Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@tomik1234 teeda,tak moc drzim palce,aby embryjka byly krasny a vydrzely cely bj a pak se jedno usidlilo u tebe 😉
@tomik1234 taky vubec netusim,kdo mi delal OPU,nikdo krom sester za mnou nedosel..
Jak pises,chlap mi taky rika,ze uzjedno dite mame,ale. ..ja to proste citim a mam jinak. ..
Ahoj holky, tak my máme nejhorší za sebou, v příštím cyklu KET. Jinak já nemůžu říct na Helios nic špatného, negativního. Pár dní jsem si u nich i poležela a sestřičky jsou strašně milé, všichni se snažili a byli na mě milí. A moje přání, mít u všecho primáře, se splnilo, jen tomu člověk musí jít trošku naproti 🙂
Ja sem dnes musela ke svoji gynekolozce a mam genitalni opar kolem konecniku 😢 achjoooo.nejak se sype....
A prave sem se ji ptala z hlediska nezavislyho cloveka ale odborníka ,jaky CAR v Brne je nej a jak si stoji Helios a teda Heluos bohuzel moc nechvalila :-/...byla sem z toho docela rozpacita
@veverka.terka No já bych se informacema od gynekologů moc neřídila, ti ví prd jak to funguje a jak to kdo dělá
@jawuna proc myslis?!
@ilonar ty brdooo,to je luxusni,to budete mit doma skolkuuu 😀
@veverka.terka To bude dobré, uvidíš!
Tak dva pokračují podle normy, dva už jsou pomalí. Bojím, bojím...Tak se držte srdíčka moje!
@veverka.terka No krom toho, že jsem si sama na sobě ověřila, že tomu vůbec nerozumí, tak se mi už za poslední roky potvrdilo z víc zdrojů, že gyndaři dostávají od některých IVF center prachy za to, že jim posílají pacoše, takže pak asi nebudou jejich rady moc objektivní, že... Navíc Texl je takový svéráz a dělá si to po svým, takže to se asi taky nemusí všem líbit. Já bych na radu gynekologa teda nedala, pro mě jsou důležité výsledky a spokojení pacoši. Fóra o Heliosu jsou rozhodně nejlepší vizitka...
Je mi líto, že vám to teď nedopadlo podle tvých představ, ale to, že mám z Heliosu dvě děti je pro mě nejlepší argument na jejich práci a trošku nechápu, že když máš od nich taky holčičku, že furt pátráš po něčem negativním 😒
@tomik1234 tak jak pokracuji embryousci?😉 moc na tebe myslim!
Tak jsem dneska byla na KET. Tak třeba tentokrát 😉.....všem držím palce....
@ilonaat drzim pesti 😉
@lenusaak Já vůbec nevím, co to bylo za protokol, kdybych bývala dostala MS, měla jsem od 16.dc začít s Proverou, MS ale nepřišla a tak jsme začali rovnou píchat Diphereline a po týdnu jsme přidali Merional. Tyhle dvě jsme píchali cca 14 dní. Tak nejspíš dlouhý protokol. No počet trochu bláznivý 😀 . Viděla jsem tě z druhého pokoje v neděli 😵
@lenusaak No viděla jsem blondýnku projít sem a tam. A tak jsem si říkala, ty jo, jestli to není ta z MK, copak se asi děje.. a pak jsem si to tady přečetla, jak se tělo popralo. Což je super. Jojo já jsem tam byla do neděle, ale už jsem ten den odjížděla domů 😀 Včera jsem to dokonce už dostala, hodně silně, takže 12.DC mám u své gyndařky objednané měření sliznice a zda bude nějaký aktivní folikul... to jsem nevěděla, že musí být folikul, aby mohl být transfer?

@tomik1234 To je pěkné...no rozhodně to nikomu neuškodí, samé zdravé věci, ale myslím, že ubývání vajíček fakt nezastaví nikdo a nic, je to přirozený proces 😖