Dlouhý protokol rok 2021. Rady a zkušenosti?

saja13
1. únor 2021

Ahoj holky chtěla bych vědět vse o dlouhém protokolu při nizkem AMH?povedlo se ? Od kdy jste s dlouhým protokolem začínaly?a jak vše probíhalo?určitě budu vděčná za každou radu a zkusejost ,děkuji 🙂 a všem nám držím moc palce ✊🍀

levandulka_fialova
3. únor 2021

📌

gracelove
13. bře 2021

Ahoj, také by mě to zajímalo. V čem je ten dlouhý protokol lepší. Jestli je víc vajíček. Já teď stimulovala krátkým protokolem. Výtěžek žalostný, ze 14 folikulů vzali jen myslím 8, v nich bylo jen 7 vajíček a zralých bylo jen 5. Bohužel mi ani nebylo nabídnuto ta 2 nechat dozrát, někde to dělají. Ale v tomto car ne.
Ve věku 31 let a AMH dle doktora ok, jsem nečekala tak špatný výsledek. Kdyby mi bylo 35+, brala bych, že tam toho bude málo.
Mluvila jsem i s doktorem, folikuly prý nechávají ty malé, ty prostě punkcí nevezmou ani, že v nich bývají malá, nezralá vajíčka. Takže ty člověku zůstanou. Berou jen ty velké.
Ptala jsem se na dlouhý protokol a bylo mi řečeno, že při něm je tělo ještě utlumeno a dávají mladým ženám, kde nechtějí, aby měly třeba 30 folikulů kvůli hyperstimulačnímu syndromu. Jenže třeba zde i na jiných diskuzích vidím, že při dlouhém protokolu je pak víc vajíček.... Jen škoda, že tady zatím nikdo nereagoval