icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

ivivka
1. kvě 2018

@absintka19 super, snad nám to taky takto klapne

absintka19
1. kvě 2018

@ivivka drzime palecky 🍀🍀🍀🍀🍀

apple_tree
1. kvě 2018

Holky, mne uz je tak zle, ze jsem volala na tu jejich pohotovostni linku. No prej si mam zajit na pohotovost, pokud je to k nevydrzeni, nebo prijit zitra na utz. No a na pohotovost v Brne me uz fakt nikdo nedostane, takze rano naklusu do heliosu.

ivivka
1. kvě 2018

@apple_tree asi bych to neprodluzovala a sla radši na pohotovost! Muze to byt cokoliv

zirafka1988
1. kvě 2018

Ahojte holky, tak já se tenhle měsíc chystala na ket a nechápu co se To semnou děje. Rok mám MS na den přesně a tenhle měsíc už 10 dnu zpoždění. Těhotná nejsem určitě. Tak že by psychika? Já se tak už těšila.

denicl
1. kvě 2018

@apple_tree chudacku,ctu tady jak ti je spatne..ja bych radeji sla take na pohotovost,do rana je dlouhá doba..bala bych se vnitřního krvácení atd..muze to byt cokoli,prece jenom je telo z tech hormonu a všeho oslabene..tak dej vedet co se s tebou deje..🍀🍀

apple_tree
1. kvě 2018

@denicl Do rana uz vydrzim nejak 🙂 Ale jsem blba, jsem si neuvedomila, ze gynekologicka pohotovost je jinde nez klasicka. Protoze na klasickou me nikdo nedostane, ale ta gyn. by mela byt v poho. Ale takhle vecer se mi tam uz nechce. Rano pujdu do heliosu hned pred sedmou.

apple_tree
1. kvě 2018

@zirafka1988 Mela jsem to stejne, ms chodi pravidelne skoro na hodinu presne a kdyz jsem cekala na ms, abych mohla zacit stimulaci, tak pet dni zpozdeni.

zirafka1988
1. kvě 2018

@apple_tree no asi to je fakt o hlavě. Nejvíc mě stresuje tchýně, jak jinak. 🙂 akorát nevím jestli čekat na další nebo radši zajít k dr. Migren u kterou mám pravidelně týden před jsem měla ale po ms ani památky. No tak budu asi čekat na další.

hanyas
2. kvě 2018

@zirafka1988 ahoj, klidne to muze byt psychika, nebo taky cysta. Urcite si skoc k dr 😉

petina1811
2. kvě 2018

@apple_tree ahojky tak jakpak už je ti lépe ?

ivivka
2. kvě 2018

@apple_tree ahoj, myslim na Tebe, dej vedet, jak jsi dopadla.

apple_tree
2. kvě 2018

@petina1811
@ivivka Ahoj holky. Minula noc byla uplne silena, nespala jsem ani minutu, celou dobu jsem byla v polosedu, jinak to kvuli bolestem nejde. Uz jsem zpatky z utz, vychytala jsem tam primare. Pry se mam radovat, protoze tohle jsou priznaky tehotenstvi. Rozjel se mi hyperstimulacni syndrom a ten je zpusobeny rostoucim hcg. Na sobotu jsem objednana na krev. Ale jinak mi vlastne nijak nepomohl. Mam lezet, hodne pit, hodne jist bilkoviny. No to vsechno delam celou dobu. Zitra si mam pry udelat test. No tak uvidime. Ja mam pocit, ze umru.

apple_tree
2. kvě 2018

@tynka75 A jak to vypada s tebou? 🙂

ivivka
2. kvě 2018

@apple_tree tak to je dobra zprava, ohss prezijes, musíš a bude // 😊

zirafka1988
2. kvě 2018

@apple_tree tak to je super zprava. Hodně bílkovin mají tvaruzky a tvaroh. Dělala jsem si pomazanky . A pak jsem si přímo v lékárně koupila nějakou čistou bílkovinu a michala to do s jogurtem. Držím pastičky at je to ok.

iwettka
2. kvě 2018

@apple_tree jeeee super, a kolikátý den jsi si dělala ten test? držím palce 🍀
@tynka75 taky nakukuju jak to s tebou vypadá 🙂

petina1811
2. kvě 2018

@apple_tree jezisi ja mam takovou radost ze se ti zadarilo snad te ty bolesti co nejdrive opustí a bude už vse je ok🍀🍀🍀

apple_tree
2. kvě 2018

@iwettka
@petina1811 No holky a ted jsem zacala trochu krvacet :( Tak doufam, ze je to jen z toho utz a ne, ze jsem zrovna ted dostala kramy :( To je fakt pech tohle.

iwettka
2. kvě 2018

@apple_tree udělej test... třeba to nic nebude 🙈... jen kapka nebo vyloženě teče...?

petina1811
2. kvě 2018

Neboj to je z toho ultrazvuku podle me 😇 a na ultrazvuku primář nic nepoznal ze by se tam už něco rýsovalo myslím jako mimi nebo tak neco??ale když řekl primář te se můžeš radovat tak se neboj to bude dobre

apple_tree
2. kvě 2018

@iwettka
@petina1811 Zacala jsem hodne spinit a neni to jen kapka. A mam fakt i ms krece. To jsem se teda dlouho neradovala :(

tynka75
2. kvě 2018

@apple_tree drž se a mysli pozitivně, určitě to bude dobrý 🙂
@petina1811 jak se cítíš?
@iwettka tak holky já jsem testovala až dnes ráno a dopadlo to takhle :

petina1811
2. kvě 2018

@tynka75 super krasna čárka gratuluji 😍

tynka75
2. kvě 2018

@petina1811 je to ještě dost slabé, tak mám větší strach než před testováním....aby se něco ještě nepokazilo ☹

apple_tree
2. kvě 2018

@tynka75 Tak to je nadhera! Moc gratuluju a drzim palce 🙂

tynka75
2. kvě 2018

@apple_tree
@petina1811 děkuju 🙂 snad to bude jen sílit a bude vše v pořádku 😍 Pořád mě totiž pobolívá břicho...

iwettka
2. kvě 2018

@tynka75 juuuuu teda potichoučku gratuluji, ať sílííííí 🙂

petina1811
2. kvě 2018

@tynka75 jinak ja se cítím furt úplne normálne bez jakekoli bolesti atd tak nevím jestli je to dobře 😕 to museli byt hrozne nervy si dělat test co? Já si na to jen pomyslím ze me to ceka v neděli a mam nervy jak něco bojim se bojim😯 jak jsme rada ze se ti to povedlo to musí byt krasna radost tohle objevit na testu moc ti gratuluji a přeji ať už je vse jen a jen pozitivní

iwettka
2. kvě 2018

@apple_tree takže to není čistá krev? Bude to dobré 😇

Strana