Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Me zatím ne bez léků ho mam třeba 60 dni to jsou asi ty dvě ivf hnen po sobě ☹
@fonamor jo a mladej Jakub Texl je i porodnik v Bohunicich 🙂 ted tam kamoska rodila a on byl porodnikem 🙂 doufam, ze i me se podari. On nam delal i nas transfer 💞
@wendissek ja mela cyklus bezne i 55 dni, nebrala jsem ani antiko, navic bez ovu.
@absintka19 to by bylo hezké kdyby tě i odrodil, prostě doktor od začátku až do konce🙂
Taky chci rodit v bohunicich tak to by byla dobra nahoda, mne zase delal snášku vajíček😃
@lenusaak ja OPU mela od starsiho 🙂 aby se doma asi nehadali 🙂
Jsou strasne fajn, znam i jeho segru, takova hyperaktivni zenska 🙂
@absintka19 Jenze já mela vždy cyklus jak hodinky i po dvou revizích a prvním ivf to az po druhým
@wendissek ono je to velka zatez na telo, no :( cetla jsem tvoje pribehy a vim jake to mas tezke. Drzim moc palecky, vypadate jako fajn lidicky, moc vam to preji.🌷
@absintka19 Moc dekuji uvidíme jak to bude když pujdem do toho pul na pul s dárcem proto sem řekla ze chci jít az tak v srpnu aby si rok tělo odpocalo
Holky me uz asi hodinu dneska strasne boli bricho, jsem 3. den po KET, mam pocit ze to dostanu 😦. A klid na dusi je v haju 😦
Holky je tu nekdo kdo podstoupil hysteroskopii?jak dlouho ste po zakroku krvacely?Jsem 6den a porad krvacim ne moc,ale mam stoho divny pocit.
@fonamor
@jennyy12 porad mam pocit ze neco vytika 🙂 mam pockat na ms a pak dojit na kontrolu,chci jit na.ket.,ale jak mam poznat jestly jestly to treba nejsou zacinajici ms po zakroku jsem to mela silnejsi dva dny pak uz min 3dny ale ted poslesni 2dny to mam o neco vic tak nevim pripada mi to jak zacinajici ms zitra bych to mela dostat.

@fonamor jjj bude to asi akrobatka podle toho co na ultrazvuku vyváděla 😀
Těším se že tady od tebe budu číst jen pozitivní zprávy😉