Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
ahoj všem při pátku 🙂
ja jsem v tom nevinne
@zvalentova ahoj,jak se cítíš?
@majcam ahojky, tak normálně pracovně. Ve středu jsme můj návrat krásně oslavili a už zas vytvářím hodnoty 😀
@zvalentova to jsi teda dobrá..já po neúspěchu dala výpověď a dlouho jsem se z toho sbírala... 😒 ,a to jsem si myslela jak jsem silná..prdlajs.. 😉
tak hlásím výsledky 0,2 uplne negativní, konzultace az za mesíc 16 listopadu
@majcam já to také zvažovala, protože jsem tady skoro 10 let a byl by to dobrý odrazový můstesk. Jenže druhá práce by mi hypotéku nezaplatila, tak jsem tu zůstala.
A hlavně kluci se na mě moc těšili, tak je přeci nemůžu opustit a dělat se "samejma ženskejma" 😀 😀 😀
@cibka zlato naše, tak Brandejská nám moc štěstí nepřinesla.
@zvalentova no to teda ne sem jí tak verila a tem mejm 2 embrousum taky takový krásný blasty to byli
ahojte.
To je hrozný....cibka 😖 😖 ....proč tě objednali až za měsíc? Co to je???? 😠
@cibka to je děs, snažila jsem si nalhýávat že se moc netěším a že se nic nestane když to neklapne. Ale stejně jsem to obrečela. Pokud se to dá takhle on-line, tak ti posílám vřelé objetí, ať se s tím co nejdřív vypořádáš.
@zvalentova děkuju ješt mi občas skočí slzy do očí ale snažím se co se dá, první bylo biochemicky a druhý nic tak teda nevim

@darkwitch teda ty nas napínás , ja jdu pro výsledky za hodku