icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

elony
14. čer 2017

@lory303 no super, tak to u vás je to ten lepší případ 😉 u nás bohužel chyba v morfologii a dr nám moc šance na přirozené otěhotnění nedávají. Snažíme se už cca rok a půl a opravdu zatím nic kromě toho jednoho vydařeného těhotenství po IUI. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Ale jak to tak čtu, tak u Vás je opravdu jen otázka času, kdy se zadaří a statisticky prý bývá nejúspěšnější třetí pokus, takže držííííím 😇 Byla jsem na průchodnosti roztokem. Bylo to nepříjemné, ale dalo se to vydržet 👍 Bude mi 30 v září a manžel je o 10 let starší 😉

fialka77
14. čer 2017

@juliia Přeji, aby zítra dopadl dobře ultrazvuk 😉

hanimili
14. čer 2017

Ahoj všem dnes mám 10dní po IUI a tak nejak se smiruji s Tím že to o5 nevyšlo.Cítím že se mrška příští týden dostaví.
No co uz do třetice všeho dobrého
😉

elony
14. čer 2017

@hanimili Ahoj, to nemusí ještě nic znamenat 😉 mě po prvním vydařeném IUI taky bolelo břicho, jako by MS měla dorazit a dokonce bolest vystřelovala i do zad, ale nedorazila a v den vynechané MS už byl test hodně pozitivní 😉

fialka77
14. čer 2017

@hanimili Ahoj, zatím máš pořád ještě šanci, že to dopadne 😉 Uvidíš, co ukáže test 14. dní po iui.

hanimili
14. čer 2017

@elony
@fialka77 Uvidíme jak to dopadne 😉
Lepší myslet že to nevyjde než pak to zklamání😉 Do pondělí casu dost.

elony
14. čer 2017

@hanimili Jasně, jak říkáš, času dost 😉 Dej vědět, jak jsi dopadla a držím palce 👍

juliia
14. čer 2017

@hanimili
Jeste 4 dny vydrz a treba se // ukážou. Taky jsem mela bolest bricha jako ba MS a tehotna jsem byla.🙂

juliia
14. čer 2017

@fialka77
Moc dekuju, zítra dam vedet, jak jsem dopadla.
Ty jdes v pondeli??

fialka77
14. čer 2017

@juliia V úterý jedu. Uvidím, jestli nebudu muset ještě jednou, jako posledně.

juliia
14. čer 2017

@fialka77
To uteče jedna dvě 😀
Ja jsem zvědava na kdy mi to tentokrat vyjde. Dnes me poboliva bricho a to jsem teprve 7.DC

misko5
14. čer 2017

@hanimili Ahojky🙂To jsme na tom stejně..uvidíme,vo víkend přinese 😉

martinkamoj
14. čer 2017

@mkplusmk píchám si 50 jednotek mám tu 900 stovku.. A doplácela jsem no vlastně ještě nic ale doplatek je něco kole 300,- Dnes sem teda prvně pichala a asi nějak blbě, mám parádního modráka na břichu 😀

mkplusmk
14. čer 2017

@martinkamoj taky se mi jednou stalo. Asi jsi tam mela vzduchovou bublinu nebo jsi nemela dobre udelanou kozni rasu. Fakt? Tak to nechapu proc ja doplacela tolik. Za ten puregon 900 jsem doplacela 1800 kc. Prislo mi to hodne, tak proto se ptam kolik jsi doplacela ty.

martinkamoj
14. čer 2017

@mkplusmk no jako faakt, a to mi rekli ze to ted platit nemusim az priste a to bude 1500,- IUI a 300,- injekce.. Prave me prekvapilo,ze to neni takova hruza.. A jeste se rozmyslela mezi jednou a tam byl doplatek 500,-. Tak uvidim zitra jak to pichnu 😀

mkplusmk
15. čer 2017

@martinkamoj aha. Tak to bude asi tim, ze za IUI nic neplatim. Nebo si to nedokazu vysetlit. Tak drzim palce, at si dnes pichnes injekci lepe 😉

hanimili
15. čer 2017

@misko5 Vikend už se blíží v pondělí to bude 14 dní po IUI.
Tak uvidíme.
MS má přijít 21.6. tak snad se nedostaví...🙂

juliia
15. čer 2017

@fialka77
a další spolusnazitelky....

Tak mam po dnesni UZ kontrole. 8.DC, folikul 17.5mm. Doktorka me nakonec hecla zkusit tenhle cyklus nativní IVF. Vzhledem k tomu, že mam za sebou 5 IUI a nic a 1 nativni IVF se zamlklym tehot. v 8.tt. A připravi mi vsechny papiry ke schválení IVF, kdyby to nevyslo, tak ho v létě chceme zkusit. Pry se u nich budou zvedat ceny, tak bychom to jeste meli za stary ceník.

Takze u me aktualne dnes ve 21 hodin ovitrelle a v sobotu rano punkce, bez narkozy a uvidi se...
Folik uz muze byt praskly nebo v nem nemusi byt vajíčko....pak jedeme dalsi cyklus....kdyz vajicko bude, tak manzel da sperma a nechame oplodnit ICSI s prodlouzenou kultivaci dle doporuceni doktorky.
Holky, drzte palce, aby to vse klaplo.
U toho nativu je vsechno takové nejisté, ale za pokus to stojí. Kdyz uz se nam jednou povedlo.🙏

elony
15. čer 2017

@juliia teda to jsou zprávy!!Já moc moc držím palce, ať se zadaří!! 🙏 👍

fialka77
15. čer 2017

@juliia Moc držím palecky, aby to tentokrát vyšlo 😉 Budu na tebe myslet, aby bylo všechno v pohodě 🙂

juliia
15. čer 2017

@elony
Moc moc dekuju 😘

juliia
15. čer 2017

@fialka77

Moc dekuju...jsem natesena a ustrasena zároveň 😎

Trochu se bojim te punkce bez narkozy...
A pak si zase rikam co kdyz ani k zadnny nedojde a v sobotu bude folik uz pryc. No budou to trochu nervicky. Ale budu bojovat, to je jasny. 🙏

elony
15. čer 2017

@juliia Přesně tak, jen bojuj!Ono se to nakonec vyplatí 😉

juliia
15. čer 2017

@elony
Moje řeč 😘
Drive nebo později se to proste musí povest!👍

martinkamoj
15. čer 2017

@mkplusmk mě taky IUI hradí pojišťovna ale je tam doplatek 1500,- i s denním pobytem na pokoji aspoň tak to mám napsané ;) asi záleží jak na které pojišťovně a jak na kterém centru..

fialka77
15. čer 2017

@juliia Přeji, aby to v sobotu vyšlo a moc ti nebolelo. Předtím jsi to měla s narkozou?

misko5
15. čer 2017

@juliia ahojky 😉 týý joo, 8dc tak velký folík,to je paráda!!! budu držet palce,to zvládneš! Už by to chtělo nějakou pozitivní zprávičku tady,nemyslíš?? 😉
Napiš prosím kolik tě vyjde nativní ivf. Díky 😉

misko5
15. čer 2017

@hanimili to by bylo super! kdyby nám ty mršky nedorazily..Mě podle Ovuview aplikace by měla dorazit zítra tj.26.dc..ale počítám raději ještě víkend..Dnes na testu bílo..nevydržela jsem..uvidíme 😉 😉 .

juliia
15. čer 2017

@fialka77
Jj v září byl nativ s mirnou stinulaci s clostikem...6 folikulu, 1 oocyt...a odběr byl v narkoze.
Ted 1 folikul bez stimulace a bez narkozy.😎

juliia
15. čer 2017

@misko5
Ja ovuluji brzy 10.-11.den. Dnes navic se objevil uz ovulacni hlen. No uvidime.
Tobe drzim palce aby to vyslo.🙏

Strana