Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
dark: no mame prijit behem dne a budeme pak cekat az bude mit trosku volno
inza to sice neni tak dobre, ale porad lepsi nez nic...
dark: jj porad lepsi nez nic a nebo az sobota......
inza a kdy teda jdes, zitra?
Inza:díky,a držím pěsti na zítřek,ať ti už řeknou co a jak,zrovna v tak důležitý chvíli nic nevíš.... 😕
ja byla taky na imunologii na karlíne asi 30 minut
holky kolikáté to je vaše ivf my jdeme ted do druhého akorát budeme mít asi jiny protokol minule jsem píchala od 2 dne ms a ted dostanu jednu injekci na 14 dní a pak si začnu píchat ty dalsí při tom 1 pokusu jsem meli 16 foliku, oplodnilo se jich 10 ale do 48 hodin zustali jen 2 a ty mi zavedli ale nechytlo se ani jedno vypadalo to na biochemický tehu
jinak děkuju za přivítání
majcam, dark: jdu az v patek 😉 Jeste nevim podle toho jak bude moc manza. Kdyz uz jim nadaval tak at jde hezky se mnou 😉
cibka: ja uz 3
inza já tam jedu taky v pátek
a problém je u tebe?
jedu na kontrolní utz a domluvit se kdy začneme
ja mam problém s ovulací - nedozravají mi vajucha do toho mam ulcerozní kolitidu a tím je zvýšené riziko zanětů
začla jsem u vykysalý, pak když odesla tak me přehodili k lovásový asi 2x jsem při stimulce byla u brandejský opu a et delala danek a ted už delsí dobu chodím k feldmárovi a jsme moc spokojená
inza to je divný co když se nezadaří a neznají příčinu, my se snažíme už 2,5 roku
a kolik ti je jestli to není tajný, no my si uplne to samý a do adopce by jsme asi nešli
me bude za 2 mesíce30 ☹ a ještě nemáme ani jedno dítko ješte se mi ani jednou nepovedlo otěhotnet
ja taky koukam tak se mej
Cibka:ty jo 16 vajuch...,u mě zatím našli 9 vajuch,to je asi málo,co? ☹
holky já taky chodím k Lovásové... ze začátku mi taky přišla taková nemastná, neslaná... taky mi sama od sebe moc informací nedá... ale na druhou stranu, na cokoliv se zeptám, tak to ochotně vysvětlí i několikrát... ono jí už to asi přijde samozřejmost a neuvědomí si, že pro nás ne. Mě se třeba takhle zeptala "endometrioza nějaká byla?". Já o ničem takovym nikdy předtím neslyšela 🙂 Ale jak jsem psala, zeptám se a ona vysvětlí. Chce to být trošku ráznější no 😉 Já si takhle po neúspěšným ivf "dupla" a ona mě poslala na všechna možná vyšetření, i když řikala, že standartně se můžou dělat např. až po druhém neúspěšném ivf.
@cibka: komu fandis?
@majcam: podle me 9 neni spatne. Ja kdyz byla na HSK tak tam lezela zenska a ji odebrali 30 vajuch, ale to je podle me hodne. Znama se tak urodi 30 vajuch a rikali ze je to moc a tak ma prasky aby jich nemela tolik
@petaloudi : ja u ni byla mimoradne a doufam ze uz k ni nebudu muset. Ale kazdemu sedne nekdo jiny
Majcam, rika se, ze kvalita je na ukor kvantity. 😉 Pri 30 jich pry byva dost nezralych, atd ...
holky ahojky, jsem vás kousek dočetla...v klidu z počtu vajíček, já první stimulka 2 vajíčka, kvalita nic moc, výsledek 0, druhá stimulka 5 vajíček, oplodněno 4, pro přenos 3, přenesena 2, bylo z toho 1 těhu, ted naposledy, 4 vajíčka, oplodněno 3, přensena 2, z toho 1 těhu, na zamrazení nic. takže na počtu nezáleží. v klidu. 😉
Jinak jsme na chatě a já vás ani nestíhám číst. Připojení je pomalé.Navíc tu mám 6 letou neteř, a synáčka, tak si je moooooc užívám.Je to super.
Dnes spíme doma, ráno musím do firmy a do Podolí na UZ a na dia.pak pojedeme do Stodůlek do nového nábytku. Čeká nás velké dozařizování bytu, tak to jdeme okouknout. A pak hned zase na chatičku.
Holky dnes jsme s manžou koukali jak když jsem se koupala, mi dělalo kopající břicho kruhy na vodě.
Terinka zjevně teplou vodu miluje. 😀 😀 😀
preji dobre ranko 😀 😎
dark: tak jak? (mela jsi testit dneska(pokud se nepletu
Nannynka,Anlek,Pet.s,,-děkuju vám holky,no snad mi ty velký nějak nepopraskaj,ale mám píchnutej ten cetrotide, tak snad vydržej do pondělka 😉
Dark: tak šup,šup,taky jsem zvědavá 🙂
ahojky, holky vůbec Vás nestíhám číst...
pet.s : ty jsi teda úžasná, že pořád něco děláš... 🙂
tady to teda ted v ypadá, že hodně v z Vás bude brzo těhotnejch... 🙂 snad se k Vám taky brzo přidám...

inza parada, ze se ti povedlo objednat k langerove, manza je sikulka
majcam tak snad vajucha dobre dozrajou
betox no jsem na to zvedava...