Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Tak jsem holky volala do Pronatalu, a konečně mě přepojili na dobrou embryoložku. Takže věci se mají takhle: z 6ti embryí si velice dobře vedou 3 s partnerem, 1 embryo taky dobře s anonymním dárcem a dvě jsou pomalejší.. Oplodnit jsme to nechali půl na půl, takže zatím vede rodina🙂
@fonamor jupííí tak to mám radost 😀
@ilonaat Ahojky tak jakpak se máte ?Vůbec nedávaš vědět 😉.ty už to máš za pár co? 👶
Ahoj holky, tak jede se na ET!!.... vůbec nic nevíme dalšího, jen nástup na půl jednou, držte palečky, muck... to je prvně, co nám přežili embryjka do 5 dne kultivace, vůbec tomu nemůžu uvěřit
@jennyy12 sedmý den po ET, 6 denní HB, chápu li to dobře... Zlato, teď se na to vykašli, zkus až třeba v pondělí, pořád je to ještě brzo. Jasně, někdo má ducha už pátý den, někdo má ducha teprve 13 den!!!!... Vůbec se nestresuj, zlati, bojovníčkovi to nepomůže. Takže klid a relax na duši, aspoň v rámci možností... Moc na tebe myslím, na každou z nás, vás, co čekají po ET, KET na testy, nervy šílený, chápu, ale fakt je moc brzo. 😘

@fonamor No, uvidime s jakou zitra vztanu s tim testovanim 😄. Mam pracovni vikend celej, tak snad mi to utece. Pokud to neklapne nakonec, tak nas ceka 2. IVF s genetikou embryjek. Snazim se byt realista. Ted na to ale nemysli a po transferu hned pis❤. Jednou nam to klapne vsem. Jen musime vydzet a setrit 😄😄
@fonamor juuu tak paráda to je krásná zpráva.Držím pěsti ať se pak pěkně zavrtá.Teď to určo vyjde 👍😘 Myslím na tebe a budu čekat na další informace 😀
@jennyy12 to teda, ty pokusy lezou pěkně do peněz🙂...Ty se mi vůbec nestresuj, zkus na to nemyslet a v neděli nejdříve další test, jasný? A žádné takové, že na tajňáka, chci vědět všechno:_)... Jsem taky toho názoru, že jednou se to povede nám všem, hold, někomu to trvá dýl...Muck a myslím na tebe🙂
@zabbkakvak děkuju zlati, už bych se taky chtěla konečně dočkat, ale kdo z nás ne, že? Určitě písnu a děkuji za podporu, moc mi to tu pomáhá, muck... vy se mi s mimi držte a pořád čekám na další fotku z UTZ🙂
@wendissek
@zabbkakvak
Ahoj holky, jdu informovat hromadně, až teď jsme se vrátili, no.. Takže zavedena jedna krásná áčková blastocysta nejlepší kvality. Další dvě blastocysty třídy B1 se dnes zamrazily a tři nám zůstávájí ve hře do zítřka. Volat si máme až v pondělí, jak jinak🙂... Jinak mě po tomm ET občas dost hnusně píchne dole v bříšku, měly jste to taky tak, nebo jsem zase extrém?

@fonamor Stale drzim palecky 😘. Mne uz bricho tolik neboli dneska, akorat prsa mam stale bolavejsi a citlivejsi, tak uvidime. Testnu asi v sobotu poprvy 😄