icon

Cesta za druhým dítětem pomocí IVF nebo KET.

fiallinka
21. únor 2010

Ahoj holky - vím, že je nás tu poměrně dost, které už jedno dítko mají a touží po druhém - už víme, že je nutné opět podstoupit ivf nebo ket, protože zázraky se sice možná dějí, ale není radno na ně spoléhat 😉

A proč zakládám novou diskuzi? Jsme v jiné pozici než ty, které chtějí první mimčo, případný neúspěch by už asi nebyl konec světa 🙂, ale přesto to nemáme zas tak jednoduché a musíme držet při sobě 😉

Tak jdeme na to..

fiallinka
autor
30. kvě 2011

@evatk a proč až za šest týdnů?

tonytony
30. kvě 2011

@ejviska Asi lépe takto než jak já plašan🙂

evatk
30. kvě 2011

@fiallinka to budou kompletní všechny výsledky, mudra byla ráda, že sme se shodly na tom, udělat všechna vyšetření z krve znovu, bude to lepší

jahooo
31. kvě 2011

ahoj jsem tu nová a hlásím se mezi vás 🙂 doma už máme 21měsíční čertici, která nás stála spoustu sil, ale nakonec přišla přirozeně, nicméně situace se za ty dva roky trochu změnila a teď už vypadá IVF jako jediná šance, zítra začínáme stimulaci, je to pro mě všechno nové, protože při prvním jsme se takhle daleko nedostali, tak jsem z toho lehce nervózní, ale těším se, že konečně budeme mít těch čertíků snad víc 🙂

medved09
31. kvě 2011

@tonytony mám radost s Tebou - blahopřeji!!!!

fiallinka
autor
31. kvě 2011

@jahooo vítám tě a držím palce 🙂. A jak se ta situace změnila, to mne zajímá 🙂

tonytony
31. kvě 2011

@medved09 Moc děkuju... Cesta je ale ještě dlouhá a nejistá, vždyť víš...

ejviska
31. kvě 2011

@fiallinka vsechny mrchy vymrely 😀

jahooo
1. čer 2011

fiallinka děkuju 🙂 no změně spočívá v tom, že kromě mého pokračujícího anovulačního cyklu a manželových deformovaných spermií (coč jsme měli už i před dcerkou) se spermio zhoršil i po všech ostatních stránkách, takže i pohlibivost a množství je blbé, víc jak rok a půl snažení, kdy já jsem reagovala na hormony celkem dobře, ale bohužel nikdy jsme nic nesestřelili, tak asi budeme muset nechat práci na odborníky 🙂 jinak dnes teda dnes zahájení stimulace prednison + listovka, 8.6. to musím dostat 9.6. začínám píchat puregon... 15.6. kontrola, tak uvidíme 🙂

ejviska
1. čer 2011

@jahooo aspon budeme mit komu drzet palce 😵

fiallinka
autor
2. čer 2011

@jahooo potvory jedny, holt prostě tu přírodu musíte pře... no víš co 🙂. Já jsem měla strach, že byla nějaká dramatická změna k horšímu, tohle není sice dobré, ale je to celkem běžné ☹, a třeba se to zas někdy rapidně vylepší (až si budete říkat, že třetí fakt nechcete 🙂

medved09
3. čer 2011

ahoj, tak jsme dnes byli na UZV, máme přes 6cm a vše je OK. Příští týden máme velký UZV.

tonytony
3. čer 2011

@medved09 Moc gratuluju🙂 To teda krásně rostete🙂

ejviska
4. čer 2011

@medved09 same dobre zpravy, jen tak dal 😵

veruleg
6. čer 2011

ahoj holky 😉

@medved09 no super. Ted jsem mrkla a uz jsi 14tt. Ono to nejak rychle leti. Ja se divim a sama uz jsem 20tt. Uz jsem zaznamenala prvni chveni a uz to na mne zacina byt videt. Bylo na case ze 😵 My mame screening organu objednany na 30.6. a tady v Rakousku bych sla na kontrolu az 23.7. Vubec nevim jak caste jsou normalni kontroly.Ja predtim mela to rizikove tak to bylo trochu jinak.

@ejviska ahoj do Sev. Irska. Kdy se chystas do toho Caru?

ejviska
6. čer 2011

@veruleg ahoj, my letime domu 30.6. a pak je v planu IVF v cervenci. Taky ti to teda leti!!

fiallinka
autor
6. čer 2011

@veruleg no normální kontroly jsou vlastně po měsíci, až ke konci častěji...

medved09
10. čer 2011

ahoj, tak máme za sebou screening. Vše OK, jen mám prý hodně nízko placentu a nesrostlé plodové obaly. Tak musím za 14 dní na kontrolní UZV.

veruleg
10. čer 2011

@medved09 tak to je super ze screening dopadl dobre. Snad to bude dobre i s temi plodovymi obaly, to jsem nikdy neslysela. S placentou se neboj. Mi cestovala v brise temer az do konce tehu. Jednu dobu prekryvala delozni hrdlo a za par tydnu byla uplne jinde....a to jsem ji mela dost velikou (pro oba kluky dohromady). 😉

veruleg
10. čer 2011

@medved09 nechas si rict co to bude? U nas to musi byt prekvapeni 🙂

medved09
10. čer 2011

@veruleg dík za podporu. Ty plodové obaly prý mají srůst do konce 16.tt - Dr.říkal, že u 95 % to tak je. Když jsem se ptala, co když nesrostou, řekl, že to teď prostě nebudem řešit, že to bude OK. Tak snad...
Pohlaví si říct necháme. Jsme zvědaví, u Dády jsme to taky nechali.

ejviska
11. čer 2011

@medved09 jak rika veruleg, ta placenta muze byt treba dole, prekryvat i porodni cesty, ale casto se vytahne nahoru. A kdyz ne, tak se udela cisar 🙂
@veruleg ahoj 🙂 Proc to u vas musi byt prekvapeni? Ty jdes na ten velky UZ k tomu Vlasinovi? Kolik to stiji jako samoplatce?

ejviska
11. čer 2011

Uz jsem to nasla - UZ VVV 1000kc, a NT+ ... stoji 1500kc. To neni teda zadna hruza

fiallinka
autor
11. čer 2011

@medved09 s obalama nevím, ale placentu jsem měla taky při prvním screeningu v obou případech hodně dole a brzo se vytáhla, tak snad to bude podobně 🙂

veruleg
12. čer 2011

@ejviska jojo Ejvis, neni to hruza. Tady v Rakousku stoji kazde z techto vysetreni 170Eur...coz uz je dost 😖
Prekvapeni to bude pro manzela a vsechny ostatni.On rikal, ze aspon neco chce z toho porodu mit 😨 😨 😨
Ja uz to vim, potvrdilo to mou intuici...ale budu se zuby nehty snazit to nikoumu nevyzradit 😎 😎 😎
Dnes letim na dovolenou...tak snad si trosku odpocinem 😉 😉

ejviska
12. čer 2011

@veruleg jeee, kam letite? ALe nam by jsi to teda prozradit mohla!!! 😀
Uzijte si dovolenou!

veruleg
12. čer 2011

@ejviska na Malorku...poprve v zivote to bude jen prevazne valeci dovolena. Myslim ze je to potreba. Uz vypinam pocitac a jedem na letiste.Papa 😉 😉

fiallinka
autor
12. čer 2011

@veruleg intuitivně mne právě napadlo, že to bude kluk. Tak co, trefila jsem se? 😀 😀 😀 A užij si to 🙂

ejviska
12. čer 2011

@fiallinka taky zvedava, jak ja, co? 🙂

tonytony
12. čer 2011

@veruleg
@ejviska
@fiallinka Taky jsem zvědavá a taky mě napadl chlapeček🙂
Hezkou dovču, a´t se tam schovává kdokoli🙂

Strana