icon

Daly jste si zavést 2 embrya a povedla se dvojčata?

leny18
6. zář 2016

Ahojky je tu někdo kdo si nechal zavést dvě embrya a opravdu se chytly obě a má dvojčata? 😊doktor nám doporučuje zavést 2 ..Jsou to naši poslední mrazáčci jinak celý cyklus znova a to se mi nechce.ale docela se bojím dvojcat jelikož už jedno dítě máme. Díky za odpověď 😊

Strana
z2
leny18
autor
7. zář 2016

@soleilll můžu se ještě zeptat jak to vypadá když to jedno odchází?to normálně začneš krvácet?

demetritis
7. zář 2016

@leny18 sou ruzne moznosti bud se vstreba nebo krvacis , zalezi kdy odejde jinak obyvile se vztreba je to jak u syndromu mizejiciho dvojcete

leny18
autor
7. zář 2016

@demetritis aha diky za odpověď 😊já se bojím toho krvácení.ze by odkrvacelo i to co se chytlo.

demetritis
7. zář 2016

@leny18 ja mela dvakrat todle u syna sem krvacela v 9tt a nikdo to neresil syn byl ok to druhe mensi odeslo , u dcerky byly v 5 tt dve dutinky za dva tadny jen jedna s gestacnim valeckem tam sem mela dva dny hnedy vytok jinak nic tak bud v klidu nebo hodne odpocivej a papkej vit oni si te by meli vic hlidat hodne uspechu . A klidne se ptej sice s um opl zkusenosti moc nemam muj problem je jiny ale kdyz budu vedet pisnu

leny18
autor
7. zář 2016

@demetritis dekuju moc určitě se budu ptat😊

bubinko1506
7. zář 2016

ahoj, ja som mala 3 vklady. pri prvom sme dali zaviest 2 embrya (hatchujuce blastocysty) - ujali sa obe, ale bohuzial tehotenstvo skoncilo potratom oboch z neznamych pricin. pri druhom vklade sme dali iba jedno - krvny test bol negativny.
pri poslednom vklade sme dali zaviest opät dve embrya (hatchujuce blastocysty) - ujali sa obe a cakame dvoch chlapcov.
sanca na dvojicky skutocne nie je nejako vysoka, len okolo 25%, akurat ja mam geneticku predispoziciu na dvojicky, kedze moj dedko je z dvojiciek a babka mala dvojicky.

leny18
autor
7. zář 2016

@bubinko1506 tak se celý ten kolotoč vyplatil😊gratuluji. Nám se povedla holčička hned na první pokus ivf a chtěli jsme druhé a to skončilo biochem.těhotenstvím(1embryo).tak snad teď už to vyjde.

bubinko1506
7. zář 2016

@leny18 dakujem a drzim palce, nech je dalsi pokus uspesny

soleilll
7. zář 2016

@leny18 Neřeknu ti, jak to vypadá, když jedno odchází, protože já to nepoznala. 🙂 Špinila jsem po každém transferu a těžko říct, jestli to bylo ono, ale já si myslela, že jde o uhnizďování. Za mě nesouhlasím s tím, že jedno špatné vezme s sebou i to dobré embryo - já to nemůžu potvrdit. Radši jsem si zvýšila šanci, že alespoň jedno se uchytí. Ale sto lidí - sto názorů. 🙂

lenusaak
7. zář 2016

http://www.sanatoriumhelios.cz/embryotransfer. Toto je nazor mé kliniky. Myslím si, že co klinika, to názor. Co člověk, to názor. Každy vychazi z vlastních zkušeností. Jestli tvoje klinika preferuje zavést dvě, vedou ji k tomu třeba taky vlastni statistiky a zkušenosti. Kolikrát nám nezbyde nic jiného, než důvěřovat centru...

bubinko1506
7. zář 2016

@lenusaak presne tak, moje CAR tiez uprednostnuje zavedenie 1 embrya, ale my sme pri 3. vklade trvali na zavedeni 2. embryologicka nam vysvetlila rizika zavedenia dvoch, respektive viacpocetnej gravidity a zaznacila si, ze trvame na dvoch

leny18
autor
7. zář 2016

@soleilll přesně tak, každý na to má jiný názor ..já souhlasím s tebou ze bude větší šance. Doufám.

leny18
autor
7. zář 2016

@lenusaak to je teda fakt zajímavé. Proste každý říká neco jiného. No uvidíme co budu říkat já pak z vlastní zkušenosti 😊jinak díky.

lorakv
19. črc 2017

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s dvojčaty? Vím, že dříve se většinou zaváděly dvě emrya, ale ted se to neděla. Je možnost o to s manželem požádat? Chceme se alespoň pokusit o dvojčata, když už nám to nejde přirozeně ☹ Moc děkuji za odpověď.

leny18
autor
19. črc 2017

@lorakv Ahoj v našem centru se to dělá a naopak to doporučují. Zrovna teď mám zavedená 2 embrya a čekám na test.

lorakv
19. črc 2017

@leny18 A kam chodíš? Někde v Praze? Držím pěsti, at to vyjde!!!

leny18
autor
19. črc 2017

@lorakv jj v Praze do Iscare.dekuji moc.

lorakv
19. črc 2017

@ |Jé to je dobře, tam to vypadá, že taky pujdeme, protože můj gynekolog na klinice s nimi spolupracuje.

lorakv
19. črc 2017
mollyweasley
19. črc 2017

Kamarádka si dala zavést nekvalitní mražené 3 a chytly se všechny 🙂

lorakv
19. črc 2017

@mollyweasley jéé to je heké! Doufám, že jsou všechna zdravá!

mollyweasley
19. črc 2017

@lorakv A krásná a chytrá 🙂 Jsou, ano 🙂

leny18
autor
19. črc 2017

@lorakv máme od nich tříletou dceru takže doporučuji. 😊je pravda že jsem taky občas na ně měla vztek ale hlavně Teda když se nedařilo to je jasný ale jinak jsme tam spokojeni

lorakv
19. črc 2017

@leny18 to rada slysim. Protoze přemýšlíme kam jit. Manzel rika, ze by rad dvojčata. Planovali jsme i 3 deti a ted když se nedaří, tak by bral i dve najednou. Ja z toho mam jeste trosku respekt, ale srdcem s nim souhlasím.

leny18
autor
19. črc 2017

@lorakv záleží na tom jak to cítíte..když cítíte že to zvládnete tak to dáte..my máme už malou holčičku a taky jsme nechali zavést 2 a kdyby se chytly obe embrya tak budeme taky šťastní.

lorakv
19. črc 2017

@leny18 moc vám přeju, at to klapne! Kamarádka je z dvojčat a tvrdí, že by nikdy neměnila, že má celý život nejlepší kamarádku pořád u sebe. 🙂

leny18
autor
19. črc 2017

@lorakv to je krasne 😊

ivcaac
4. srp 2023

@leny18 ahojky mohla bych se zeptat jak to u vás dopadlo ohledně embryí? 🙂 Jsem ve stejné situaci a váhám, zda zavést dvě embrya.... Mám už jedno dítko, ale teď tři transfery neúspěšně..

Strana
z2