Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@jeanne_g Na krátkém protokolu jsem měla myslím kolem 7,8 oplodněných, ale do finále došlo 1 nebo 0, a vlastně jedno jestli dlouhý nebo krátký - nebyl tam rozdíl. Teď u minimálky do finále došly 3 hezká embryjka, takže za mne toto určitě lepší, ale těžko říct, když neznám výsledek 🙂.
Tak druha kontrola taky OK vypadá jich tam něco kolem 25 tak sem zvědavá opět při odběru budu mít primáře texla a rovnou za 10 dni udělá hystero. Rozhodl se po tech dvou nevydarenych jvf to zkusit 🙂 dnes by me mohli odpoledne říct kdy bude odběr 🙂
Holkyyy Heliosacky, nevite nahodou, jaka je ordinacni doba geneticky Leznarove? Vim, ze v patek rano, ale netusim do kdy... 😕
Ono ne ni co psát odebrali mi 14 zralých vajíček a i kdyzbse oplodnovalo dárcem zůstala jedna expandovana blastocysta ☹ takže problém je nejspíš v mich vajíčkách
@wendissek ahojky, v tom je fakt Helios nějaký divný, nejsi první a to čtu často. U nás taky tak, z 9 embryí nepřežilo do 9 dne ani jedno, a přitom 3 den byly všechny.. Bud fakt má tenhle CAR nějaké zpřísněné metody, ale už je mi to fakt podezřelé..
Doufám, že aspoň ten jeden pořádně zabojuje.🙏
@fonamor já to měla stejně jako ty i Vendy při 1.IVF 11 odebraných (10 zralých) a k transferu nedošlo, teď u 2. 16 odebraných (11 zralých) k transferu jen 1 v horší kvalitě. Taky to čtu nějak podezřele často že není buď nic k transferu a nebo hodně málo. To se asi heliosáckým statistikám nějak vymykáme.
@hanyas Hani, v klidu, asi kultivují nějak jinak než jiné kliniky, nevím.. neděsím, ale to holá pravda. Zase na druhou stranu to beru z jiného úhlu, když už tam je takové síto a vyberou opravdu jen ty TOP, tak ok, aspoň člověk nemá zmraženo např deset embryjek a chodí furt na kety jak pako, ale stačí jít jednou a je to. Ale vsadím boty, že na jiných klinikách by takhle mrazili, otázka je, co je správné.. Ale taková redukce už mi přijde fakt dost a to čtu ještě v jiných skupinách..

@wendissek ahojky, ty jo, tak to jsi dobře nastimulovaná, taková úroda teda🙂... to jsi se bála krátkého protokolu, že je málo vajec, hi hi🙂... Kdy máš plánované OPU? držím palečky👏