icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

tammm
14. bře 2017

@lory303 jsu 11 dpo a bojim bojim tt 😂 nějake příznaky jsou,ale ...

lory303
14. bře 2017

@tammm ty joo, testuuuuj... kdy mas mit MS?

tammm
14. bře 2017

@lory303 v pátek 🙂 tento měsíc jsem testovala gel na podporu početí.
Heeej,nehecuj 🙂

lory303
14. bře 2017

@tammm i já používam gel 🙂 ty jo, kéž by ti to vyšlo 🙏 já bych testovala, stejne to neovlivnich, 11DPO uz to videt musi jit!

babeta1
14. bře 2017

@tammm Ja 11.den uz mela // takze nic neni nemozne;) Ale mela jsem misto Pregnylu Ovitrelle a ten tedy nemel takove tehu poplasne priznaky jako ten Pregnyl.

chimneysweeper1
14. bře 2017

Já jsem 11. den měla sněhobílo, ustaly mi i příznaky (které podle mě byly následkem aplikace Pregnylu). Za pár dní mi zase příznaky začaly, myslela jsem, že přichází MS, ale jak mi začalo být blbě od žaludku, začala jsem mít podezření. Dve čárky se objevily hned v první den očekáváné MS.

lory303
14. bře 2017

@chimneysweeper1 já jsem dnes 8 den od pichnutí pregnylu a TT mam pozitivni, ale nedavam tomu nadeji, bude to spis tim pregnylem.. takze mam asi vyzkouset testovat az tak ten 10-11DPO ze? tobe po pregnylu nedelal // na TT?

chimneysweeper1
14. bře 2017

@lory303 Ten 11.den už Pregnyl vyprchal, takže opravdu 2 čárky nebyly. Zopakuj test tak 12. den a uvidíš.

tammm
14. bře 2017

@lory303 to je jak u koho,stejně jako s tt,někomu ukáze dřív a někomu až po meškání.A tak to bude i s Pregnylem,někomu vyprchá dřív.

lory303
14. bře 2017

@chimneysweeper1 a zkousela sis delat TT i treba 7DPO jako ja?

chimneysweeper1
14. bře 2017

@lory303 ne, věděla jsem, že by to bylo ovlivněno Pregnylem. Prostě jsem vydržela 😲

keeshka
14. bře 2017

@lory303 těžko říci, jen když jsem si četla o IUI, doporučují ho v případě málo pohyblivých spermií. Ono často dochází i ke změnám. Např. manžel měl před 3 roky nějakých 45% pohyblivých a teď pouze 8%. To už se mě rovnou doktorka ptala, zda nechceme IVF, že to nemá cenu, ale první dceru máme z IVF, takže i to hrálo roli.
No každopádně myslím, že naděje je, jde o dobré načasování 🙂. Jinak pregnyl a TT, prý se drží v těle až 10dní 🙂

lory303
14. bře 2017

Ahoj holky! pritel byl dnes na merení akrozomu a udelali mu po mesici znovu spermiogram, ja se picnu... takove zlepsení jsme necekali !!! pred mesicem byl vysledek 15% progresivních, 0% neprogresivních a 85% nepohyblivych... a dnes- 21% progresivních, 40% neprogresivních a 39% nepohyblivych. jsem v šoku.. uzival Fertilman Plus, asi je to zazrak!

8karolina4
14. bře 2017

@keeshka ono co centrum to jiný postup

tammm
14. bře 2017

@lory303 supeer,no chlapum to kolísá jak nám.Kamaradka otehotněla a její měl cca nějaký měsic zpet 3% a to měla už termín na ivf.Ti koukali,když jim zavolala před odběrem že je v tom 😉

8karolina4
14. bře 2017

@lory303 stačí u chlapa malé nachlazení, stres a kvalita a množství soermio jde rapidně dolu

simciq
14. bře 2017

@lory303 přítel taky bral fertilman a měl na každé iui lepší výsledky.

lidaadil
15. bře 2017

@tammm AhoJ, je mi 41, tudíž jsem samoplátce. Jezdíme do Jihlavy. Zatím máme za sebou 2x neúspěšnou UIU bez stimulace. Něco malinko jsme platili v lékárně za injekci na vyvolání ovulace a vždy 1000,- Kč za inseminaci. Malý doplatek je i na Ginprodil (léky na podporu vývoje a udržení). Nic víc jsme zatím neplatili.

8karolina4
15. bře 2017

@lidaadil my iui zdarma. Ale na pojišťovnu. Injekce kolem 150 a pak uteogestan....

tammm
15. bře 2017

@lidaadil tak to je nic,děkuji moc.Teď jezdíme na chemo s pejskem a stal nas luxusni dovolenou,tak co bych i pro mimi neudělala.Držím palce,at se zadaří brzo.

kettina
16. bře 2017

@lidaadil Ahojky, tak po trech neuspesnych iui, to vypada, ze prvni ivf bylo uspesne - je to holt vetsi jistota. Na testu od 8. dne po ET krasne // a silily 🙂 Pristi tyden jdu na UZ, zda je to opravdu tak a hlavne tak, jak ma byt.. 🙂

katkavfr
19. bře 2017

Tak se jdu hlásit... dnes 11dpiui aaaaaaa test čistý... bricho bolí, jestli sem s těma zalepenyma očima viděla dobře tak snad už krvavé nitky ve výtoku takže to je jasný zítra mám termín ms tudíž druhé iui neklaplo 🙂

8karolina4
19. bře 2017

@katkavfr Ja 14 den nic a 16 až dvě čárky

katkavfr
19. bře 2017

@8karolina4 diky za povzbuzení ale vzhledem ke katastrofalnimu spermiu myslím ze to je nereálné :(

katkavfr
19. bře 2017

Takže zítra má dojít ms a jak jinak zacla jsem špinit takže 2 iui nevyšlo...

tammm
19. bře 2017
sticker
luciasek1987
28. bře 2017

ahoj holky... dnes jsem po nasem 1. IUI... bricho boli jak blazen ... normalne me OVU boli ale ta injekce co jsem si vcera pichla to vse jeste podporila.. tak doufam ze nam to vyjde... 16 mesicu snazeni... uz je to na palici... do IVF se nam nechce

katkavfr
28. bře 2017

@luciasek1987 tak držím palce.... my se snažíme téměř 7 let... zatím se ivf vyhýbám... a 2 iui nevyšlo tak teď si dám pauzu měsíc možná dva a pak další iui 😉

luciasek1987
28. bře 2017

@katkavfr 7 let... tak to je masakr.. my tolik casu nemame :( v zari mi bude 30 a pritel je starsi takze fakt bychom radi co nejdriv.. to jsem na to zvedava jak to dopadne.. vazne bych si to moc prala..

katkavfr
28. bře 2017

@luciasek1987 mě bylo v lednu 30 😉

Strana