icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

petina1811
30. bře 2018

@denicl ne ne čerstvý transfer nebudeme chceme to pgs když to půjde ale uvidíme no ☺

denicl
30. bře 2018

@petina1811 my nechtěli cekat..muze se stat,ze to pgs embryo poškodí,nebo vybere zrovna chromozom co je špatný a zničí tak cele embryo..ale rozhodnutí je na vas samozrejme..i tak preji hodne stesti,dame si vedet v nedeli

denicl
1. dub 2018

@petina1811 Ahojky,tak my jsme na ceste pro čerstvý transfer,co ty? Jak ti pokračují embryjka? Nam vsem 5-ti se daří skvele.

denicl
Autor odpověď smazal
petina1811
1. dub 2018

@denicl tak hodně štěstíčka přeji ☺ my máme krásne 4 blastocysty a zítra mam ještě volat jestli se bude odebirat ta biopsie na to pgs jinak blastocysty jsou prý moc pekny, tak mam radost,pak dej vědět jak probiha transfer jsem zvědava, co vse si vežes sebou atd. Tobě se to už pěkně kráti teď vydržet 14 dni a pak uvidis // ☺

apple_tree
1. dub 2018

@denicl Vy uz mate dneska transfer? Ty jo, tak moc drzim palce, at to klapne 🙂

denicl
1. dub 2018

@petina1811 dekujeme,take moc gratuluji😇 nerekli mi konkretne co si vzit sebou,jen obcanku. Ale vzala jsem si sukynku,jak na gyndu. O kosilce nic nerikali.jen to curani,toho se bojim..jsme na ceste necelé dve hodiny a byla jsem jednou,budu radeji pit mene a zhruba 20min pred mam hodne pit..

denicl
1. dub 2018

@apple_tree ano uz dnes..😇kolem 13hod. Jsme na ceste..rano jsem si dala ananas a popijim grep,aby se mu u me libilo😇🍀

tynka75
1. dub 2018

@denicl preju moc stesti 😊 me se rozjela mrcha...takze je to v haji. Ale ted nevim zda brat porat utrous???kdyz je to uz zbytecne ne?na krev jdu az v utery. Nevite nahodou jestli vysadit?

apple_tree
1. dub 2018

@tynka75 Ja nevim, tak daleko nejsem, ale zavolej si do heliosu, jsou tam dnes do 11 a zeptej se.

denicl
1. dub 2018

@tynka75 Dekujeme. Moc me mrzi,ze to nevyšlo. Vyjde to priste😇neztracej naději. Myslim ,ze by se mel vysadit. Ale nevim presne kdy,po nasem minulem neúspěchu jsem brala cca 10dni..

denicl
1. dub 2018

@apple_tree jak zvladas stimulku?

tynka75
1. dub 2018

@apple_tree
@denicl tak jsem volala a pry to mam do utery polykat ze to neni 100% ze mame pockat na krev.

denicl
1. dub 2018

@tynka75 a mas to hodne? Nebo jen kapicky?

kucci
1. dub 2018

Ahoj holky, vykoukla na mě tato diskuze a napadlo mě vás trochu povzbudit a popřát hodně sil ve snažení. Někdy je ta cesta delší, než dokážeme vůbec snést, ale stojí to za to! Po 5ti letech, 3 x IVF a několika potratech nakonec máme z Heliosu krásného chlapečka 🙂 Helios byla u nás správná volba, snad se brzo všechny taky dočkáte 🌹

tynka75
1. dub 2018

@denicl uz to mam hodne. Kdyz jsem spinila tak jsem rikala dobry ale uz je jasne cervena 😐snad se nam podari to druhe.

denicl
1. dub 2018

@kucci Dekujeme za krasnou zprávu a povzbuzení. Gratuluji ke chlapečkovi. My si jedeme pro bojovnicka..uz se tesim az bude u me v brisku..za nas Helios taky jednička,i kdyz to nevyjde..😇

petina1811
1. dub 2018

Krásne povzbuzení dekujeme , taky v helios doufáme a ze se tady konečne zadari 👪 ja budu ještě dost dlouho čekat asi na transfer Máme pgs, snad se k transferu taky dostaneme ☺

apple_tree
1. dub 2018

@denicl Nezvladam, protoze jsem jeste nezacala :D To je jak naschval, ms jsem mela dostat v patek, zpozdeni vubec nemivam, jedina ms, na kterou jsem se tesila a ona nikde. Test samozrejme negativni. Tak zkousim vsechno mozne, abych tomu pomohla, sex, fyzickou namahu, horka vana, vino a porad nic. Vcera vecer uz jsem zacala aspon trochu spinit, ale je to takove uplne nic, tak doufam, ze se mi to dnes uz rozjede. Jak kdyby nestacilo vsechno to dalsi cekani, co mame jeste pred sebou...
Uz mas prcka u sebe? Moc drzim palce 🙂

mirda79
1. dub 2018

@denicl Ahoj. Jé,tak tady čtu,že jsi byla dneska na transferu v Heliosu. Já taky,na Ketu, dělal to sám pan primář. Teď už jedeme z Brna dom. Tak hodně štěstí 🍀, ať nám to všem dopadne 😍

denicl
1. dub 2018

@mirda79 Ahojky,ano byli v cca 12:30..uz si bojovnicka vezeme domu..odkud dojizdite?

denicl
1. dub 2018

@mirda79 preji hodne stesticka🍀🍀🍀

denicl
1. dub 2018

@petina1811 dostanete😊hlavne myslet pozitivně. Nakonec jsme zamrazily dalsi dve blastocysty,kdyby to nevyšlo.😊11.4. Delam testik.👶❤️

denicl
1. dub 2018

@apple_tree TYjo chudacku..to co pises vypada jak kdybys byla tehu..😊tak treba pracuji nerviky...to se ti stávalo ze prisla ms dele?

apple_tree
1. dub 2018

@denicl Bezne se mi to nestava, fakt chodi na hodinu presne. Za posledni rok a kus jsem mela zpozdeni jen jednou. Spis si myslim, ze to mam od prasku na stitnou zlazu, ktere mi napsal Texl, protoze jsem mela lehce zvyseny nejaky ukazatel (ale porad byl v norme). Pak jsem s tim byla jeste u obvodaka, nechal mi udelat nove testy a stitna zlaza vysla nadherne v norme. Takze jsem ty leky na zlazu ani ne po dvou tydnech vysadila, protoze mi z nich bylo jen blbe, strasne se mi porad motala hlava, jak kdybych byla nonstop na kolotoci. A myslim si, ze z tech prasku mam i posunutou ms. Na zacatku kvetna jsem ojednana na endokrinologii, tak snad mi potvrdi, ze predepsani prask bylo opravdu zbytecne.

mirda79
Autor odpověď smazal
denicl
1. dub 2018

@mirda79 tak to mate lepsi jak my😊ano budu pit grep a papat ananas,nevim jestli to pomuze,ale muze podpořit. A určitě papej na co mas chut. Dělej vse co predtim. To budu delat i ja..a budeme cekat co z toho bude..😇🍀

denicl
1. dub 2018

@apple_tree tak ti asi nevyhovaly tak to bych je taky přestala brat. Určitě prijdou na to co to je,neboj taky se dockas😊

petina1811
1. dub 2018

Holky dali vám sebou domu fotecka embrya???

denicl
2. dub 2018

@petina1811 ano dali😇

Strana