Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@wendissek
@hanyas
Wendi, na utz jsem byla ve čt, byl vidět jen gestační váček, zatím bez plodu. V pondělí jdu do CARU na UTZ, tak snad už bude něco vidět. Nějaká pani dr psala, že plod je možné vidět v gestačním váčku, když měří přes 10mm, a já ve čt měla 8mm... ale prá to roste 2mm za den, tak snad v pondělí..
Jak ty jsi na tom?Čekáte na genetiku embryí, že?
@wendissek aha, mě se pořád u tebe mate to pgs embryí a nevím proč. No jo vlastně, už jednou jsi mi psala, že čekáš na hystero a já se tě ptala, proč ti to neudělali dříve🙂... takjže transfer někdy červenec, srpen, dle ms, viď?.. To budeš plus minus jak s Itworks, ta půjde stimulovat po lázních🙂..
tak snad už v pondělí dr něco uvidí, byla jsem na utz 5 plus 2..
@fonamor doktorka mi nerekla nic, ze pry mi nic rikat nebude, ze primar by mi pak treba rekl neco jinyho. Takze potom volala koordinatorka, ze v utery dalsi kontrola, navysuje se Menopur a ctvrtek nebo patek SNAD opu. Mam tam foliky 17, 16, 13 mm a potom 9x 10 mm, tak na ty budeme cekat, jestli se pochlapi a povyrostou.

@tomik1234 krásná čárka, potichoučku gratulujuju🙂