icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
29. dub 2017

@wendissek Přeju,ať brzo dojde, mrska, po transferu si pak může dat dloooouhou pauzu🙂 Takže to každou chvíli rozjizdis, super🙂

hanyas
29. dub 2017

@wendissek taky jsem 28.dc a porad jenom spinim. Tak jsem zvědavá, kdy mrcha prijde...

wendissek
29. dub 2017

@hanyas já ani nespinim už aby došla a já mohla začít stimulovat

hanyas
29. dub 2017

@wendissek to verim, ze jsi jako na trni. Taky bych byla nedockava. Ja spinim uz 5.den, takze jsem zvedava, jestli se to vubec rozjede... 😕

wendissek
29. dub 2017

@hanyas určí se to rozjede jakonja se na tu stimulku tesim jak.mala ale zároveň se bojím predce jen je to moje 3 ivf ve 24 letech co ti řekli v ten patek

hanyas
29. dub 2017

@wendissek no, cystu nastesti nemam, ale genetika nic moc... neco mam spatne na 13.paru chromozomu, takze dalsi testy a vysledky tak za 14 dni, snad. A pokud to porad bude nejasny, budou muset na testy moji rodice a to uz bych musela stimulku odlozit... dokud v tomhle nebude jasno, nemame se do niceho poustet... ☹ takze uz jsem zase pesimistka ☹ a ty jsi porad v Heliosu? Tri IVF uz je dost, muzu se zeptat, jak probihaly ty predchozi? Zadarilo se nekdy?

wendissek
29. dub 2017

Jsem porad v heliosu a klidně me vlez do profilu mam to tam vše popsané

hanyas
29. dub 2017

@wendissek zrovna jsem dočetla... No, taky toho máte za sebou dost :-/ snad už to teď klapne. Přece se to někdy musí prolomit ta smůla! Tak proč ne právě teď 🙂 budu moc moc držet pěsti. Teď hlavně, aby ta mrcha přišla 🙂

wendissek
29. dub 2017

@hanyas ted jsme měli pomalé rok pauzu spis si vše promýšlet jdeme tozit oplodnovat moje vajíčka pul na pul s dárcem

hanyas
29. dub 2017

@wendissek a to mate tak spatny spg? I se spatnou fragmentaci DNA se prece da vybrat dobra spermie, ne?

wendissek
29. dub 2017

@hanyas da ale asi je problém někde jinde kde se nedá odhalit PAC by jsme dvakrát nepotratila a nebo by nam dvakrát nezůstalo jen jedno embryo z 20

hanyas
29. dub 2017

@wendissek to asi jo, no ☹ nechapu, jak nekdo muze otehotnet prirozene na prvni pokus. Kdyz na to clovek kouka, je to taaak strasne narocnej proces... 😕

wendissek
29. dub 2017

@hanyas Ja to i chápu já takto otěhotněla dvakrát 😀

hanyas
29. dub 2017

@wendissek nejde jen o to otehotneni. Myslim to spis jako celkove... tehotenstvi od zacatku do konce. Hotova alchymie 🙂

wendissek
29. dub 2017

@hanyas jo to jo v téhle době je zázrak napoprvé do nosit zdravé miminko 🙂

hafrol
29. dub 2017

@jeanne_g ahoj,diky za zpravu...ja myslela,ze se to dela kazde pred ivf prave

jeanne_g
30. dub 2017

@hafrol Ne,to ne. Jako jestli tam projde ten katetr?Neboj, ten je tenkej. Na opu budeš v narkoze a to ti to tam kdyžtak trochu prostouchnou a na transfer to už bude v pohodě. Jak mi delali tu pruchodnost vejcovodu, tak meli trochu problém dostat tu hadicku přes delozni hrdlo, ale u ivf už žádný problém nebyl.

hafrol
30. dub 2017

@jeanne_g To jsi me uklidnila....Prave mam kamaradku,ktera taky byla na IVF,ted uz ma mesicniho chlapecka🙂)...a popisovala mi to tehdy hrozne...pravdou je,ze byla v unice...a mozna se tam nehledi na to,kdyz to nejde,ze se to udela v ca pri odberu vajicek...Jak se ten kolotoc blizi,zacinam byt jak na trni🙂Jeste cekam na mesicky a pak to vypukne,snad to vse bude mit hladkej prubeh🙂...cetla jsem,ze tebe ceka odber kolem 2.,3.kvetna...to uz mas za par,moc drzim pesti a budu se tesit z dobrejch zprav🙂

hanyas
30. dub 2017

@wendissek ahojky, tak co mrska cervena? Jeste nic?

wendissek
30. dub 2017

@hanyas ne dnes 29 den a nic dávám tomu ještě dva dny

wendissek
30. dub 2017

Už aby došla mam vypsanou dovolenou jen do 21 května

hanyas
30. dub 2017

@wendissek u me taky nic. Spis bych rekla, ze i spineni slabne ☹ ale u me je to tento mesic fuk, ze se tomu nechce. To ty ji musis popohnat 🙂 a brala jsi uz nekdy Proveru? Kdy ti po ni mrcha prisla?

wendissek
30. dub 2017

@hanyas jo mam ji už asi 4 měsíce a chodí si stejně jak chce tak uvidíme 🙂

hanyas
30. dub 2017

@wendissek no mne bylo receno, ze pokud nedojde do 32.dc, ze mam volat, tak jsem zvedava...

wendissek
30. dub 2017

@hanyas no právě taky pockam do 32 dne

hanyas
3. kvě 2017

@wendissek dobre ranko, tak uuuuz? 🙂

hanyas
3. kvě 2017

@jeanne_g ahojky, co ty a odber? 🙂 vcera nebo dnes? 🙂

wendissek
3. kvě 2017

@hanyas dnes ráno vcera sem volala do heliosu ze jsme 31 den a mrcha nikde tak at dnes dojdu jestli tam není cysta jako posledně a místo do heliosu sem ráno nazála do koupelny

hanyas
3. kvě 2017

@wendissek tak super 😉 další krůček je za tebou ☺

wendissek
3. kvě 2017

@hanyas jj dnes picham dipherelin a zítra pridavam menopur 🙂

Strana