Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@jeanne_g taky jsem si chytla menší depku asi 5 den po transferu, myslela jsem si vnitřně že to nevyšlo🙂.. šestý den je minimální šance na ducha🙂... na krev jsem byla dneska, tak odpoledne budou výsledky. Snad to roste aspo%n trošku.. Držím ti palečky, muck🙂.. kdy se chystáš testovat?
@fonamor haa, tak doufám, že depka 5.-6. den po transferu je první příznak těhotenství, jak píše @hanyas 😀 Určitě budeš mít už krásnou hodnotu hcg 🙂 První test vidím tak čtvrtek nebo pátek, ale já si po tom vždycky připadám jak debil, pořád na ten test vejrám a snažím se tam něco vykoukat, na nic se nesoustředím, prostě magor, tak tomu bych se raději vyhla 😀

@hafrol ahojky, jsem kousek pred tebou 🙂 dnes 6.den stimulace, prvni kontrola s utz a prvni den PN 🙂 na krev jsem jela 2.dc a stimulaci jsem zacinala az 3.dc 😉