icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

jeanne_g
14. črc 2017

@hanyas Prave to budu muset ještě nekde posbírat to odhodlani 🙂 No a jak to vypadá u tebe, riziko salmonely zažehnáno? MS už proběhla?

hanyas
14. črc 2017

@jeanne_g zazehnano? Kdepak! Potvrzeno! Takze prisna dieta, jsem na 50kg a o KETu si muzu nechat jen zdat. Ja nemuzu mit nikdy nic OK. Kdyz uz to vypadalo tak nadejne, zklamalo moje telo...

hanyas
14. črc 2017

@jeanne_g a MS probehla, ale dost slaba... nikdo ani neresil, jestli bych mela prijit na kontrolu a mrknout pres utz, jestli je tam vse v pohode...

jeanne_g
14. črc 2017

@hanyas 😲 Ježiši tak to je fakt děsnej pech!!! Ale to nezklamalo tvoje tělo, to si neříkej, fakt jen hrozná smůla chytit salmonelu, to teda. No ale ta smůla se musí něčím vyrovnat, aby zůstala rovnováha vesmíru zachovaná, takže příště to klapne a rovnou dvojčata nejspíš!!! Jak dlouho se to drží, ta dieta? Zlato, radši si zajdi na uz, se jim tam vnuť, nebo ke svýmu gynekologovi, aby náhodou nezůstalo něco v děloze. Já měla po tom minibiochemku ms dost silnou.

hanyas
14. črc 2017

@jeanne_g dvojcatka bych klidne brala, ale jeden malickej zazrak by mi bohate stacil. Myslis, ze mam? Moje gyn.je tam az v pondeli. Nic me neboli, ale prave me to docela zaskocilo, ze teda hcg klesa, ale na nulu nikdo necekal a ani ten utz... ani v Heliosu nikdo nic nerikal, ze bych mela dojit nebo neco. Nechci delat zbytecne hysterku...

jeanne_g
14. črc 2017

@hanyas Jako jistota je jistota, zavolej svému gynekologovi třeba a zeptej se.

hanyas
14. črc 2017

@jeanne_g právě jsem jí napsala mail, tak uvidíme 🙂 jsem tam pečená vařená, tak se mi tam ani už moc nechce...

jeanne_g
14. črc 2017

@hanyas Lepší je nic nepodcenit, i když člověk ze sebe občas musí udělat vola :-P A ta dieta teda jak dlouho? Vidím tě taky na srpnový transfer...

itworks
14. črc 2017

@hanyas ahoj, tak už jsem doma z lázní s vypadá to, že zítra bude 1 dc a hurá do stimulace. Tak se ti to potvrdilo jo, to je blbý. To jako nemůžeš nic jíst, to zhubnes ještě víc.

hanyas
14. črc 2017

@jeanne_g
@itworks dieta, dokud ve mne ta bakterie bude. Doktorka doporucuje jen stary rohliky a cerny caj, ale uz zacinam jist i jiny veci. Bez tuku, bez cukru. Kez by vysel srpnovy transfer. To by byla bomba. Moc na to ale nespoleham... tak to je super itworks, ze ti to tak pekne vychazi 🙂 budu to rada prozivat s tebou. Na dalku 🙂

wendissek
14. črc 2017

@hanyas jako já nikdy nebyla na kontrole pokud to nebylo zt s revizi pokud to bylo tak ze sem vysadila utros a došla nechá tak se kontrola holky nedela

hanyas
14. črc 2017

@wendissek tak je to dobry. Diky za info 🙂 budu mit klidnejsi vikend.

wendissek
14. črc 2017

Neboj opravdu i když jsme mela TT trochu pozitivní a dostala MS měla sem bxichemko a nikdy me gyndarka nechtěla vidět

hanyas
15. črc 2017

@wendissek ja mela tt dost pozitivni a zkazila to az ta moje salmonela. Byl by to 5.tt, tak snad se to vyresilo samo. Jen me zarazi ta slaba MS, vis?

wendissek
15. črc 2017

Hele tak si klidně skoc nemusís se vůbec objednávat jen na recepci nahalsis ze des na utz kvůli potratu

jeanne_g
19. črc 2017

@hanyas @wendissek Ahoj holky, jak se máte? Já jsem si dnes byla pro Medrol. Wendi, jakou máš dávku. Mně napsal 8mg, 2 tabletky denně. Jinak co ta hysteroskopie?
@itworks Vítej nám z lázní zpět 🙂 Jak jde stimulace?

hanyas
19. črc 2017

@jeanne_g ahojky, ja byla na te utz kontrole, pro jistotu, a pry by to melo byt v poradku. Odbyla jsem si i preventivku, tak tam aspon nemusim v srpnu 😉
Jinak je to porad takovy nijaky. Nejradsi bych sla v srpnu do toho KETu, ale porad nevim, jestli je to realny. Tak uz se ti to zase rozjizdi, to je fajn 🙂 a myslim, ze itworks ma dlouhy protokol (jestli se dobre pamatuju), takze na stimulku asi jeste ceka 🙂

wendissek
19. črc 2017

@jeanne_g Ježíš to je moc ne já mam jen 4mg dnes sem/28 DC a mrcha došla v neděli si jdu pro esteoferm a utz to sem 5dc

itworks
19. črc 2017

@hanyas
@jeanne_g holky já jsem asi z toho Norethisteronu nějak rozhozená, co se týče MS. Po vysazení jsem nejdříve spinila, dost bolelo břicho, pak slabé krvaceni bez sliznice a ted už zase jen slabe špinění. Takze jsem ještě nezacla stimulovat, ptz to prostě nebyla klasicka MS. Zítra kontrola, kuknou na mě a uvidíme. Jinak budu mít krátký protokol.

hanyas
20. črc 2017

@itworks uz zacinas Hankovatet 😀 to ja vzdycky mam nejakej zadrhel 😀 snad to vsechno bude OK a rozjedes to ve velkym 😉

hanyas
20. črc 2017

@wendissek a v Heliosu davaji vzdycky Estrofem?

wendissek
20. črc 2017

@hanyas nn ale me moc po revizích neroste sliznice mam ho psány vždy

itworks
20. črc 2017

@hanyas no asi tak, ale sliznice nízká, vše ok, takže počkám na výsledky hormonů do 14 hod a možná budu moct stimulovat. Když ne, tak další cyklus. Uz ti je lépe?

hafrol
20. črc 2017

Holky,ja mam snad pocit,ze ten Estrofem v Heliosu predepisuji každýmu...cekam na KET,13 DC sliznice 7mm a presto nasazen..v pondeli mam jit na to...Mohla jsem se na to vic zeptat,ale na tom UZ je to vzdy takova rychlovka,ze vse odkyvam a nez se vzpamatuji,uz jsem oblecena😄

hanyas
20. črc 2017

@hafrol tyyy, ja estrofem mivala i na obilnaku. Ono pry se muze stat, ze ta sliznice, i kdyz je pekna, "spadne". Tak asi proto, aby se drzela a myslim, ze ji to i vyzivuje. Takze broucek bude mit poradnou perinu na zavrtani 🙂

hanyas
20. črc 2017

@itworks takze jsi byla v Heliosu, jo? Ja dnes byla na prvnim kontrolnim vyteru, zitra jdu zase. Je to jina doktorka a malem vyletela z kuze, kdyz jsem ji rekla, ze doted mam dietu. Pry uz jsem davno mela jist vsechno. Takze jsem se ted min tyden trapila zbytecne... kazdopadne pokud ta mrcha nezmizi, dostanu antibiotika 🙄

itworks
20. črc 2017

@hanyas nebyla jsem v Brně, byla jsem v Ostravě u pana dr.Suly, který s Heliosem spolupracuje, taky moc hodný. Takze dnes mám brát jako 1. Dc, takze prvni injekce dipherelinu, od zítřka menopur. Jen míchání a to lámání ampulek bude vopruz 😒 ale to se zvládne.

hanyas
21. črc 2017

@itworks no super! 🙂 a nemela jsi puvodne mit dliuhy protokol? Mne se porad plete, ze jsme to meli mit stejny 🙂 to mas nahodou fajn, ze bzdes mit o tolik pichancu min 🙂

itworks
21. črc 2017

@hanyas ne, právě že krátký, měli jsme jen stejné léky 🙂

hanyas
21. črc 2017

@itworks tak vidis jaky jsem tele 😀 tak tfuj tfuj tfuj a tesim se na podrobny hlaseni 🙂

Strana