icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

denicl
8. dub 2018

@wendissek ten utrogestan si zavadim..píšou ze při polykani jsou z toho závratě atd.a to nechci,pze bych je urco mela...o tom ascorutinu nebo jak se to pise,mi ni nerikali,ja se tam dnes nemohla dovolat. Zavolam zitra..

denicl
8. dub 2018

@petina1811 ano udelali jste maximum,tak snad to uz opravdu vyjde. Moc ti to preji. A nevis kdy se chodi na ten Ket? A kdyz bychom chtěli zavést dve,bude to stat 10000? Kdyz mrazi kazdy zvlášť? Nebo se plati jen ten Ket 5000,- při zavedení dvou?

denicl
8. dub 2018

@mirda79 je to trápení nu..tak dej vedet jak vyjde testik....😇🍀

wendissek
8. dub 2018

@denicl já ho také zaváděla ale ajk mile se začne spinit nebo krvácet je pelsi polykat nikdy mi nějak špatně nedělal no texl mi řekl ze ascorutin je zbytečný fikova mi ho doporučila a i na pohotovosti

apple_tree
8. dub 2018

@denicl Ja myslim, ze v heliosu ti dve embria nezavedou. A jestli mate dva mrazacky, urcite bych si je nechala zavest po jednom. Zavedeni dvou najednou opravdu sanci nezvysuje, vetsi sance prave je pri zavedeni po jednom.

denicl
8. dub 2018

@apple_tree asi zalezi na tvém rozhodnuti ne? Kdyz budeme chtit tak mi dve musi zavezt...😊zeptám se jich zitra...

mirda79
8. dub 2018

@petina1811 Díky. Uvidíme,jak to dopadne. Určitě dám vědět výsledek 😊

petina1811
8. dub 2018

@denicl na ket můžeš jít hned další cyklus myslím že tak 14 den půjdeš na ultrazvuk jak roste sliznice a tak ten 19 den se jde na vložení ja osobně bych zavadela každý zvlášť

hanyas
8. dub 2018

@denicl a proc chces dve naraz? Zbytecne se pripravis o jeden pokus...

denicl
8. dub 2018

@hanyas ja myslela ze ket se nepočítá jako ivf,nebo ano? Ja se na to musim zeptat

denicl
8. dub 2018

@petina1811 tze se jedna o ten dalsi cyklus? Tze pristi mesicky? Tudíž kveten?

apple_tree
8. dub 2018

@denicl Na ket muzes jit hned dalsi cyklus, tzn. v kvetnu. A nepocita se jako ivf pokus. Ale pripravis se proste o pokus jako takovy, kdyz budes chtit zavest dve najednou. Vem si situaci, ze treba zrovna v ten mesic nebude idealni sliznice nebo jakykoliv jiny problem a ty zavedes dve, nevyjde to a nic ti nezbyde. Kdyz budes zavadet po jednom, mas tu dalsi sanci i dalsi mesic.

petina1811
8. dub 2018

@denicl ne teď jak jsi dostala měsíčky tak 14 den se objednej na ultrazvuk a 19 půjdeš na ket

petina1811
8. dub 2018

@hanyas nepřijdes o pokus ivf ale o 1 ket když si das 2 najednou

apple_tree
8. dub 2018

@denicl Jo vlastne ty mas dalsi cyklus uz vlastne ted, pokud uz jsi to dostala. Takze muzes stihnout ket jeste ted v dubnu 🙂

hanyas
8. dub 2018

@denicl nee, KET se jako dalsi ivf nepocita, ale cim vic transferu, tim vic sanci. Byt tebou, jdu do jednoho a kdyby nahodou, budes mit rezervu na priste.

mirda79
8. dub 2018

Tak sem si udělala test. Po pravdě sem měla ještě počkat, přítel mi to vyčetl. Asi je na testu moc moc druhá slabá čárka. Radovat se nebudu, vím,jak mi to dopadlo tenkrát, špinění a krvácení. Taky ve mně může být ještě injekce Ovitrele,ta to prý zkresluje taky.

petina1811
8. dub 2018

@mirda79tak drzim palce at čárka je víc a vic vidět to by bylo super 👍 budeš delat test zítra ráno ? Z ranní moce bude víc videt

mirda79
8. dub 2018

@petina1811 Diky. Zítra ne,až v úterý nebo ve středu. Pokud nepřijde ms.

linusha
8. dub 2018

@denicl na KET můžeš hned v dalším cyklu. A pokud zavádíš v prvních dvou cyklech IVF dvě embryjka tak pak přicházíš o jeden pokus na pojišťovnu jinak ne. Ale určitě šla bych do jednoho embryjka.

denicl
8. dub 2018

@mirda79 ovitrelle? Spíše pregnyl ne? To uz bys v sobe nemela mit..😊v těle je tak cca 10dni...tze se raduj,pze se zadarilo,to moc gratuluji🍀🍀🍀

denicl
8. dub 2018

@linusha zavadeli jsme vzdy po jednom,toto uz je 3ivf a prvni Ket..

denicl
8. dub 2018

@hanyas asi mas pravdu...😇jen nevim kdy jit..jestli ted nebo az pristi mesic..opravdu bez tech léku atd..😊

mirda79
8. dub 2018

@denicl Ovitrele,aby mi prasknul dominantní folikul. Uvidím,jak bude zesilovat,pak bych se mohla trošku radovat

denicl
8. dub 2018

@mirda79 aha,me dávali pregnyl,myslela jsem ze davaji vsem stejny leky...tak i tak myslim ze se muzes radovat😊😊

mirda79
8. dub 2018

@denicl Víš co,to by jsi musela vidět. To je tak moc slabý,že to je opravdu moc málo vidět. Uvidime za další dny. Podbřišek mě dost často poboliva.

petina1811
8. dub 2018

@denicl tak kdyby me pgs dopadlo dobře tak půjdu teď v dubnu/květnu tak pojď taky budeme čekat spolu 😉

denicl
8. dub 2018

@petina1811 asi spis v tom kvetnu😊tak se mozna potkame...😊

denicl
8. dub 2018

@mirda79 slabý,ale je to tam..tak uvidis,si dělej kazdy den a uvidis jak sílí treba,a nebo to nech na toho 11.4 jak nam rikali😊porad ti ms neprisla,tak to je dobre znamení,me to chodi jak hodinky..😊

petina1811
8. dub 2018

@denicl no ja bych šla kdyby dopadlo vse Dobře tak teď ke konci dubna 😉

Strana