icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

cibka
6. srp 2010

nany tak hodne stestí do snažení a at se brzy zadaří, to bylo fajn kdyz se povedlo hned 1 ivf a ze nebylo ani po 14 dnech na testu nic videt

darkwitch
6. srp 2010

nanny trochu jsi me uklidnila 🙂

darkwitch
6. srp 2010

jinak test jsem nekoupila, nechtelo se mi letet az do lekarny 😀 takze si v pondeli nebo v utery dojedu na krev a uvidim...

majcam
6. srp 2010

..no tam je ale počásko,hned je člověku líp 😠

inza
6. srp 2010

tak sem uz taky dest sorazil a zahnal nas z prace na zahrade dovnitr a tak zacinama makat vevnitr. cekaji nas podlahy ☹ a malovani 😀

dark:ty nas budes napinat az do pristiho tydne 😀

nany: tak preji hodne stesti pri domacim snazeni 😀

darkwitch
6. srp 2010

inza jasne, ty si nas taky napinala, jen doufam, ze to dopadne lepe...
majcam me to pocasi taky moc nepridava...

inza
6. srp 2010

dark:jj mas pravdu 😀 . jasne ze to dopadne lepe. Pocasi teda moc na nalade nepridava ☹

majcam
6. srp 2010

@darkwitch taky jsem to chtěla napsat s tím napínáním 😉 ,my máme omluvu,nás dostihla mrcha,a byla teda pekelně bolestivá.. 😉

darkwitch
6. srp 2010

nejradsi bych si dala velkou zmrzlinu s hromadou slehacky a cokolodavyma lupinkama a zatopila bych si v krbu...
jenze pak bych byla jak koule...

inza
6. srp 2010

dark: co ti brani? stejne kdyz se pepan zavrtal tak jak koule budes 😀 no na zatop to v krbu je. Tady se rozprselo jak o zivot a teplota docela klesa. No snad pres noc nebudem muset zatopit, nemame jeste pripravene drevo 😀 . Pekne promenlive pocasi tady na horach 😝

darkwitch
6. srp 2010

inza tady lilo celej den a ochladilo se pekne, taky pekne lezim pod dekou... kdyz ja doma zadnou zmrzlinu nemam, ale mozna si pro ni jeste dojdu 😀

inza
6. srp 2010

dark: tady zaclo cca pred hodinou, ale zato leje pekne. Jsem potrebovala sekat a nejak me to nevyslo 😉 A ochladilo se taky.I psisko zalezlo na terasu a rozhodlo se ze bude spat 😉 . Hele tak pro ni posli manzu ne 😀

pet.s
6. srp 2010

@darkwitch a kolikátý den jsi?

darkwitch
6. srp 2010

manza mi akorat odjizdi na bitvu... takze mi urcite nikam nedojde...

pet.s
6. srp 2010

holky mám doma kočááárek..ten je tááák krásnej. 😉

darkwitch
6. srp 2010

pet.s desaty den od ET

darkwitch
6. srp 2010

pets a co mas za kocarek?

inza
6. srp 2010

dark: no tak budes holt muset tapkat sama 😀

darkwitch
6. srp 2010

inza aspon se projdu 😉

inza
6. srp 2010

dark: jj to je potreba. My se jdem projit do deste a na pivko 😀 Po celodenni drine

darkwitch
6. srp 2010

inza to je taky dobry napad, a uz se s manzou bavite?

inza
6. srp 2010

dark:jj uz ano. Tady nema kolo a tak pak nneni nastvanej ze ho vytahnu a on si pak rozbije dr......Ne my ted delame na baraku. Cekaji nas pokladky podlahy a tak spolu komunikovat musime 😀

darkwitch
6. srp 2010

tak zmrzlinu jsem si koupila nakonec tvarohovou, ale jeste jsem si ji polila rozpustenou cokoladou a dala na ni slehacku a moc jsem toho nesnedla to se neda a pokud bude hcg v krvi nula, tak abych zacla poradne cvicit... ale je mi ted mnohem lepe 🙂

pet.s
6. srp 2010

@darkwitch - hele já mám za sebou praktický průzkum všech těhutestů. Nejlepsí je obyčejný namáčecí mamatest v růžové krabičce. Nejhorší ten drahý, co píší, že má vysokou citlivost. Ten z gennetu tak střední 😀
Mám bébecar vector at.Chodím se pořád na něj dívat 😀 😀 😀 Ted tu byla ségra. Taky chválila.

darkwitch
6. srp 2010

pets a jakou barvu? vypada pekne 🙂 jsem na nej ted koukla 🙂 no ja ted asi pockam az na krev se ted nedostanu pro test...

majcam
6. srp 2010

@pet.s jééé ten je hezkej,tak ať pěkně drandí 😉 ,to si kupovala na doporučení?

nannynka
6. srp 2010

@pet.s - ten jsem taky zvazovala. Nakonec jsem si koupila Inglesinu Magnum, je o malinko vetsi nez Bebe. A malej se mi do ni uz skoro nevejde, fakt nevim jak to budeme delat v zime.....Holka Tobe uz se to krati.... 😉

darkwitch
6. srp 2010

tak myslim, ze se spineni pomalu, ale jiste meni v ms...

darkwitch
7. srp 2010

tak uz si to nemyslim, uz to vim, dosla ms... no v pondeli si dojdu pro jistotu na krev...

petrita doufam, ze se u tebe vazne spletli v mereni a vsechno je vporadku a na utz se ukaze krasna bublinka 🙂 nekdo to prece musi tady zachranit 🙂

majcam
7. srp 2010

@darkwitch né to né!!!!To už neni možný!!!Je mi to moc líto!!! ☹ ☹