Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@wendissek no, cystu nastesti nemam, ale genetika nic moc... neco mam spatne na 13.paru chromozomu, takze dalsi testy a vysledky tak za 14 dni, snad. A pokud to porad bude nejasny, budou muset na testy moji rodice a to uz bych musela stimulku odlozit... dokud v tomhle nebude jasno, nemame se do niceho poustet... ☹ takze uz jsem zase pesimistka ☹ a ty jsi porad v Heliosu? Tri IVF uz je dost, muzu se zeptat, jak probihaly ty predchozi? Zadarilo se nekdy?
Jsem porad v heliosu a klidně me vlez do profilu mam to tam vše popsané
@hafrol Ne,to ne. Jako jestli tam projde ten katetr?Neboj, ten je tenkej. Na opu budeš v narkoze a to ti to tam kdyžtak trochu prostouchnou a na transfer to už bude v pohodě. Jak mi delali tu pruchodnost vejcovodu, tak meli trochu problém dostat tu hadicku přes delozni hrdlo, ale u ivf už žádný problém nebyl.
@jeanne_g To jsi me uklidnila....Prave mam kamaradku,ktera taky byla na IVF,ted uz ma mesicniho chlapecka🙂)...a popisovala mi to tehdy hrozne...pravdou je,ze byla v unice...a mozna se tam nehledi na to,kdyz to nejde,ze se to udela v ca pri odberu vajicek...Jak se ten kolotoc blizi,zacinam byt jak na trni🙂Jeste cekam na mesicky a pak to vypukne,snad to vse bude mit hladkej prubeh🙂...cetla jsem,ze tebe ceka odber kolem 2.,3.kvetna...to uz mas za par,moc drzim pesti a budu se tesit z dobrejch zprav🙂
Už aby došla mam vypsanou dovolenou jen do 21 května

@wendissek Přeju,ať brzo dojde, mrska, po transferu si pak může dat dloooouhou pauzu🙂 Takže to každou chvíli rozjizdis, super🙂