Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.

•
22. čer 2009no já vím 😉 aspon něco pozitivního na tom neúspěchu
0
spis ty sestry nevedi...... ja chapu ,ze to nefunguje dlouho,ale uz by snad molhi vedet.....my jsme nemeli problem poprve a ta krev uz vazne byla vrchol.......rano jsem tam letela autem 60 Km zaridila si hlidani na to aby mi rekli ,ze se omlouvaji ,ze meli nejaky problem a krve meli malo...
ja chodila k primarce pak jsme jednou zcela nahodou dostala k petrovi..... zdal se mi prefektni... dokud mi nerekl,ze nemam o ivf dlouoh premyslet ,ze mi hrozi ovarialni selhani.... kdyz jsem se na ot zeptala primarky rekla ,ze to je normalni hodnota ,ze nevim proc me strasil.... kazdy ma asi neco primarka mi prijde ,ze je se vsim rychle hotova a u te johanove jsme byla jen na folikulometrii a na iui ale od ni to tedy docela bolelo
já byla u primářky s manželem na první konzultaci..byla úplně v pohodě, ale sem chtěla zkusit Petra, protože tady o něm všechny baby básnily🙂 byl super, ale taky mi hrozí ovariální selhání🙂 a nemám na co čekat...pak jsem se s ním domluvila na Fostimonu, což mě teď dost děsí..jako jestli budu 14 dní píchat a nic tak se z toho složím... pak jsme byli zase s manželem na genetice u Křečkové, fakt super...a ted jdu v pátek k Petrovi pro léky..to si asi vyslechnu😞
Eloan to si delas srandu ne, ze ti tu krev nekde zasantrocili 😞 Me pak uz vadilo, ze jeden delal folikulometrii drruhy dr.delal IUI , Petr mi ji delal 2x, vadilo mi, ze nez jsem tam vlezla k nemu, ze si neprecetl kdo k nemu jde a co bylo naposled, jsem musela vzdy rict, ze mam kolik foliku a co a jak, to uz i ta Johanova byla lepsi. Dojdi si na krev nekde u vas, ja byla na gynde kam chodim na krvi a utz a dnes mi normalne volala sestricka, jak mi je a jestli uz jsem to dostala,a ze je ji lito, ze nejsem tehu, no normalne jsem cumela ten zajem, moje obyc.dr.gyn.
Začni psát odpověď...

Odešli