icon

Čekání na ET. Kdo čeká taky?

pajulabur
28. zář 2019

Ahojte je tu nekdo kso ted čeká na vyslwdek po ET a je nervózní stejne jako já?

Strana
z4
evawest
1. říj 2019

@pajulabur Nevysel, nikdy jsme nemeli velky pocet embryi, takze nebylo z ceho vybirat a nikdy jsme nemeli zadna zmrazena, pokazde cerstvy ET. Ja ziju v Anglii, tak ze niceho nedes. 😉

pajulabur
autor
1. říj 2019

@evawest nj ale itak vis co... Sice je to ji e jak v Angliii ale i tak... Ja mam poto. Jeste jednkho sněhuláka kdybyto nevyslo... A jak se tam zije a kolik ti je jestli se muzu zeptat me 25 a uz mam takove problémy

evawest
1. říj 2019

@pajulabur Me bude za mesic 30 a manzel je na voziku, takze prirozene by nam to nikdy nevyslo a ja mam jeste PCOS. Zije se tu dobre. 😊

pajulabur
autor
1. říj 2019

@evawest jezis prosím promin to jsem nexhtela nevedela jse ze to mas tak slozite... Mno ja peisla pred 4 roky o syna, a od te doby nemuzu otěhotnět tak to resime pres car, několik nspovedenych iui a ted prvni ivd za nam tak jsem zvědavá, a mam ucpane vejcovody

evawest
1. říj 2019

@pajulabur To je v pohode, ja se za to nestydim. 😊 To je mi moc lito. A urcite vam to vyjde. 😉 Musime zustat pozitivni. 🤞

pajulabur
autor
2. říj 2019

@evawest dekuji moc za pozitivní podporu i když tak na dálku, tak jasne nemas se za co stydět když ho milujes a jste šťastní tak to je to nejdůležitější... 💕😊 Snad se vam taky brzo zadsri, miminko, taky ti to preju

lucik253
8. říj 2019

Ahoj holky, ja dnes ultrazvuk a bilo i srdicko ❤️
Za tyden jdu zas

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 gratuluji moc s💕💕💕 ja to mam asi v haji jsem dnes 12dpo a test je negativni, 😢😢 myslite ze mam treba nadeji ze by se mohlo neco v krvy ukázat? Zítra jdu na hcg do car, tak se bojim ze je ri asik szracene

lucik253
8. říj 2019

@pajulabur Moc dekuji 😍 clovek ma vzdy verit... hcg treba bude nizsi
Budu moc drzet pakecky a klidne napis 🥰

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 tak myslis ze mam porad nadeji

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 tak myslis ze mam jeste nadeji? Ja uu jsem s nervikama v koncich.... Kfyz jeste ctu ty prispevky ze se to malo kdy stava aby byl 12 den po et test negativni

lucik253
8. říj 2019

@pajulabur Porad je no ✊ je to tezke no... jdes zitra? Ja testovala 10-11den

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 ano jdu zítra prave na krev ale taky tomu moc nedavas co

lucik253
8. říj 2019

@pajulabur a neni ani duch?

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 bohuzel pravr ze nn

pajulabur
autor
8. říj 2019

@pajulabur proto jsem z tobo tak spatna

lucik253
8. říj 2019

@pajulabur Bohuzel to znam.,,2x ani duch
V breznu byly // ale v 10tt potrat 😔
Snad ted bude lip

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 tak myslis teda ze sance je... I kdyz neni na testu nic, za adeli my 5ti denni blastokcidu, tak je mi prave divne ze se nic neukazuje, ale tak krev mi ro titra prokaze na 100% ale bojim bojim a jeste k fomu furt beru ultrogestan tak to aninedostanu, tak se nemam podle ceho ridit, nebo myslis ze ms dorazí přes ultrous

lucik253
8. říj 2019

@pajulabur No nechci ti rikat ano nebo ne.
Ja kdyz na testu nic nemela,tak ani krev nic neukazala. Tak se pak utros vysadi a do tydne mi prisla ms

pajulabur
autor
8. říj 2019

@lucik253 tak uvidime mno, zítra budu chytrejsi a asi podle vysledku si mam zabolat do car, ze a rict jim co a jak, a popripade mi vysadi prasky asi si ro sama nemůžu vysadit

lucik253
8. říj 2019

@pajulabur ty nejdes na krev do caru?

pajulabur
autor
9. říj 2019

@lucik253 mam jit ale zajdu si jaakoo sampplatce bo car mam 150 km a pak by jsme tam mely 5h ccekat a pak teprv za lekarem, a stejnak nemam tam jak jet chkop je nemocny a ja nemam ridicak tak tam pak zavolam a reknu jim vysledky

lucik253
9. říj 2019

@pajulabur aha tak to jo, no kdyz v krvi nic nebylo tak hned vse vysadili

pajulabur
autor
9. říj 2019

@lucik253 tak uvidim, dnes bych mela byt chytrejsi ale moc tomu nedavam, kdyz na tedtu nic nebylo, ale tak treba me telo pr3kvapi, a prosim te nevis od jake hodnoty se bere hcg v krvy jako pozitivní

pajulabur
autor
9. říj 2019

@lucik253 ahoj tak to nevyslo hcg 0....zítra budi volat do car, a bude nas cekat ket, mame jednoho sněhuláka.... Tak uvidime kdy na nej muzeme jit, nevim jestli musi byt nejaka pauza nebo muzem jit hned dalsi měsíc

lucik253
9. říj 2019

@pajulabur Tak to mne mrzi a vim jake to je 😑
Taky mi to nevyslo,pak 1 Ket taky ne,2 Ket ano ale potrat a ted 3 Ket zatim sem cca 7tt

pajulabur
autor
9. říj 2019

@lucik253 a za jak dlouho se muze jit na ket?

lucik253
9. říj 2019

@pajulabur Tak muzes další cyklus

pajulabur
autor
10. říj 2019

@lucik253 ttj dekiji musim se domluvit s car, uvidim co mi řeknou

abcdefghchijklmn
Autor odpověď smazal
Strana
z4