Čekání po IVF únor 2021. Je tady někdo, kdo se bojí udělat tt?
Zdravím všechny, je tady nekdo jako ja kdo čeká na výsledek po IVF a boji se udělat tt?? Jestli si bude chtít na toto tema vymenit nekdo zkušenosti potesi me to 😊
@nicoltom ahoj dekuji za odepsani postup je následující
Před ocekavsnou ms pojedeš do poradny do car, udělají ti ultrazvuk a rozhodnou se bud zvoli krátký nebo dlouhý stimulující protokol.
Dostanes leky a a injekce, bzdes dojizdet na kontrolni ultrazvuky dle, domluvy s lékařem, az budes mit dostatek vajicek a dost velkou delozni sliznici tak se domluvíte na punki, voz je odebrani vajicek. V celkové anestezii. Po narkoze tam budes dve hodiny lezet a oschazis domu s doprovodem, jeste jak pujdes do narkozy tak partner odevzda sperma.
Po se vajicka budou kultitovat v laborce, můžeš si zaplatít prodlouženou kultivaci coz je zo ze vajicka se budou pod dohledem vyvyjet 5 dni a pak se domluvíte ba transfer coz je vložení vajicka pote jdes za 14 dni na potvrzení hcg na krev.
Časově náročné to zakezi tdabzdes mit krátký nebo dlouhý protokol. Uvidispo domluve s dr.
Mej se
Ráno jsem byla na krvi, ale čekám na potvrzení negativního výsledku. 4 dny křeče v podbříšku, od stredu MS...
Špinění nevadí, to je v pohodě. Držím pěsti
@pajulabur Moc dekuju za odpoved. Ja to mam trosku komplikovany prave a CAR kam bych dochazela mam pres 100km jednu cestu, takze jet tam treba 3x tydne je ocistec kvuli rozestavene dalnici a tvori de tam mega kolony. 😩 Proto se prave ptam na casovou narocnost. Ses hodna diky 🙋♀️
@pajulabur dokud to není čistá krev tak by to mělo být v pořádku. Já jsem také spinila a všechno bylo v pořádku.. Malá vydržela do 17tt pak přestalo být srdíčko. Teď jsem byla 6.2 na KET 5 denního embria také špinění které bylo delší, ale embrio se chytilo a otěhotněla jsem ale ve 4tt jsem o to zase přišla. Takže to špinění je normální si myslím 🙂
Holky do kterých center chodíte?
Ja mam za sebou prvbi KET 15.2. a v pondeli na krev.. ale mam pocit ze to nevyslo
@twins_sovovi ahoj dkuji za zmínku, ja uz spinim 3 den a jako krev ze me sla ale nebyla úplně tmava jako ori ms, ani žádné kusy ze me nesly tak uvidime zitra se dozvím výsledky krve odpo tak uvidime
@twins_sovovi ja chodim do fn olomouc
@pajulabur tak to bych asi spíše také počkala do krevních testu já ktvacela až po vysazení veškerých léků
@pajulabur ty brdo to mame hodne z ruky 🙄
@twins_sovovi mame no 100 km jedna jizda jedním směrem... Rano ted jsem se rozkrvacela tak si teouvam říct že je to v haji, no uvidíme co ta krev ale moc tomu nedavam.
Beztsk se na me bide. Chtit podivat i dr jestli uz tam bude...
@pajulabur jo mě řekly jen že mám jít na kontrolní hcg a pak na další konzultaci ale tu už chci jinde

@pajulabur Ahoj, osobni zkusenost zatim bohuzel nemam 🙈 ale taky me to ceka nejspis a zajimalo by me jak vypada IVF krok za krokem? Celkoky postup a casova narocnost. Budu rada, dekuju. 🙋♀️