Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahojky Holky, taaak já po 41 DC dorazila sama MS, už sem měla ale domluvenou kontrolu, no ale i tak dobře, zítra jdu pro injekce a začínáme stimulovat 😉 pak se uvidíí jak to dopadne dál.. Držím všem palečky, snad se na nás usměje štěstí ;)
Ahoj holky, tak snad konečně i u mě dobrá zpráva - dnes 1DC a přesně 14 dní od ovulace. Takže to vypadá, že nakonec stihneme druhé IUI ještě teď v červnu 😇 🙏
Ahoj holky, 10. den po Ovitrelle dnes ráno test sněhobílý, takže už tam z něj nic nebylo, zkoušela jsem jen jestli tam bude po něm "dušík" ..IUI byla 5.6. myslím, že na výsledky je ještě brzy,tak počkám..
O víkendu by měla přijít ms. a uvidíme..
@elony Ahoooj, akorat jsem si četla co jsi mi včera psala a chtěla jsme ti odepsat, že určitě brzy MS dorazi a ona dorazila, to je supeeeer 🙂 tak to jsme na to podobně já jsem dnes 2DC 🙂 když jsem to tak počítala, tak ovulka mi vychází na 23.6. nebo 24.6. coz je sobota, tak doufam, ze me vezmou i v sobotu. V nedeli IUI nedelaji,ale v sobotu ano, tak snad se mi to nejake neposune a nebude ovulka v nedeli, to by me piclo asi :-/ hlavne se bojim spermiogramu. V kvetnu, kdyz jsem mela jit na druhe IUI pritel mel 0 % tak snad se to uz nebude opakovat, protoze jinak ma 13 az 21% pohyblivost. Budu ti moc moc drzet palecky, snad nam to obema vyjde. Dnes jsem zacala pít poctive Fertipronu 🙂
@lory303 super, tak to mam radost, že jsme na tom takto "podobně" 😉 u nás taky problém se spermiogramem, úplnou nulu jsme tedy neměli, ale 2% byla nejhorší a přesto IUI vyšlo 😅 Budu vám hrozně moc držet palce, ať jste tentokrát úspěšní jak s ovulací, tak se spermiogramem 👍 Já mám mutaci MTHFR - neumím zpracovávat kys.listovou, takže beru pravidelně Femibion v tabletách - tady už je kys.listová správně naštěpená. A manžel bere na doporučení pro podporu spermií Folandrol, tak jsem samam zvědavá, jestli se to už nějak projeví na našem spermiogramu 😉
@lory303 ano, vyšlo hned první IUI, ale bohužel s revizí v 11tt. Právě doktorka taky koukala, chtěla nás hned hnát do IVF, ale my jsme prvně chtěli vyzkoušet tu inseminaci, tak jsme si to prosadili 😉 Na průchodnosti jsem byla ještě před prvním IUI. V našem CARu mi říkali, že bez tohoto vyšetření by IUI nedoporučovali. A všechno Ok. Teď jsem byla na konzultaci jak dál po revizi a domluvili jsme se s dr, že ještě zkusíme pár pokusů IUI a až pak bychom případně přistoupili k IVF pokud nebude úspěšné, tak jsme moc zvědavá, jak nakonec dopadneme. Ty máš tedy za sebou 1. IUI v dubnu, pak květen nic - spermie 0% a teď v červnu se chystáte na druhý pokus?Statisticky prý bývá nejúspěšnější 3. IUI, takže určitě neházet flintu do žita 😉 Jinak vy jste taky přemýšleli případně o IVF?
Děvčata, taaak i u nás začínáme stimulovat, dnes druhý den cyklu, nafasovala sem kámošku v peru na nějaký čas, v úterý kontrola folikulíků a víkend se jde na věc 🙂 Tak uvidíme jak to nakonec dopadne 😉
@martinkamoj moc držím palce! Červen bude náš holky 🙏 😇
@martinkamoj a všichni
Já do pátku clostyl a v Po na utz, zda-li něco roste nebo co a pak uvidíme, minule se folikul ukázal až 19dc, tak snad tentokrát bude dříve.
@elony Děkuji, snaaad... Kéž by si měla pravdu, za tolik trápení už by stálo 😉
@uzivatelkapetra já odedneška Puregon do pondělí,v úterý ultrazvuk a pak kdyžtak pátek- neděle se jde na věc 🙂
@elony o IVF jsme nepremysleli, protoze tesne pred druhym IUI (nez jsme zjistili ze ma 0% pohyblivost) tak nam dr. rekla, ze u nas IVF není potreba. Pritel ma dostatecne mnozsti, i mofologii v poradku, jen snizenou pohyblivost a tu ma prej ted kazdy druhy chlap, ze u nas je to i na otehotnení doma sexem, ja si sama IUI vyžádala a navic mel pohyblivost rychlych spermii jednou 15%, potom 21%, pak 13% a naposledy teda tu 0. Po te 0 jsme meli s dr. jeste jednu konzultaci a o IVF vubec nemluvila, rekla jen ze to musela byt nejaka chyba, ze si to neumi vysvetlit ona ani v laborce, ze nemame se stresovat a dojit ted na druhe iui, tak jsem zvedava na pohyblivost. Ja na pruchodnosti nebyla, protoze jsem porad spolehala na to, ze asi bude problem fakt jen u toho pritele, kdyz ma pomalejsi spermii. Snazime se presne 12 mesícu a vy? Kolik ti je let? 🙂 me i pritelovi je 26.
@martinkamoj taky jsem na tohle IUI stimulovala puregonem. Kolik jednotek si pichas? Muzu se zeptat kolik jsi za puregon doplacela?

@juliia tak v tom pripade nechapu ten pust. Aspon vime, ze ho nemusime dodrzovat. Kdyz musis, tak musis 😀
@horvi02 tak super, ze k IUI doslo. Jsme na tom stejne. Mam radost. Akorat muj Car teda nedela 2 IUI v jednom cyklu. Ja pregnyl pichala vcera a do bricha. Mela jsem po tom taky krece. Myslim si, ze je to normalni. Ale nebyli tak hrozne jako u tebe.