23
1. říj 2019

@pajulabur já mám totiž všechno v pořadku tak jak má být ovulaci vajíčka přítel sperma také já mám problém že nemám průchozi oba dva vejcovody... A to mám už 10tiletou holčičku přirozenou cestou. Do tedka mi nikdo neřekl jak je to mozny a čím to vzniklo že se ucpali. Zjistila jsem to před rokem kdy jsme se po 2 letech snažení rozhodli návštěvou caru.

pajulabur
autor
1. říj 2019

@lusie23 tak to muze byt s toho ultrogestanu kdyz ho polikas ja ho zavadim a je mi dobre.... A ma to i pry lepsi ucinost, tak mi ro rekly.... J amam jeden nepruchozi a stalo se mi to po porodu a dozvedela jsem se to 2 roky spatky jak jsme se s manzou zacaly snazit, kdyz jsme o syna prisly.....ale tk nechco rozebírat..... Tak ani iui u nas nema smysl tak proto rocnou ivf

Strana
z4