Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Ahoj holky, tak to jdu psát ještě sem. Dnes druhý den po kultivaci. Bylo mi jen sděleno, že se pokračuje a žádné další informace. Mám si volat až v pátek, kdy by byl případný ET. Takže ani nevím, zda pokračují všechny, zda jsou některé pomalejší, jiné v normě vývoje, nebo zda jen jedno, na nic mi neopdověděla. Její odpověď na všechno bylo, že je čas na závěry a nazdar bazar v pátek, slušně řečeno. Takže místo ranní kávy si jdu nalít panáka, ať to nějak vstřebám.
@fonamor a volali jste primo koordinatorkam? Tohle se mi nechce verit, holky jsou tak vzdy fajn a uplne uzasne, mile...ze by nekdo novy? To ji samozrejme neomlouva. Hlavne v klidu 🙂 kdyz budete stekat vy tak oby take 🙂
@absintka19 my už právě do heliosu nechodíme, teď jsme v pronatalu v praze. Brno jsem si vydupala, ikdyž jsme dojížděli až z Prahy, ale bylo to časově fakt náročné.. Právě, že v heliosu, gennetu to bylo dobrý, ale tady to je fakt otřes ten přístup, bez informací.
@fonamor To je teda přístup.Ty máš právo vědět jak pokračují tak nevím co dělají tajnosti.Držím pěsti štěstí dal určitě to bude ok a v pátek budeš mít prcka u sebe 😘
@fonamor uf, jsem se lekla 🙂 drzim palecky at priste natrefite na nekoho schopneho 🌷
@zabbkakvak děkuji, určitě dám vědět, ty se mi hlavně s prckem drž a těším se na další fotku z UTZ:_)... však já zase písnu. Jak se znám, tak spát ze čt na pá nebudu🙂
@absintka19 děkuji, no už mám termín v případě naúspěchu v apolináři🙂
@fonamor jooo až budu mít další foto určitě se sní podělím.To věřím že nebudeš moct dospat a ja s tebou 😀 ale věřím že teď už se poštěstí a bude to ok :-*
@jennyy12ahojky, toto napsali:
Dobrý den,
Z důvodu ochrany Vašich medicínských dat ( která jsou považována za vysoce citlivá) po telefonu žádné podrobnější informace neposkytujeme.
Máte-li zájem, můžete se dostavit osobně a budete obšírně informována.
Samozřejmě budete podrobně o všem informována před přenosem embryí.
Děkuji za pochopení, s pozdravem
Doc.MUDr.Tonko Mardešić CSc., vedoucí lékař
Sanatorium PRONATAL
Na Dlouhé mezi 4/12
147 00 Praha 4
@fonamor jakoby je zabilo kdyby ti dali takovy ten kod v Heliosu. Ach jo, to je mazec. Pani ti to mohla rict do tel.ze z bezp.duvodu jen osobne...ach jo.
@absintka19 přesně tak, mohla to říct rovnou do telefonu, stejně bych tam asi nejela, ale aspoň bych věděla proč nic nesdělují.
@jennyy12 teď už neudělám nic, no. Včera jsem teda zuřila, pak jsem to nějak vstřebala a smířila se s verdiktem nicnevědění... a přesně tak, kdyby to řekla do telefonu, proč nesdělují podrobné info, úplně to mění celý pohled na věc. No a teď si zahrávám s myšlenkou, zda si tam zítra nezajedu, nebo zda to mám už vydržet🙂)
😀😀... no, je to naše 3 IVF, takže jsem to trošku už vstřebala.🙂... mám si volat v pátek v osm hodin ráno a řeknou mi případně, v kolik hodin bych tam měla být. Proto si tam zítra skočím, abych věděla, jak na tom embrya jsou.

a jo vlastně, já už neumím počítat, ovulka, opu,čekání a pak se zavádí... Měli jste krásnou HB, wow, to bude bojovník pořádnej, uvidíš!!:_)
Já včera OPU, 6 zdravých vajíček, zítra si máme volat, takže nervy opět na pochodu🙂.. To je na zbláznění, vid?