Čekání na ET. Kdo čeká taky?
Ahojte je tu nekdo kso ted čeká na vyslwdek po ET a je nervózní stejne jako já?
@lucik253 tj to je fakt, ale co clovek nadela kdyz chce mit rodinu, a nejde to prirozene... Taky sr bojim jak hrom.... Ale jsem furt unavena, poboliva me podbrisek, a trochu mi pnou prsa, tak nevim jestli to muze byt nejaky naznam.... Ty jsi mela nejake peiznaky nebo ri to potvrdila az krev
Ahoj holky ja jsem dnes 6 den po ketu, tak taky cekam. Nic moc teda nepocituju, tak nevim...uz teda 3 ivf.
No test si mam dle caru delat az pristi sobotu, ja budu testovat driv, ale jeste nemam odvahu, bojim se vysledku. Kdy ty chces testovat?
@janca84 no takto ja mam jot na ktev 9.10 primo do car, a kde chodis ty... Mi řekly ze pokud si budu chtit udělat test, tak driv jak 7-10 den to nema cenu.... Tak uvazuju ze si ho udelam v nedeli.... To budu 10 den po ET.... Tak uvidim... A kdy jsi ty byla na ket, a to vlaste jak probiha, me to bude cekat zda nevijdr tento pokus..... A prosim nevis jak si zaonout upozornění aby mi to piplo ze nekdo pise?
@pajulabur chodim do olomouce do ivf clinic, predtim jsem chodila do zlina. No ket jsem mela v nativu, to znamena, ze v cyklu probehne ovulace, potom se vlozi embryo a ted beru jen dva utrogestany vecer. No mam krasne kvalitni embrya, hatchujici blastocysty, bohuzel mam imunitni problemy, tak se vetsinou nechytnou. Mam teda za sebou jeden spontanni potrat v 7tt a jedno biochemicke tehotenstvi. Kam chodis ty? S tim upozornenim bohuzel nevim.
@janca84 taky jsem chodila do ovf clinic 2 roky několik iui nezadatenych, vubec mi nenavrhly ivf kdyz vedely ze mam ucpany vejcovod a ten druhy ze nemusi iz fungovat na 100% tak jsme presly s manzou do fn olomouc poprve jsme tam byly 5.9. A ted uz čekat na vysledek po ivf, a s tim upozornenim si nrlam hlavu to neva

@pajulabur Ja mam cekani po 4 transferu za sebou.
Ve stredu krev 2518hcg
Ted cekat na ultraz 10.10.
Snad to tentokrat pujde lip