icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

zabbkakvak
26. únor 2017

@fonamor jjj bude to asi akrobatka podle toho co na ultrazvuku vyváděla 😀
Těším se že tady od tebe budu číst jen pozitivní zprávy😉

wendissek
26. únor 2017

@fonamor nemyslím si 8.3 mam další kontrolu a už mam zase spozdeni 5 dni i před to ze užívám prověří cyklus mam úplně v prdeli

fonamor
26. únor 2017

@wendissek buď v klidu, někaé zpoždění nehraje roli, důležité je pak otěhotnět a mít zdravé dítě.. věřím tomu, že budete brzo 3, bez debat🙂

wendissek
27. únor 2017

@fonamor no jenže já jsem od listopadu na provede jinak nemám žádný cyklus mam tak rozhazene vaječníky po dvou ivf ☹

fonamor
27. únor 2017

@wendissek ty jo, to tě až tak rozsekalo? To mě mrzí, ach jo. Já jsem měla taky rozházený cyklus, ale dalo se jakž takž do pořádku.

wendissek
27. únor 2017

Me zatím ne bez léků ho mam třeba 60 dni to jsou asi ty dvě ivf hnen po sobě ☹

wendissek
27. únor 2017

@fonamor jak si na tom dnes ty v kolik si volas ?

fonamor
27. únor 2017

@wendissek my máme volat až zítra ráno, takže jsem ještě dnes relativně v klidu. Poraď se s lékařem, já někde četla, že když to má někdo šíleně nepravidelné, nasazuje se antikoncepce, že zase dá ty cykly pomalu dohromady.

wendissek
27. únor 2017

@fonamor no na to me texl právě dal tu prověří funguje na bázi antikoncepce ale ne az tak 🙂 já am.gynekologa texla mladšího 🙂

fonamor
27. únor 2017

@wendissek opba dva texlíci jsou borci, mladej umí všechno to, co starej🙂..

absintka19
27. únor 2017

@fonamor jo a mladej Jakub Texl je i porodnik v Bohunicich 🙂 ted tam kamoska rodila a on byl porodnikem 🙂 doufam, ze i me se podari. On nam delal i nas transfer 💞

absintka19
27. únor 2017

@wendissek ja mela cyklus bezne i 55 dni, nebrala jsem ani antiko, navic bez ovu.

fonamor
27. únor 2017

@absintka19 to by bylo hezké kdyby tě i odrodil, prostě doktor od začátku až do konce🙂

lenusaak
27. únor 2017

Taky chci rodit v bohunicich tak to by byla dobra nahoda, mne zase delal snášku vajíček😃

absintka19
27. únor 2017

@lenusaak ja OPU mela od starsiho 🙂 aby se doma asi nehadali 🙂
Jsou strasne fajn, znam i jeho segru, takova hyperaktivni zenska 🙂

wendissek
27. únor 2017

@absintka19 Jenze já mela vždy cyklus jak hodinky i po dvou revizích a prvním ivf to az po druhým

absintka19
27. únor 2017

@wendissek ono je to velka zatez na telo, no :( cetla jsem tvoje pribehy a vim jake to mas tezke. Drzim moc palecky, vypadate jako fajn lidicky, moc vam to preji.🌷

wendissek
27. únor 2017

@absintka19 Moc dekuji uvidíme jak to bude když pujdem do toho pul na pul s dárcem proto sem řekla ze chci jít az tak v srpnu aby si rok tělo odpocalo

jennyy12
27. únor 2017

Holky me uz asi hodinu dneska strasne boli bricho, jsem 3. den po KET, mam pocit ze to dostanu 😦. A klid na dusi je v haju 😦

wendissek
27. únor 2017

@jennyy12 neboj bud v klidu někdy to tak je hlavně se snaží nestresovat

anela85
27. únor 2017

Holky je tu nekdo kdo podstoupil hysteroskopii?jak dlouho ste po zakroku krvacely?Jsem 6den a porad krvacim ne moc,ale mam stoho divny pocit.

jennyy12
27. únor 2017

@anela85 Ja byla v rijnu a spinila jsem co si pamatuju aspon 5 dni minimalne. Ale opravdu slabe.

fonamor
27. únor 2017

@anela85 ahoj, já jsem ji podstoupila před IVF, taky jsem krvácela dlouho, ono to spíše byla taková černá krev jen u čípku, nic neteklo, ale nepříjemné to bylo. Pak přišla menstruace a stimulka, takže všechno odeznělo.

fonamor
27. únor 2017

@jennyy12 ahojky, vůbec nestresuj, buď v klidu. Může to být uhnizdování a podobně.

anela85
27. únor 2017

@fonamor
@jennyy12 porad mam pocit ze neco vytika 🙂 mam pockat na ms a pak dojit na kontrolu,chci jit na.ket.,ale jak mam poznat jestly jestly to treba nejsou zacinajici ms po zakroku jsem to mela silnejsi dva dny pak uz min 3dny ale ted poslesni 2dny to mam o neco vic tak nevim pripada mi to jak zacinajici ms zitra bych to mela dostat.

jennyy12
27. únor 2017

@wendissek
@fonamor No, ja se tim uklidnuju, ze je to uhnizdovani, ale je fakt uplne stejny jako na silnou ms. Tak snad to bude v poho.

fonamor
27. únor 2017

@anela85 to klidně může být začínající menstruace, však to pak poznáš, neboj.. Hlavní je, že vyšetření dopadlo dobře a jsi připravená na KET. Já jsem dostala MS přesně za týden po operaci, ale záleží, kdy to naplánuje doktor.

fonamor
27. únor 2017

@jennyy12 a ty jsi po KETU nebo po ET? Určitě teď nemysli na to, že dostaneš menstruaci, musíš být pozitivní. A kdy by se ti měla případně dostavit menstruace? nejdříve tak za 15 dní, ne?

jennyy12
27. únor 2017

@anela85 Ja si pamatuju, ze mi doktor rikal, ze nekomu pak prijde ms v terminu a nekomu klidne o 14 dni pozdeji. Mne prisla v terminu. Taky jsem to resila pred KET, sla jsem uz na ultrazvuk 14. DC a buch- za 3 dny prijdte na sal. Po tom hysteru jsem mela ms velmi slabou.

jennyy12
27. únor 2017

@fonamor Jsem po KET. Ms ma prijit cca za 5- 10 dni nemam to uplne pravidelny. Meli jsme 6. denni HB. Tak snad se tam zahryzava prcek a bude to v cajku 😄

Strana