Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@kettina leden bude silný měsíc 😀
@fandysek_1 Já doufám, že v lednu už budou samé dobré zprávy. A víc doufám, že už budou na Mikuláše - příští týden snad všechno klapne a půjdu na druhý pokus.. Mě tak nebaví čekat 🙂
@kettina to čekání je nejhorší...budu držet palce, at to vyjde
@fandysek_1 Já tobě taky držím pěstičky! 😉
Jak se vám vede? To čekání na testování je šílené :-/.
Ahojky, ja se ted vratila z kontroly v CARu, bohuzel dalsi IUI pristi tyden nebude, mam na vajecniky obrovskou cystu, z clostilu, takze okamzite injekce pregnylu, nove leky... na chodbe jsem se z toho zhroutila, brecela jsem manzelovi na rameno celou cestu domu 😥 jsem z toho na dne co cyklus, to cysta...😥😥😥 jdu dal brecet
@enneh neplakej, vím, že je to těžké další a další cyklus čekat, ale nedá se nic dělat a musíte jít dál. Hlavně, ať si v pořádku a brzy se zdari. Držím palce. 😉
@enneh zkus tohle 🙂 4 gr denně !
http://www.myprotein.cz/sports-nutrition/inosit...
Ahoj holky tak moje 1. iui nevyšlo nicméně ted jsme to nechali osudu už mám po ovu no a další iui si dáme v prosinci ;)
@katkavfr a měla si nějaké jiné pocity po IUI? Brala si utrogestan?
@fandysek_1 nebrala sem vůbec nic ovu sem mela přirozene jedinými rozdíl byl ze me nebolelo od ovu prsa jinak žádný pocit nebyl... a utros sem nemela
@katkavfr ovulaci jsem měla také přirozeně jen jsem si píchla pregnyl a pak druhý den začala brát utrogestan, někdy to dávají na udržení. My, už půjdeme na IVF pokud to teď nevyjde.
@fandysek_1 Já pregnyl nemusela protoze mam ovu vždycky 14dc a už 13dc mel fólik krásných 25mm a v den ovu ten 14dc šlo už krasne vidět jak praska; )
@katkavfr zajímavé, většinou si to tím pregnylem jistí, kam chodis do centra?
@fandysek_1 do gyncentra
@katkavfr v Praze? Nevěděla jsem, že je tam i repro centrum.
@fandysek_1 nee v Ostravě 😊
@katkavfr tak tam to neznám 🙂
Zdravim holky.. Jsem par dni po druhe IUI.. Jsem nafoukla, trpim plynatosti a obcas citim v podbrisku tlak.. Prvni IUI nevyslo, v 7.tydnu revize.. Hodne hnusny zazitek :( Konec pristiho tydne budu testovat, ale po predchozi zkusenosti uz vim, ze se nemuzu hodne radovat, i kdyz uvidim //..
@pallina Ahoj, já jsem dnes jedenáctý den od IUI a od začátku cítím podbřišek a včera se mi tak motala hlava, že jsem málem omdlela. Beru utrogestan a může to být z něho. Vím, že najít // ještě nic neznamená, ale moc a moc si to přeju a i tobě. Takže hodně štěstí 🙂
@fandysek_1 Ja si to taky preju, ale mam z toho i strach.. Nechci zas zazivat ty bolesti, pobyt v nemocnici a narkozu :( Ja jej brala minule i ted.. Vzpominam jak mi natekly prsa, jinak bylo vse normalni, dokud neprislo krvaceni a bolesti.. Asi to tak melo byt.. Tak uvidime co druha IUI 🙂 Takze budes brzo testovat 🙂 preju // a hlavne at to pak dobre dopadne 🙂
@pallina Je to smutné a bolestné a snad se ti teď zadaří. Chystám se ve čtvrtek dělat test, ale možná to nechám, až na pátek to bude skutečně 2 týdny. Bojím se, že bude negativní nebo, že přijde MS. Pořád chodím na záchod a čekám červený papír. Podbřišek pobolívá, ale jinak žádné extra příznaky. Hodně holek píše, že ani neví, že jsou těhotné, takže asi ani to není ukazatel.
@fandysek_1 Taky bych mohla v patek, ale az pristi tyden.. To bude 14dni po druhe IUI, prvni byla ve ctvrtek.. V sobotu jsem s chlapem nebyla a nedeli jsme na to vlitli :D a podle bolesti jsem mela ovulku v sobotu.. Rekla bych, ze vecer praskl, to se mi ulevilo 🙂 Cerveny papirek :D vsechny jsme stejne ;)
@pallina také jsme to pojistili 🙂
Ahoj holky, ja byla na 2. IUI dnes. Po prvni me pobolival podbrisek a hlava, natekly mi prsa, nevolnost.. podle me je to hormony v tabletkach, beru Duphaston, ten je snasen o neco lepe nez Utrogestan. Po prvni IUI jsem zasla spinit asi po 12 dnech.. Moc drzim vsem palecky, i sobe. Bolelo vas IUI nekterou? Me dnes trochu totiz ano a az se mi udelalo zle, prvni bylo v poho.. Krasny vecer vsem
@pallina povedlo se 9 měsíců po revizi. V srpnu bych rodila syna a v září mi vyšel pozitivní test. Zitra me čeká první screening. Strasne bojuji se strachem. Ale snažím se, aby převládala pozitivní myšlenka 🙂
To jen tak vsuvka k tomu nezdaru a dalšímu pozitivnímu testu a nasledovnymu strachu.
Držím pěsti, ať to vyjde 🙂

@enneh třeba se potkáme a budeme všechny v očekávání...já testuju za 10 dní...takže uvidíme 🙂