Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@petina1811 ano udelali jste maximum,tak snad to uz opravdu vyjde. Moc ti to preji. A nevis kdy se chodi na ten Ket? A kdyz bychom chtěli zavést dve,bude to stat 10000? Kdyz mrazi kazdy zvlášť? Nebo se plati jen ten Ket 5000,- při zavedení dvou?
@denicl Ja myslim, ze v heliosu ti dve embria nezavedou. A jestli mate dva mrazacky, urcite bych si je nechala zavest po jednom. Zavedeni dvou najednou opravdu sanci nezvysuje, vetsi sance prave je pri zavedeni po jednom.
@apple_tree asi zalezi na tvém rozhodnuti ne? Kdyz budeme chtit tak mi dve musi zavezt...😊zeptám se jich zitra...
@petina1811 Díky. Uvidíme,jak to dopadne. Určitě dám vědět výsledek 😊
@denicl na ket můžeš jít hned další cyklus myslím že tak 14 den půjdeš na ultrazvuk jak roste sliznice a tak ten 19 den se jde na vložení ja osobně bych zavadela každý zvlášť
@petina1811 tze se jedna o ten dalsi cyklus? Tze pristi mesicky? Tudíž kveten?
@denicl Na ket muzes jit hned dalsi cyklus, tzn. v kvetnu. A nepocita se jako ivf pokus. Ale pripravis se proste o pokus jako takovy, kdyz budes chtit zavest dve najednou. Vem si situaci, ze treba zrovna v ten mesic nebude idealni sliznice nebo jakykoliv jiny problem a ty zavedes dve, nevyjde to a nic ti nezbyde. Kdyz budes zavadet po jednom, mas tu dalsi sanci i dalsi mesic.
@denicl ne teď jak jsi dostala měsíčky tak 14 den se objednej na ultrazvuk a 19 půjdeš na ket
@hanyas nepřijdes o pokus ivf ale o 1 ket když si das 2 najednou
@denicl Jo vlastne ty mas dalsi cyklus uz vlastne ted, pokud uz jsi to dostala. Takze muzes stihnout ket jeste ted v dubnu 🙂
Tak sem si udělala test. Po pravdě sem měla ještě počkat, přítel mi to vyčetl. Asi je na testu moc moc druhá slabá čárka. Radovat se nebudu, vím,jak mi to dopadlo tenkrát, špinění a krvácení. Taky ve mně může být ještě injekce Ovitrele,ta to prý zkresluje taky.
@mirda79tak drzim palce at čárka je víc a vic vidět to by bylo super 👍 budeš delat test zítra ráno ? Z ranní moce bude víc videt
@petina1811 Diky. Zítra ne,až v úterý nebo ve středu. Pokud nepřijde ms.
@denicl tak kdyby me pgs dopadlo dobře tak půjdu teď v dubnu/květnu tak pojď taky budeme čekat spolu 😉
@petina1811 asi spis v tom kvetnu😊tak se mozna potkame...😊
@denicl no ja bych šla kdyby dopadlo vse Dobře tak teď ke konci dubna 😉

@wendissek ten utrogestan si zavadim..píšou ze při polykani jsou z toho závratě atd.a to nechci,pze bych je urco mela...o tom ascorutinu nebo jak se to pise,mi ni nerikali,ja se tam dnes nemohla dovolat. Zavolam zitra..