icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

fonamor
27. únor 2017

a jo vlastně, já už neumím počítat, ovulka, opu,čekání a pak se zavádí... Měli jste krásnou HB, wow, to bude bojovník pořádnej, uvidíš!!:_)
Já včera OPU, 6 zdravých vajíček, zítra si máme volat, takže nervy opět na pochodu🙂.. To je na zbláznění, vid?

anela85
27. únor 2017

@jennyy12 a kdyz jsi byla po zakroku krvacela jsi v kuse?nemam to silny jak kdyz mam ms ale tak na pul 🙂 uvidim jestly se to rozjede kazdopadne jdu za tyden na kontrolu tak.uvidim co mi doktor rekne.Dekuju za info 😉

jennyy12
27. únor 2017

@fonamor Drzim palce na zitrek 👍. Presne tak, to cekani furt na neco je fakt k zblazneni. Ale zase na druhou stranu si ty nervy vycvicime na ty nezbedy pak ❤

jennyy12
27. únor 2017

@anela85 Ja si uz nepamatuju detaily, ale myslim, ze v kuse ne, spis narazove napr. na wc 😄. Ale ono hodne zalezi co ti na tom hysteru vse delali. Ale kazdopadne to nic neobvykleho neni to špineni tolik dni.

fonamor
27. únor 2017

@jennyy12 přesně tak, mírná psychóza, ale stojí za to. Ty se mi drž, vůbec nemysli na nějaké nesmysly, hezky bobískovi domlouvej, ať se hezky zavrtává a budu se těšit jen na pozitivní zprávy, muck😘

jennyy12
27. únor 2017

@fonamor Dekuji. Zitra hned pisni novinky, moc moc drzim palecky 👍👍👍👍👍

fonamor
27. únor 2017

@jennyy12 písnu hned, to je jasný, ať tak nebo tak..

fonamor
28. únor 2017

Ahoj holky, tak to jdu psát ještě sem. Dnes druhý den po kultivaci. Bylo mi jen sděleno, že se pokračuje a žádné další informace. Mám si volat až v pátek, kdy by byl případný ET. Takže ani nevím, zda pokračují všechny, zda jsou některé pomalejší, jiné v normě vývoje, nebo zda jen jedno, na nic mi neopdověděla. Její odpověď na všechno bylo, že je čas na závěry a nazdar bazar v pátek, slušně řečeno. Takže místo ranní kávy si jdu nalít panáka, ať to nějak vstřebám.

jennyy12
28. únor 2017

@fonamor Tyjo a neni to nejaky nestandartni?? Nemluvilas treba s nekym novym tam ??? Ja bych tam teda zavolala asi znova, ze mam narok na konkretni informace o stavu embrijek. Tak to je teda o nervy 😱

fonamor
28. únor 2017

@jennyy12 před chvíli tam volal ještě manžel, jakožto nespokojený klient, který má právo na základní informace o vývoji embryí a dopadl úplně stejně, prostě ta kráva mu vůbec nic neřekla, ani to, kolik jich pokračuje.

jennyy12
28. únor 2017

@fonamor A co se obratit na koordinatorku nebo primo na doktora, at se na to mrknou kde je problem?? To je fakt bordel 😈

fonamor
28. únor 2017

@jennyy12 uz jsem psala email. Doufam,ze nekdo odepise a nebude odpoved,ze toto je standartni postup.

jennyy12
28. únor 2017

@fonamor Drzim palce a myslim na tebe ✊

fonamor
28. únor 2017

@jennyy12 dekuji

sticker
absintka19
28. únor 2017

@fonamor a volali jste primo koordinatorkam? Tohle se mi nechce verit, holky jsou tak vzdy fajn a uplne uzasne, mile...ze by nekdo novy? To ji samozrejme neomlouva. Hlavne v klidu 🙂 kdyz budete stekat vy tak oby take 🙂

fonamor
28. únor 2017

@absintka19 my už právě do heliosu nechodíme, teď jsme v pronatalu v praze. Brno jsem si vydupala, ikdyž jsme dojížděli až z Prahy, ale bylo to časově fakt náročné.. Právě, že v heliosu, gennetu to bylo dobrý, ale tady to je fakt otřes ten přístup, bez informací.

zabbkakvak
28. únor 2017

@fonamor To je teda přístup.Ty máš právo vědět jak pokračují tak nevím co dělají tajnosti.Držím pěsti štěstí dal určitě to bude ok a v pátek budeš mít prcka u sebe 😘

absintka19
28. únor 2017

@fonamor uf, jsem se lekla 🙂 drzim palecky at priste natrefite na nekoho schopneho 🌷

fonamor
28. únor 2017

@zabbkakvak děkuji, určitě dám vědět, ty se mi hlavně s prckem drž a těším se na další fotku z UTZ:_)... však já zase písnu. Jak se znám, tak spát ze čt na pá nebudu🙂

fonamor
28. únor 2017

@absintka19 děkuji, no už mám termín v případě naúspěchu v apolináři🙂

wendissek
28. únor 2017

@fonamor to jo to je chování vim ze v heliosu si budu platit dvě kultivace aby, mi udělovali jak se daří embrousum od manžela a jak od dárce to me mrzí ☹

zabbkakvak
28. únor 2017

@fonamor jooo až budu mít další foto určitě se sní podělím.To věřím že nebudeš moct dospat a ja s tebou 😀 ale věřím že teď už se poštěstí a bude to ok :-*

jennyy12
28. únor 2017

@fonamor Tak jak to dopadlo?? Odpovedeli na mail???

fonamor
1. bře 2017

@jennyy12ahojky, toto napsali:
Dobrý den,
Z důvodu ochrany Vašich medicínských dat ( která jsou považována za vysoce citlivá) po telefonu žádné podrobnější informace neposkytujeme.
Máte-li zájem, můžete se dostavit osobně a budete obšírně informována.
Samozřejmě budete podrobně o všem informována před přenosem embryí.
Děkuji za pochopení, s pozdravem

Doc.MUDr.Tonko Mardešić CSc., vedoucí lékař
Sanatorium PRONATAL
Na Dlouhé mezi 4/12
147 00 Praha 4

absintka19
1. bře 2017

@fonamor jakoby je zabilo kdyby ti dali takovy ten kod v Heliosu. Ach jo, to je mazec. Pani ti to mohla rict do tel.ze z bezp.duvodu jen osobne...ach jo.

fonamor
1. bře 2017

@absintka19 přesně tak, mohla to říct rovnou do telefonu, stejně bych tam asi nejela, ale aspoň bych věděla proč nic nesdělují.

jennyy12
1. bře 2017

@fonamor Tak to slysim teda uplne poprvy neco takovyho. A presne: mela Ti rict, proc to nezdeluji po tel. Ja bych tam ale asi zajela, nevydrzela bych to do patku 😄

fonamor
1. bře 2017

@jennyy12 teď už neudělám nic, no. Včera jsem teda zuřila, pak jsem to nějak vstřebala a smířila se s verdiktem nicnevědění... a přesně tak, kdyby to řekla do telefonu, proč nesdělují podrobné info, úplně to mění celý pohled na věc. No a teď si zahrávám s myšlenkou, zda si tam zítra nezajedu, nebo zda to mám už vydržet🙂)

jennyy12
1. bře 2017

@fonamor Ja bych to teda nevydrzela ani nahodou 😄😄😄. A oni Ti teda budou v patek volat rano v kolik bude transfer v patek ??

fonamor
1. bře 2017

😀😀... no, je to naše 3 IVF, takže jsem to trošku už vstřebala.🙂... mám si volat v pátek v osm hodin ráno a řeknou mi případně, v kolik hodin bych tam měla být. Proto si tam zítra skočím, abych věděla, jak na tom embrya jsou.

Strana