Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@mirda79 ja mam vajecnik jen na levé straně,tze me boli jen leva😊😂muze to byt hormonama,dnes jsem nebyla opet na velky tak to muzu mit z toho. Moc se pozorujeme,stejne nic nevyresime,některá jsme citlivější a citime každé pichnuti..proste pockam dokud mi nepřijdou Mesicky,budou tam pak //...😇
@denicl to je určíte dobre znamení to znamena ze menstruace určíte nepřijde 😃😃😃
@petina1811 se toho uplne desim😊mam to dostat nedele-pondeli😊tak uvidime.😇😇😇
@denicl tak kdy uděláš test? Me Teda vždy utrogestan menstruaci oddalil nebo jsme musela vysadit a az pak přišla mrcha tobě přišla i když jsi brala utogestan ???
@petina1811 drive jsem brala crinone a ms prisla i pres nej. Myslim,ze je to to same,melo by to udržet ms. A ja to stejne dostala. Chci udelat opravdu za 10dni to znamena ve stredu.Ale je to pekne dlouhá doba..☺️
@apple_tree jej, ale vím co zažíváš, já teda ms měla před stimulací v poho, ale tedka jak mi nevyšel ten transfer, tak to bylo strašný, také řezání a píchání jak nožem v podbřišku, manžel měl o mě i strach a chtěl mě vést na pohotovost, ale vždy to trvalo tak minutu a bylo to pryč ale vždy se to vrátilo třeba po 3 hodinách, naštěstí to pak za 3dny přešlo samo. Včera porodila dobrá kamoška, tak jsem měla zase splín...udivuje mě, že mě to pořád rozhazuje...mohla bych být s tím už nějak smířená, ale asi nejsem 😖
@petina1811 mě mrcha přišla i přes utrogestan, věděla jsem že je to v háji a volala do centra, tam mi řekli, že nemám už zavádět ale polykat a vyčkat na krev. Takže ano, ms může přijít i přes utrogestan.
@tynka75 mrzi me,ze ti to nevyšlo,ja uz to zklamání zažila vim jak se citis.😓je to vzdy hodne bolavé,ale oni to prejde,nejhorsi je pak ten strach z dalšího neúspěchu. Ja na bolesti jak popisuješ trpím kazdou ms,tze by me ani nepřekvapilo kdyby to bolelo jeste vice jak predtim nebo stejne. Musis stále verit,ze to vyjde,někomu to vyjde na poprve,což bychom si kazda prali,ale ono tak nekdy neni. Říkají,ze ten prvni pokus bývá takovy pokusný,je to vtipny kdy za to clovek zaplati tolik penez a vloží do toho tolik naději,ale v našem případě to jinak nejde,pritel rika,ze to porad 50 na 50..bohuzel ma pravdu.😇😇moc si to ted uz prejeme a porad doufáme,ze to konecne vyjde.😍👶
Ahoj holky. Muzu se pridat? Mam za sebou 7 vice ci mene neuspesnych pokusu ivf. Uvazuju o zmene a zajimali by me zkusenosti. Jestli tu je nekdo, kdo mel hodne spatny vyvoj embryii (zastava po tretim dnu) a pak to zady dopadlo dobre.

@denicl Tak mě do pupíku ne,ale podbřišku na levý straně..já mám tady na té straně výš vaječník. Jestli by šlo o zahnizdovani,tak to těžko říct. To by mi přišlo dlouho