icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

denicl
3. dub 2018

@hanyas ms mam dostat cca 10dni tak uvidime. Mam trochu strach,pze mam vzdy příznaky tak tyden,ze to prijde. Nechci se stresovat,rikam si,ze to bude ok,ale moc to nejde.😊

mirda79
3. dub 2018

@denicl Včera sem nevěděla,co mám sníst,pořád sem měla hlad. Tu moji plynatost přisuzuju taky k jídlu,co jim. Segedínský guláš,takže zelí a tak. Uvidím,jak to dopadne 😍 a kdyžtak si vezmu neschopenku taky. Už se mi honí hlavou,kdy testovat. V těch předchozích šesti transferech jsem měla jeden test pozitivní už 7 den.

denicl
3. dub 2018

@mirda79 ano zelím to bude😂no ja chci opravdu testovat za 10dni,v předchozím jsem testovala 8.,10.,den a bilo bilo. Takže ted opravdu pockam a dej se vůle bozi.😇🍀ale to cekani je strasny.

denicl
3. dub 2018

@mirda79 pises 7.den z toho uz mimco mas? Nebo ses bezdetna?

hanyas
3. dub 2018

@denicl jasne, ze to bude OK 😊 od MS si ted na dlouho odpocines 😁

mirda79
3. dub 2018

@denicl Ne,bylo to biochemické těhotenství,17 den to odešlo se sliznicí, začala sem krvácet. Jasně,to čekání je nejhorší. Člověk se na to snaží nemyslet,ale pořád mi ty myšlenky na to ubyhají.

petina1811
3. dub 2018

@mirda79 holky na jednu stranu vám moc závidím ze už máte ty bojovníky u sebe a cesta k miminku se vám kráti, ja stále čekám na pgs ale na druhou stranu to musí byt nervy jak to dopadne a vydržet do testování, ale určíte se vám teď objevi // na testu a vse bude tak jak má tenhle rok bude úspěšný určíte 😊

mirda79
3. dub 2018

@petina1811 To čekání na testování je opravdu,pro mě,to nejhorší. Já jsem stimulovala v lednu a celý únor jsme čekali na výsledky genetiky,ale i tak jsem to měla v hlavě,aby bylo alespoň jedno geneticky zdravé. Přeju si, ať je tenhle rok už konečně úspěšný 👍🙏🍀. A všem vám ostatním to přeju taky🍀🍀🍀

denicl
3. dub 2018

@hanyas a ty uz mam mimiska? Nebo jak to mas?

denicl
3. dub 2018

@petina1811 taky se dockas..ale to cekani je fakt nejhorsi,každým dnem nervozita stoupá,ale je krasne pocasi,tak pujdu dnes ven se sestrickou a dame si neco dobreho k piti a jidlu😇🍀clovek se musi odreagovat..

petina1811
3. dub 2018

Holky a Vaše rodina blízký o tom vědi ze postupujete ivf? My s přítelem jsme to nikomu zatím neřekli co vy ?tak jsem ráda tady za vady ze si tady takhle pokecáme ☺

petina1811
3. dub 2018

Za vás tam melo byt napsaný 😁

petina1811
3. dub 2018

@mirda79 kolik jste jich mely nakonec geneticky Dobre? Nám jich poslaly na testování 3 tak doufám že budou dobra

tynka75
3. dub 2018

@denicl
@apple_tree tak holky dnes krev negativní...držím vám palce, já budu mít další transfer ještě teď v dubnu.

hanyas
3. dub 2018

@denicl já ho zatím mám v bříšku. Ale je to černej humorista. 🙂 Od začátku jsou pořád nějaký komplikace.

denicl
3. dub 2018

@hanyas tak to moc držím palečky at vse dobre dopadne,jak dlouho? Po jake dobe se zadarilo?

denicl
3. dub 2018

@tynka75 mrzi me to..ale držím palečky na mrazacka🍀

denicl
3. dub 2018

@petina1811 u nas to vědí jak moji rodiče tak pritelovo a moc nam to preji a drzi palečky🍀

hanyas
3. dub 2018

@denicl uz jsme v 33.tt. Zadarilo se po roce snazeni doma a potom po dvou IVF. 5.transfer.

mirda79
3. dub 2018

@petina1811 Máme jich 5 geneticky dobrých,3 holky a 2 kluky

mirda79
3. dub 2018

@petina1811 Z minulého Car jsme jich měli 6 gen.dobrych a nic.

mirda79
3. dub 2018

@petina1811 U nás to rodina taky neví,jen moje dvě sestry a ani z přítelovi strany

apple_tree
3. dub 2018

@petina1811 U nas to rodina taky nevi a ani nechci, aby to vedeli. Vi to jen ma kamaradka a pak kolega z prace, protoze on to se zenou podstoupil loni, tak je fajn o tom mluvit s nekym, kdo si tim prosel (a uspesne na prvni pokus).

apple_tree
3. dub 2018

@tynka75 To me mrzi :( Tak aspon, ze mate mrazacky a muzete to zkusit tento mesic znova 🙂 Budem pak testovat spolecne 🙂

petina1811
3. dub 2018

@mirda79
@mirda79 to me řekni ke je o aj Teda problém když už jsou i geneticky zkontrolována a stejne se ne zadari 😐 tak toho už máš taky docela dost za sebou ale tenhle rok to dopadne určíte,ale fakt jsme si myslela že když jsou z kontrolovány tak se to musí povest😮

mirda79
3. dub 2018

@petina1811 Tak na tohle nikdo nedokáže odpovědět,proč se to nezahnizdi. Jestli to,to tělo nechce přijmout, nevím. Doktor mi teď řekl,že teď už to je na té genetice embrya. Z genetiky se dá prý zjistit hodně,ale prý né úplně vše

denicl
3. dub 2018

@hanyas tak to je parada..to uz a chvili bude na svete..👶copak cekas? Taky sis toho teda prožila..ja ted prisla domu z procházky a moc to nedavam,boli me brisko kdyz dlouho chodim,to taky nevim jestli je normalni. Ted lezim a odpocivam..😊

hanyas
3. dub 2018

@denicl chlapečka. Dělej vše, na co jsi zvyklá a co ti tělo dovolí 🙂 taky jsem měla pořád nějaké pobolívání a popíchávání. To k tomu patří 🙂

denicl
3. dub 2018

@hanyas to je krasny..take bychom chtěli chlapečka,i kdyz ono je to asi jedno,hlavne aby byl zdravý broucek..tak snad je to normalni,jsem z toho unavena...

hanyas
3. dub 2018

@denicl však poslouchej svoje tělo. Když bude chtít ležet, lež 🙂 určitě taky bereš Urtogestan, tak to něm taky bývá únava. ;)

Strana