Cesta za druhým dítětem pomocí IVF nebo KET.
Ahoj holky - vím, že je nás tu poměrně dost, které už jedno dítko mají a touží po druhém - už víme, že je nutné opět podstoupit ivf nebo ket, protože zázraky se sice možná dějí, ale není radno na ně spoléhat 😉
A proč zakládám novou diskuzi? Jsme v jiné pozici než ty, které chtějí první mimčo, případný neúspěch by už asi nebyl konec světa 🙂, ale přesto to nemáme zas tak jednoduché a musíme držet při sobě 😉
Tak jdeme na to..
@ejviska no se mnou to Dr. plánovala,ale taky jsem nečekala,že to bude tak rychle- aspon nemáme čas o tom tolik přemýšlet,že jo?No a já jsem ráda,že mi mrcha přišla v termínu,protože zpozdit se o víc než dva dny-bych musela hledat nový termín,no a já chci jít bez CA,jsem si myslela,ale Dr. se moc netvářila,prý je to dost nepřijemné,tak nevím,jinak mě naštěstí nic po CA není,jen jsem celá zblblá 😀 ,ale to bude asi věkem 😀 sem někde četla,že po CA odumíraj bunky a po třicítce se už neobnovují 😀 😀 a pak se každý diví,že nechci CA 😀
@ejviska no mě taky tvrdila,že se to dělá v krátké CA,ale já jsem malinko pátrala sama 😉 a zjistila jsem,že to jde 😅 ,mě by to ani tak nevadilo,ale tohle už bude během jednoho roku 4. CA a pokud půjdu v létě do IVF tak 5.,což se mi zdá trochu moc,vím,že je to jen na cca 10min.,ale......jinak mi to nic nedělá,já si minule po OPU šla udělat do obchodáku radost 😅 a pak cestovala vlakem cca 5hodin 😀 si nekokážu představit jak bych to dělala,kdyby mi bylo šoufl 😕 😅 ,hlavně pak podej zprávičku at vím na co se mám připravit,dík!!!!!!
@ejviska
@monnn holky moc vam drzim palce at uz to mate za sebou tu hyst. Treba tam na neco prijdou a vyresi se to a pak tu budou jen same zpravy se //. 😉
Vsem preju krasne Velikonoce. Dnes odjizdime na Moravu. Zitra navsteva prenatal centra kvuli NT+. Tak snad bude vse v poradku.
Tak bohatou pomlazku a hlavne at nam vsem vyjde krasne pocasi 😉 😉 😉
ahoj všechny, přeju krásné svátky všem. Je mi zle - zvracela jsem jen 2x, ale tlačí mě pořád žaludek. Jediné pozitivum je, že jsem docela hezky zhubla přes boky a zadek. 😉
Zítra jdem na první UZV.
ahoj - tak UZV na jedničku! Jsem 6.tt, mimi má 0,53cm a má již potvrzenou akci srdeční. Kontrola 5.5.
Jediné, co mě trápí jsou křeče a bolesti břicha - třaba když vstanu prudčeji ze židle - Dr.mi řekla, že mám obrovské křečové žíly na vaječnících - nic se s tím prý nedá dělat.
ahoj holky, prosim o radu, jestli treba nektera budete vedet....mam 14 mesicniho synka po IUI (Pronatal). Pomalu premyslime o druhem mimcu. Stale kojim, nevite, jak dlouho po skonceni kojeni mohu zacit s hormonalni pripravou na druhe tehu? Bojim se, aby mi doktori nerekli, at to aspon rok zkousime sami doma :( to bych nestihla otehotnet jeste na rodicovske dovolene...Nemate nejake zkusenosti? diky za rady!!!
diky medved, asi mas pravdu, dohodnu se primo s Dr., asi bych mela pomalu prestat i kojit, ale nejak na to nemam srdce...
Gratuluji k tehotenstvi! 😉
ejvisko, asi mas pravdu, kdyz to kojeni je tak skvely uspavaci prostredek!!! 🙂 navic malej toho moc z lahve nevypije, tak jsem rada, ze ma aspon mlicko
uz jsem objednana na konzultaci do Pronatalu, tak uvidim, co mi tam reknou, tesim se tam, jako kdysi poprve
@medved09 tak to je paráda, mám z tebe fakt radost!!!
@marmina já jsem přestala kojit v roce a třech měsících, cca - ze dvou důvodů a) kojení fakt sloužilo jen k uspávání a hlavně se kvůli mlíku často budil v noci b) chtěla jsem jít na KET 🙂
ten KET byl pak asi měsíc a něco po ukončení kojení, hormony už byly v normálu - no a navíc doktor říkal, že přestat kojit bych měla ani ne tak kvůli případnému zvýšenému prolaktinu, ale proto, že hormony při KET by mohly přejít do mlíka malému...
@monnn tak jsem doma, bylo to v pohode, ale teda narkoza slusna, spala jsem snad tri hodiny. Takze jak dlouho to trvalo nedokazu rict. Ted citim jenom tlak v podbrisku. Blbe mi neni, ale chce se mi spat. Dali mi neurol, takze to bude spis z toho. A pekne bylo, ze teda prijimaci i zakrok delajici dr. byl muj kamarad z VS. Takze male prekvapko, shledani po 12-ti letech 😀
Akorat teda pred HSK nesmi byt nechraneny pohlavni styk od posledni ms a pri propusteni mi dr. rekl, ze nesmi byt styk mesic kvuli mozne infekci, tak to doufam, ze teda kecal 😀 😀 😀 Jeste si to zjistim 😉
@ejviska no,ale po měsíci to bude taky ještě profouklý 😀 ,takže možná v červenci už ani IVF nebude třeba 😉 ,taky bych chtěla jít do IVF v létě,hele a výsledky z vyšetření budeš mít kdy?já jdu ještě v ten čt znovu i na Imuno,tak potom podle těch výsledků uvidíme 😉 ,hele a se spolužákem jste se poznali hned,nebo jaké bylo shledání 😀 😀

Tak jsem dneska byla v CARu, domlouvali jsme se na ten cervenec a dr, chce dodelat hysteroskopii, pro jistotu. A objednala me hned ted na utery. No jeste jsem to nerozdychala 😒 Pak ve ctvrtek letime zpet, takze dalsi den v prd.. 😠