Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
@mademoisell krása teda🙂.. jen tak dál a taky si myslím,že jsou dvě bublinky🙂
Holky povedlo se.Dnes potvrzeno z krve.Jsem těhotná. Neztrácejte naději.Přeji všem hodně štěstí
@mademoisell gratuluji ,to je paráda 🙂 a kolik máš hcg? řekli ti to?
@katty77 HCG je 1419
@mademoisell krása, gratuluji, jen tak dál..🙂
Lepidlo jste nakonec dávali nebo ne?
@fonamor Lepidlo jsme nedávali.A co u vás?
@mademoisell hlavně se držte,moc vám fandím. Jedu zítra do Hradce,tak uvidíme,co bude nebude..
@fonamor Tak jak si dnes dopadla?Už jsi po transferu?
Ahoj holky,potřebuju vysvětlit,jak to s DE chodí.
Dnes jsem navštívila sanus v Hradci a domluvili jsme ket na úterý.
Následně mi poslali emailem tabulku různých dárců,můžu si typově vybrat.
A pak mi emvryolozka napsala,že bude záležet od dárkyně,kolik bude mít vajíček. Tak v tom případě to není ket ale Et,ne?
Jak se to oplodňuje, vysvětlí mi,prosím někdo? Já už jsem zase hotová.
@mademoisell transfer v úterý🙂.. už zobu,co se dá🙂
@fonamor myslim ze je to jedno zda ket nebo et-postup je stejny temer-zavedou ti embryo-spermie budou uz nachystane-mrazene dle meho (nebudou darce shanet ted ale uz maji, a kvalita spermii dnes a pred pulrokem muze byt jina) a vajicka budou cerstve. Takze predpokladam ze se vezmou spermie-rozmrazi se a spoji s vajickem a kultivuji se. Muze se stat ze si ale nesednou, napr.geneticky spolu.
@fonamor tohle ti určitě fundovaně zodpoví na tvé klinice, nicméně mám dojem, že jak vajíčka, tak spermie jsou čerstvá, takže pochopitelně bude záležet na tom, kolik daná dárkyně bude mít vhodných vajíček která oplodní spermiemi a následně se nějakou dobu čeká, něž proběhne samotný transfer. (to je děsný slovo 🙂 já to mám spojený jen s letištěm, promiň odbočila jsem) z takto připravených embryí se následně rozhodne, které, nebo která (v případě že se domluvíte na vícečetném, tedy dvojčata) se zavede, to je ten transfer a která se zamrazí, kdyby to nedopadlo na první pokus.
Ale jak jsem zmínila, tohle ti řeknou na tý klinice.
@xxx3d
@absintka19 holky už se vše vysvětlilo, byl to jen informační šum. Jde o darovaná embrya, kde se dělá KET už ze zmrazených, předem připravenych
@nita1984 super 🍀 hodne stesti.
@absintka19
@xxx3d
Holky díky za slova, jak píše Pavla, už se to vysvětlilo. Docela jsem ale byla zaražená a chytla mě panika, však to znáte.
A ještě jedna věc. Co se stane, když teda oplodní ty vajíčka dárcem a ony se přestanou kultivovat? To budu musett asi odložit na další měsíc, že?
Holky,vkládali vám embrya dle krevní skupiny nebo to s vámi neřešili?
Mě se ani neptali,tak zase cervik
Holky,krevní skupina je velmi důležitá.Co když se narodí miminko,které by z krve z vás a z vašeho manžela nebylo možné.Třeba AB a O....Nikdy nemůže vzniknout O.Nebo jiné příklady...
Mohly by pak v budoucnu vyvstat nějaké otázky od dětí.
My jsme vybírali podle našich krevních skupin a doktor byl tak hodný,že vybral i typově našemu vzhledu...Na čem zase až tak nezáleží.Nikdy nevíte jaké rodiče měl dárce.
Zaplatili jsme 35000,- a dvě embrya a teď čekáme dvojčata.Ano,měly jste pravdu.😎
Miminko bude přece růst ve vašem břichu,poteče v něm vaše krev,vy ho budete vychovávat.
Bude jen Váš...Nezáleží jestli bude mít oči zelené,modré,nebo hnědé...Zamilujete si ho hned jak vykoukne na svět a chytí vás za prst...
Držím Vám všem palce a doporučuji kliniku ve Zlíně a DR.Křenka.
Ahoj holky, tak zítra v 10 hodin v sanusu na značce. Zavádět se budou čerstvá embrya nakonec, prý jsou výborné kvality, předpokládám, že kdyby se cokoliv stalo, rozmrazí ráno jiné..
Strašně se těším, ale i bojím🙂
@fonamor Držím palce

@mademoisell tak to je paráda !!!!! 😘