Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@tynka75 jo je to divný dneska je to 32 den cyklu to by mela dneska MS dorazit ale nic necítím je to opravdu zvláštní a na vaze mam dokonce o kilo min ale to je asi Nervama 😠
@petina1811 ne, doktora jsem viděla až na těch kontrolách v době ovulace a pak při ketu. Napsal mi ten estrofem, tak se zkus na něj zeptat, vyživuje to sliznici a pomáhá jí k růstu.
@petina1811 jo a po ketu jsem šla hned domů ležet s anan.džusem a další den jsem taky měla volno a snažila se nic nedělat jen odpočívat, nevím zda to bylo tím,n ebo jen příroda a štěstí. Odpoledne čekám taky tu krev a jdu i na tu štítnou žlázu.
@tynka75 kolik jsi mela sliznici ze ti dali estrofem? A probehla u tebe ovulace u me zřejme ne říkali na utz ze jsme bez dominantního folikulu
@petina1811 měla jsem jen 3,5mm 12 DC. No asi neproběhla, byla jsem tam ještě 15 DC a to mě řekl stejnou větu jak tobě, bez domina. folikulu...naplánovali hned KET a bylo 😀
@tynka75 Děkuji
@tynka75 kdy jdeš na utz do heliosu jsi z Brna ?
@petina1811 nevím dneska čekám teprve na výsledek krve a uvidím co mě řeknou dál. Ale myslím si že na UTZ je brzy, to se chodí až 7-8 týden ne?
@tynka75 aha Já jen tak na krvi jsi byla v heliosu
@petina1811 ano dneska ráno 🙂
@tynka75 tak to jsem zvědava jakou krásnou hodnotu hcg budeš Mít držím palečky
@petina1811 snad to bude v pořádku podle tabulek 🙂
Tak ja už trochu spaním MS dorazila přesně na den zatím špinění ale to drží utrogestan😕 zítra zavolám do helisu a domluvíme se co a jak
@petina1811 Chjo ☹️☹️☹️ Asi zase další cyklus a další čekání , musíme si držet pesti
@ivivka jo jo zase to strašne čekání 😤
@ivivka dnes kolem 2. Holky budu držet zase pěsti i další cyklus!
@petina1811
@tynka75 jsi zlato 😊
Holky teď mi volali z heliosu, je to pozitivní ale to hcg mám dost vysoké....zítra mám přijít na UTZ, co myslíte že to znamená, když je to vysoké?
@tynka75 Jestli to je opravdu hodne vysoke, muzou to byt jednovajecna dvojcata. Ty jo, to by byl dobry gol 🙂

@tynka75 ahojky když jsi šla na druhý ket objednává jsi se před nim na konzultaci k primáři aby jste se domluvili jestli jeste něco udělat navíc nebo tak