Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@zabbkakvak stejný verdikt jako u nás😄 to bude babinec😄 super zprávy✌!!!!!!
@lenusaak jo jo kluci třeste se 😀
ahoj holky, tak už i my jsme objednané konečně do heliosu. Četla jsem vaše příspěvky o mudr Filkové a mám z toho docela obavy, že mě k ní objendali. změnila se nebo se raději objendat k někomu jinému?
Ahojky holky, prosím o radu kolik ted vyjde KET ( embryotransfer ) ?
Dle
Cenniku 5000
Děkuji..já se dívala na jejich ceník ale ten je z roku 2015...tak nevím zda je platný
Ten ceník je platný od 2015 a platí doteď, jiný není. Dali nám ho v Heliosu.
Děkuji holky 🙂
je tu některá z vás která má PCO a v heliosu ji pomohli k vytouženému štěstí?
@pipinka ahoj, ja, a povedlo se napoprve KET. Ted jsem jiz 24tt
jé tak to moc gratuluji, jak jsi snášela léčbu?
@pipinka my jsem zacali vysetrenima: manzel komplexni spermiogram, test postkoitualni, hormonalni profily a geneticke testy. Dle vysledku vcetne utz zjistili u me PCO a nevim jak se to rekne presne tak rezistence proti spermiim. Zacala jsem si pichat dipherelin a pote se k tomu pridal merional-obe do briska. Nasledoval odber vajicek 24, z toho 21 zralych jsme nechali oplodnit s prodlouzenou kultivaci a do 6 dne do stadia blastocysta prezilo 7 embryi. Nasledkem tolika vajicek jsem dostala stredni hyperstimulacni syndrom, nic prijemneho ale pro mimi vse. Kvuli tomu se transfer posunul na dalsi cyklus a 1 embryo zavedli a chytlo se 🙂 tak doufame ze vydrzi.
@absintka19 moc držím palečky aby vyšlo vše jak má a bylo vše v pořádku. mohu se jen optat na kolik to vyjde? jen abychom měli představu, pokud nechceš odpovídat, nemusíš,byla jsme na 1.IVF před třemi rokami a nějak už si nepamatuji
@pipinka odpivim proc ne 🙂 takze
@pipinka testy 3800, leky cca 4000, ivf 26 000, genetika a hormonalni profil zdarma, icsi 9000 a 10000
@absintka19 teda to jsou sumy, ale co bychom pro miminko neudělali že?
@pipinka mrazeni a KET. Konik na telefonu jiz druhy den blbne....hruza....neda se odpovidat, sam posila rozepsane...
@pipinka ted uz jen mesicne platime ubytovani mrazackum 230 czk za 6 miminek. A dalsi transfer
@absintka19 my jedeme poprvé do heliosu 30.1. jsme zvědaví co nám řeknou. můj gynekolog mě straší že budu muset být od začátku na neschopence😕
Uz jen za 5000. Bez leku, takze uz nic brat nebudu.
@pipinka strasi zbytecne, to nemuze vedet. Ukaze cas. Hlavne se ptej, ptej, ptej az tam budes vse radi vysvetli.
@absintka19 moc děkuji za odpovědi, vážím si toho. ke komu jsi tam chodila?
@pipinka byla jsem u obou Texlu i u jedne Mudr.a vsichni supr. Hlavne se neboj ptat, to je zaklad 🙂 drzim
@pipinka pokud mas ale pojisteni nasmlouvane tak tech 26 000 neplatis 🙂 to jsem
@absintka19 nasmlouvané pojištění? to je spolupráce kliniky s pojištovnou? mám VZP
@pipinka super, VZP je ok, takze to nebudes platit 🙂
@absintka19 tak to jsem moc ráda 😍 jak často jezdíš na kontroly?

@zabbkakvak To je jasná holčička 😉