icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

pet.s
19. dub 2011

Pokud myslíš 11.5.tak mám napsáno v kalendáři.-))))

lenkakubickova
20. dub 2011

@pet.s 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...já jsem prostě mimo, jak jsem doma, už z toho blbnu 😀 😀 😀 😀 😀 , ufff, už zítra ráno OPU 😅 ..to nějak uteklo 😅 ....11.5. se na tebe s Terezkou budu moc těšit a na všechny holky samozřejmě taky 😵 😵

cibka
20. dub 2011

@lenkakubickova to teda uteklo máš pravdu, moc ti držím na zítra palečky ate jsou vajucha co nej

jinak zdravím všechny

monnn
20. dub 2011

čau holky tak jsem se vrátila z obchůzky od Dr. tak to snad mám vše oběhané a v pořádku 😉 jen mi dnes sestra u obvodní nasadila brouka do hlavy když mi brala krev 😕 ,že jí mám prý hodně hustou se jí hned srazila,ale ,že snad v laborce něco vymyslí 😨 ,to mi to začíná hezky 😅 no co aspon půjdu bez narkozy 😀 ,tak jak jsem chtěla a pak vám povím o čem,že se to ti Dr. při operacích baví 😀 😀 a udělalajsem si radost a mám taky novou košilku 😝 ,tak snad mi přinese štěstí 🙂

monnn
20. dub 2011

@petaloudi krásné bříško!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂
a koukala jsem na seznam na srazík,Ty tam ještě taky nejsi???????napiš @anlek do IP a ona Ti to přepošle 😉
@lenkakubickova zítra Tvůj velkej den s velkým "D",že jo?budu na Tě od 8.20 do 9.00 neustále myslet 🙂

lenkakubickova
20. dub 2011

@cibka : Ahoj, díky 🙂
@monn: takže by jsi nakonec šla fakt bez narkózy?? 🙂 To si piš, že ti nová košilka přinese štěstí!! 😵 Jinak se asi potkáme toho 28.4.v Gennetu, protože si tam budu muset dojít pro lístek na peníze, tak si dyžtak někde můžem dát kafčo nebo chlebíček 🙂

lenkakubickova
20. dub 2011

@monnn: jsem zvědavá v kolik na to půjdu, mám tam být V 7.30-8.00, ale znáš to...než naberou krev, než nás dají na pokoj, no uvidíme 🙂

monnn
20. dub 2011

@lenkakubickova já nevím,to se mi pořád jen honí hlavou,že bych šla bez CA,v papírech tu možnost uvádějí,ale Dr. se moc netvářila,prý je to nepříjemné,ale co bych pro mimi nevydržela,že jo 😉 ,no uvidíme jak mi dopadne ta krev 😀 a ještě jsem někde chytla rýmičku 😀,ale potvora dorazila s přesností,takže aspon něco jde podle plánu 😀 😀
Leni to by bylo moc fajn 🙂 🙂 🙂 ,hele to by jsi mě mohla udělat fiktivní doprovod 😀 ,jen já vůbec nevím kdy půjdu na řadu,ale mám tam být taky jak Ty 🙂 no a právě,že vím jak to funguje,tak myslím,že půjdeš na řadu kolem 8.30 manža bude s Tebou na pokoji?

lenkakubickova
20. dub 2011

@monnn to je děs s těma rýmičkama ☹ Tak ať ti brzo uteče!!! 😉 Jasně, pro mimi všechno a my ženský něco vydrříme! 😀 😀
Jojo, manžel bude se mnou na pokoji a taky si myslím, že půjdu tak v 8.30 🙂 A určitě ti ten doprovod ráda udělám, kdyby ti bylo nějak šoufl 😕

monnn
20. dub 2011

@lenkakubickova se šoufl nepočítám,ale v Genn. chtěj doprovod,ikdyž minule mě nikdo nekontroloval,manža byl někde ve městě asešli jsme se až tam,ale co dyžtak podpísnu revers,ten jsem ještě nepodepisovala 😀
Holky největší mazec s návštěvami a propustkama v nem. jsem zažila v Brně na Obilnáku,já tam ležela po porodu a byl v jiný nem. a když jsem chtěla jet za ním musel manža a pak kamarádka podepsat papír kdy mě vzali a kdy vrátili 😅 😕 a ty dodržovačky návštěvních hodin,brrrr

lenkakubickova
20. dub 2011

@monnn: můžeme se klidně domluvit, protože to už stejně budu po ET a jak říkám, budu tam muset pro lístek na peníze, takže tam s tebou zajdu, ať nemusíš podepisovat nějaký revers 🙂

lenkakubickova
20. dub 2011

@monnn: jen pak musím být tak do 16:00 doma, ale to je v pohodě, to stíhám 😉

inza
20. dub 2011

je a nejdete nekdo do Gennetu v utery rano? 😉 ze by se pak dalo chlebickovat 😀

monnn
20. dub 2011

@lenkakubickova 😀 jseš zlatá,určo se nějak domluvíme,za chvíli musím startovat kolo do práce,dnes mám OS,zítra RS,ale večer ještě mrknu a zítra na Tebe budu moooc myslet,když už máš tu kvantitu at máš i kvalitu 😉 a do 16.to 100% stihneš 😀 doufám,že mě nebudou trápit hlady nevím do kdy,ikdyž mě by to neuškodilo,právě jsem zdolala čoko 😀
@inza já nee,já jdu v ten čt 😉

inza
20. dub 2011

@monnn: tak to ja uz zase nejsem v PRG....jinak pekne to kolo nastartuj 😉

lenkakubickova
20. dub 2011

@inza: ahoj, mozna pujdu na ET, ted jeste nevim 😉

lenkakubickova
20. dub 2011

@monnn tak at ti to v praci utece!!! 🙂

inza
20. dub 2011

@lenkakubickova: to ale asi bude spise kolem poledne..ja musim jit rano cca kolem pul devate

lenkakubickova
20. dub 2011

@inza: aha, no uvidime, dyztak bych ti dala den predem echo, jestli to vubec bude mozny 😉 😅

inza
20. dub 2011

@lenkakubickova: jasne.....jako ze by jsi treba pred ET dala jeste neco do bricha aby pak meli mrnousove z ceho vegetit 🙂 😀

lenkakubickova
20. dub 2011

@inza : tak, tak 😀 😀 😀

darkwitch
20. dub 2011

tak hlasim, ze laparku jsem dnes zrusila... ryma sice trochu ustoupila, ale kasel moc ne... v patek si mam volat pro novy termin...

cibka
20. dub 2011

@darkwitch

darkwitch
20. dub 2011

@cibka co se da delat... vsechno se posouva... snad mi najdou termin brzo...

pet.s
20. dub 2011

@lenkakubickova OPU? Už? tak já ti budu držet palečky.moooc Leni.-))pfuj, pfuj.-))Začíná další bitva.

anlek
21. dub 2011

@lenkakubickova Drzim palecky. 😵

lenkakubickova
21. dub 2011

Zdravím vás všechny 🙂
Hlásím, že jsem po OPU, na sále byla Dr.Bukvová, je velmi příjemná a byla jsem s ní moc spokojená 🙂 Máme 10 vajuch, tak snad to bude dostačující a co nejvíc se nám jich oplodní 😵 Pokud to půjde, tak jsme si řekli o prodlouženou kultivaci a zmražení, tak snad vše vyjde 🙂

@pet.s: ano OPU 🙂 Už jsem PO a ležím v pelíšku 😵
@anlek: díky 🙂
@darkwitch: chjooo, to mě holka mrzíííí ☹ Hlavně ať je ový termín co nejdřív!!!!! 😉

cibka
21. dub 2011

@lenkakubickova teda už jsi doma ju to byl fofr 10 vajuch je parada držim palce at se vyvíjí všechny 😉

jindrisek
21. dub 2011

Ahoj holky,váhám jestli mám své 5.ivf podstoupit v Gennetu.Ráda bych zkusila některou z jinde nedostupných metod jako třeba IMSI,PICSI nebo IVM.Je to ale dost drahý tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti.Využily jste některou z těchto metod a s jakými výsledky?Díky

lenkakubickova
21. dub 2011

@cibka : díky moc, šla jsem na sál jako první, něco po půl deváté a v půl jedenácté jsme už odjížděli domů 🙂 Byl to fofr, teď se válím v pelíšku, docela mám to břicho citlivé, tak jsem ráda, že nic nemusím 😅