icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

fonamor
10. čer 2017

@tomik1234 krásná čárka, potichoučku gratulujuju🙂

hanyas
10. čer 2017

@fonamor to jeste neni jisty, jestli to bude posledni kontrola. Zalezi jak folici povyrostly. Ale doufam, ze uz bude konec 🙂 a dnes je mi uz dobre, relativne 🙂 co ty a nevolnosti? Porad nic? A porad je chces? 😀

fonamor
10. čer 2017

@hanyas podle tvého posledního měření si myslím, že už budou foliky akorát, měla jsi je dost velké🙂.. No uvidíme zítra...
Zlato, já furt nic..

wendissek
10. čer 2017

@fonamor kdy mas první utz kocko ?

hanyas
10. čer 2017

@fonamor bud rada. Vzdyt je to krasa, ze tehu jsi a uzivas si to jen v tom dobrym slova smyslu 🙂

fonamor
10. čer 2017

@wendissek
@hanyas
Wendi, na utz jsem byla ve čt, byl vidět jen gestační váček, zatím bez plodu. V pondělí jdu do CARU na UTZ, tak snad už bude něco vidět. Nějaká pani dr psala, že plod je možné vidět v gestačním váčku, když měří přes 10mm, a já ve čt měla 8mm... ale prá to roste 2mm za den, tak snad v pondělí..
Jak ty jsi na tom?Čekáte na genetiku embryí, že?

wendissek
10. čer 2017

@fonamor nn vždyť už sem psala ze genetiku nemáme čekám na hysteriskopii ta je 22 června po ni musí byt ještě menstruace ono je to u každého jinak ja mela 6+1 už i srdíčko 🙂 ty ses kolik?

fonamor
10. čer 2017

@wendissek aha, mě se pořád u tebe mate to pgs embryí a nevím proč. No jo vlastně, už jednou jsi mi psala, že čekáš na hystero a já se tě ptala, proč ti to neudělali dříve🙂... takjže transfer někdy červenec, srpen, dle ms, viď?.. To budeš plus minus jak s Itworks, ta půjde stimulovat po lázních🙂..
tak snad už v pondělí dr něco uvidí, byla jsem na utz 5 plus 2..

wendissek
10. čer 2017

@fonamor genetiku jsme měli mít ale dělá se jen na vyhatchovane blastocysty a tu nemáme tak uvidíme co po hystero 🙂 urco uvidí neboj

hanyas
11. čer 2017

@fonamor ahoj Baru, tak v utery dalsi kontrola ☹ uz me to nebavi ☹ neroste to tak jak ma... ☹

fonamor
11. čer 2017

@hanyas Hani, no to mi neříkej, co říkal dr? Ale v normě jsi ne?

hanyas
11. čer 2017

@fonamor doktorka mi nerekla nic, ze pry mi nic rikat nebude, ze primar by mi pak treba rekl neco jinyho. Takze potom volala koordinatorka, ze v utery dalsi kontrola, navysuje se Menopur a ctvrtek nebo patek SNAD opu. Mam tam foliky 17, 16, 13 mm a potom 9x 10 mm, tak na ty budeme cekat, jestli se pochlapi a povyrostou.

fonamor
11. čer 2017

@hanyas neboj se, oni ví, co dělají, je to všechno na dobré cestě. Ono je super, že se dá ta stimulace různě upravovat, takže to budeš mít akorát.. v úterý půjdeš na kontrolu, ve středu píchneš pregnyl a v pátek jdeš pod kudlu🙂.. Už to máš za pár, jupííí🙂

hanyas
11. čer 2017

@fonamor no, nemam z toho dobrej pocit. Ani radost ne. Vcera byla 30.injekce, tak jsem si rikala, ze konec, ze po ni bude uz jen pregnyl. A ted pred sebou mam jeste kdo vi kolik pichancu. A kdo vi s jakym vysledkem... :-\

fonamor
11. čer 2017

@hanyas takhle vůbec nesmíš přemýšlet!!... Nic se neboj, doktoři ví, jak dobře nastimulovat, ty dva dny to vydržíš, zlati a mysli pozitivně, uvidíš, že budeš spokojená.

hanyas
11. čer 2017

@fonamor jsi hodna, dekuju 😘 snad mas pravdu...

wendissek
11. čer 2017

@hanyas Hani neblbni me natahovali druhou stimulaci o 12 dni

hanyas
11. čer 2017

@wendissek fakt? Ja uz jsem z toho cela nesva, ze to neni podle planu. Kdyz jsem byla na Obilnaku, tak mi zhruba v tehle fazi chteli stimulaci ukoncit. Ze nema cenu...

wendissek
11. čer 2017

@hanyas neblbni a lenca tenkrát protahovala o dyl jak týden

hanyas
11. čer 2017

@wendissek tak budu doufat, ze vedi, co delaji. Diky, vzdycky me tu uklidnite 🙂

jeanne_g
12. čer 2017

@tomik123 Moc pěkná carecka, super, to mas teda rychlika 😊 @fonamor @wendissek @hanyas Holky moje, já byla cely víkend na chalupě bez netu a bez testů, koupila jsem dr Maxe dle vašich rad, no ale je to furt takový duch, myslíte, ze z toho něco bude?

jeanne_g
12. čer 2017

@hanyas Hani, držím mi palecky a věřím, ze stimulku dopadne dobře. Věř tomu, bude tam to pravé vajíčko 😉

linusha
12. čer 2017

@hanyas holky tu mají pravdu, mě třeba prodlužovali stimulaci u obou IVF, dle dr. jsem pomaleji reagovala ze začátku. Tak nevěš hlavu, vše dobře dopadne 😉

fonamor
12. čer 2017

@jeanne_g ahojky, zlati, který den jsi po transferu dnes přesně? S těma čárkama tě naprosto chápu, taky jsem to měla tak, pořád ne a ne dálnice.. Neboj, je to tam🙂...

jeanne_g
12. čer 2017

@fonamor Dnes 12 den. Myslela jsem, ze už bude něco výraznějšího. Já vím, tys to tak mela. Navíc jiny testy. Tak snad...

wendissek
12. čer 2017

@jeanne_g dnes mas krev ne kocko urco to bude pěkná hodnota

wendissek
12. čer 2017

@fonamor zalto ty jdeš dnes na utz ze tak na tebe myslím :-*

fonamor
12. čer 2017

@jeanne_g ono se mohlo embryjko vrtnout později a navíc HCG roste každých 48-72 hodin... Naprosto tě chápu, já z toho byla na nervy, proto jsem lítala furt na krev, abych aspoň viděla, že hcg roste.. Zkus si taky zajít dnes a pak třeba ve čt ..

fonamor
12. čer 2017

@wendissek jj, jdes na UTZ... bojím se , pořád se cítím netěhotně, furt nic, to už je divný..

wendissek
12. čer 2017

@fonamor neboj určité je všechno v pořádku :-* v kolik des

Strana