Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Musím žehlit a tak se ptám, jestli tu mezi vámi není nějaká dobrovolnice, která by to vzala za mě, ženy? 😀 Hlásit se můžete klidně i na IP, aby se tu na vás nesesypaly další, které by vás využily 😀
Ahoj holky- zitra mame ET. Dneska jsme se nedovolali do Polanky jak pokračují naše prdelky malé. Jsme zvědaví kolik nam jich zustalo. Zitra jdem na 10.40 hod. Těším se moc . Akorat mi děla problém tan Agolutin- moje dupka je jak jehelniček. aui aui. zatim se opatrujte maminky čekatelky, 🙂 🙂 🙂
@mufinka26 Všude je chleba o dvou kůrkách, nevybereš si. Na všech místech najdeš lidi, u kterých se nestačíš divit.
Tentokrát to už vyjde, musí 😀
Četla jsem, jak jsi tu psala, že to o Tobě a tom, čím si procházíš, ví rodina, v práci, kamarádi.... Máš alespoň hodně těch, kterí Ti drží palce. To u nás to nikdo neví. Jen my s Tomem, švagrová (které jsme na informace uvalili embargo 🤐 ) a vy tady. Jinak nikdo 🙂 Jsme tajemní 😉
@mufinka26 To my přemýšleli, že to nepovíme ani o Vánocích. Prostě do doby, dokud to na mně nepoznají sami. Ještě nevíme. Vlastně...to není to, co teď řešíme. Je mi to jedno, jak se to nakonec provalí, hlavně, aby to dopadlo 🙂 Ale říkat jim do čeho jdeme jim neřekneme, byla by to samá otázka, opečovávání a tak...a na to já moc nejsem 😒
u někoho se těší tchynka a u nas doma hlavně kluci. ten mladší , je mu 13 - se pořád pta. Mami tak kdy už? 😒 zato ten starší je docela v klidu--- už nam řekl že bude dobrovolně chodit s kočarkem--- prej na holky letí. a to je mu 15 let---- smradoch jeden. kluci mi hodně pomahají, tak si myslim že i to tehotenstvví a nasledně mateřstvi by bylo OK. Tetkom hlavně ty dvě čarečky 🙂 🙂
@mufinka26 - tak držím palečky na úterý....
@gambrinuska - co je to IMSI? Tedy, to je slušný, to budou i zmrzlíci.....😀
Holky, od jakého dne se začíná píchat Menopur?

@petrajda MS půjde ke mně a k čudličce. Ty na ní zapoměň!!! 🙄