Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@hanyas 😲 Ježiši tak to je fakt děsnej pech!!! Ale to nezklamalo tvoje tělo, to si neříkej, fakt jen hrozná smůla chytit salmonelu, to teda. No ale ta smůla se musí něčím vyrovnat, aby zůstala rovnováha vesmíru zachovaná, takže příště to klapne a rovnou dvojčata nejspíš!!! Jak dlouho se to drží, ta dieta? Zlato, radši si zajdi na uz, se jim tam vnuť, nebo ke svýmu gynekologovi, aby náhodou nezůstalo něco v děloze. Já měla po tom minibiochemku ms dost silnou.
@jeanne_g dvojcatka bych klidne brala, ale jeden malickej zazrak by mi bohate stacil. Myslis, ze mam? Moje gyn.je tam az v pondeli. Nic me neboli, ale prave me to docela zaskocilo, ze teda hcg klesa, ale na nulu nikdo necekal a ani ten utz... ani v Heliosu nikdo nic nerikal, ze bych mela dojit nebo neco. Nechci delat zbytecne hysterku...
@jeanne_g
@itworks dieta, dokud ve mne ta bakterie bude. Doktorka doporucuje jen stary rohliky a cerny caj, ale uz zacinam jist i jiny veci. Bez tuku, bez cukru. Kez by vysel srpnovy transfer. To by byla bomba. Moc na to ale nespoleham... tak to je super itworks, ze ti to tak pekne vychazi 🙂 budu to rada prozivat s tebou. Na dalku 🙂
Neboj opravdu i když jsme mela TT trochu pozitivní a dostala MS měla sem bxichemko a nikdy me gyndarka nechtěla vidět
Hele tak si klidně skoc nemusís se vůbec objednávat jen na recepci nahalsis ze des na utz kvůli potratu
@jeanne_g ahojky, ja byla na te utz kontrole, pro jistotu, a pry by to melo byt v poradku. Odbyla jsem si i preventivku, tak tam aspon nemusim v srpnu 😉
Jinak je to porad takovy nijaky. Nejradsi bych sla v srpnu do toho KETu, ale porad nevim, jestli je to realny. Tak uz se ti to zase rozjizdi, to je fajn 🙂 a myslim, ze itworks ma dlouhy protokol (jestli se dobre pamatuju), takze na stimulku asi jeste ceka 🙂
@hanyas
@jeanne_g holky já jsem asi z toho Norethisteronu nějak rozhozená, co se týče MS. Po vysazení jsem nejdříve spinila, dost bolelo břicho, pak slabé krvaceni bez sliznice a ted už zase jen slabe špinění. Takze jsem ještě nezacla stimulovat, ptz to prostě nebyla klasicka MS. Zítra kontrola, kuknou na mě a uvidíme. Jinak budu mít krátký protokol.
Holky,ja mam snad pocit,ze ten Estrofem v Heliosu predepisuji každýmu...cekam na KET,13 DC sliznice 7mm a presto nasazen..v pondeli mam jit na to...Mohla jsem se na to vic zeptat,ale na tom UZ je to vzdy takova rychlovka,ze vse odkyvam a nez se vzpamatuji,uz jsem oblecena😄
@itworks takze jsi byla v Heliosu, jo? Ja dnes byla na prvnim kontrolnim vyteru, zitra jdu zase. Je to jina doktorka a malem vyletela z kuze, kdyz jsem ji rekla, ze doted mam dietu. Pry uz jsem davno mela jist vsechno. Takze jsem se ted min tyden trapila zbytecne... kazdopadne pokud ta mrcha nezmizi, dostanu antibiotika 🙄

@hanyas Prave to budu muset ještě nekde posbírat to odhodlani 🙂 No a jak to vypadá u tebe, riziko salmonely zažehnáno? MS už proběhla?