icon

Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?

janesm
29. pro 2006

Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂

siocka
29. lis 2018

@ivivka to, že už jedno máš, jsem v konverzacích nepostřehla 🙂 Ale chápu, taky si říkáme, že by si zasloužila sourozence. 🙂 Vám se zadařilo hned po revizi?

denicl
29. lis 2018

@siocka opravdu je mi to lito...co se ma stat,stane se..ja jsem ted po tom Ketu takova nejistá,hrozne se bojim,ze zase nic..boli me podbrisek uz treti den..ale z toho se stejne nic nepozná. Je to nekonecne cekani co bude,ale co stejne to neovlivnim😊 hodna jsem byla,tak snad dostanu Mikuláše😂

ivivka
29. lis 2018

@denicl me taky bolel podbrisek a mužu říct, ze me poboliva dodnes a to uz jsem 12tt. Takže podle toho se nic nepozná. Uz za par dni budeš vedet!!!
Zitra kontrola, tak se tesim, jdu spat, ráno brzy vstavame, musím i na krev

ivivka
29. lis 2018

@siocka jjj, uz mam velkého syna-zitra ma 13 😉
Ja byla na revizi někdy zač.srpna, 13.9.jsem to dostala a hned 1.10.jsem sla na ket, prvně doktor říkal,ze musi min jeden cyklus proběhnout a pak řekl, ze je to dobre zhojene a ze to pujde

siocka
29. lis 2018

@denicl to je každý, kdyby šlo na těch 12 dní uspat, a pak si udělat test 🙂 Já věřím, že to tam na Mikuláše bude 🙂 Zkus na to nemyslet, i když se to lehko říká a hůř dělá.

denicl
29. lis 2018

@siocka to jsem si dnes taky rikala😂usnout a probudit se na test. No uvidime co bude...😊

denicl
29. lis 2018

@ivivka dobrou noc..dej vedet jak dopadla kontrola..

siocka
29. lis 2018

@ivivka tak to už je skoro "samostatná jednotka" 🙂 ..i když ho neznám, tak mu přeji k zítřejším narozeninám hlavně hodně zdravíčka.
Vidíš, já myslela, že budu moct jít hned, tak se nechám překvapit, jak to ve mě bude vypadat. Mám doporučenou jen 14tidenní sex. abstinenci a o tom, že se nemáme pokoušet o další mimčo nám nikdo neřekl. Říkali jsme si, byť je to nepravděpodobné, že si třeba dovezeme mimčo z dovolené. Říká se, že po potratu je děloha připravena...

ivivka
29. lis 2018

@siocka asi záleží, jak se zhojis, četla jsem , jak se v žádném případě nesmis koupat v bazénu po revizi a dodržet striktně sestinedeli. No 14dni cca jsem krvacela, pak spinila, na dovcu jsme jeli asi 14 po revizi, spis je riziko trombozy v letadle, ale koupala jsem se normálně, akorát si po koupání vždy prevlekla suchý spodek plavek, to jsem opravdu dodrzovala

denicl
30. lis 2018

@ivivka Ahojky tak co utzv.? Normalne me dnes přestalo bolet bricho a jen citim prsa,jsem 4.den po Ket..nevim jestli je to spatne?!

ivivka
30. lis 2018

@denicl ahoj , vsechno Ok. Pekne na nas mavalo 😊❤️👋
Nemyslím, ze ný to bylo spatne, prsa me taky bolí skoro porad od zacatku

denicl
30. lis 2018

@ivivka parada..😊mam z tebe radost..uz se asi moc pozoruju,ale znas to,kazdy den jsem v napětí a zároveň se bojim.prsa boli moc,ale to me boleli i minuly mesic pred mesickama..tze z toho nic nepoznam.

ivivka
30. lis 2018

@denicl musíš to vydrzet, uz jsi v půlce čekání 👍😉

denicl
30. lis 2018

@ivivka ano ja vim..😊vydrzim!😊✊

ivivka
2. pro 2018

@denicl ahoj, tak jak je, jak se citis?

denicl
3. pro 2018

@ivivka ahojky..no popravdě, je mi prostě dobře, nic mě nebolí...včera trochu tlak v podbřišku, tak jsem si říkala, že ms přijde, pže dnes měla přijít, ale nepřišla zatím🙂 Ale z minula vím, že i spoždění nic neznamená....

ivivka
3. pro 2018

@denicl uz se jen dvakrát vyspis a budeš testikovat! Držím pesti a tesim se, musí to byt //

denicl
3. pro 2018

@ivivka děkuji moc🙂 už jen dvakrát🙂ale bojim

denicl
3. pro 2018

@ivivka no vlastne jsem chtela testit az na mikulase,tze se vyspim trikrat😊

ivivka
3. pro 2018

@denicl Ajo, ja myslela na toho, co nosi dětem uhlí 😊👍 ake i tak to vydrzis, to uz je za chvilku

denicl
3. pro 2018

@ivivka to je čtvrtek ne? vlastně máš pravdu, dvakrát se vyspím a udělám test🙂

siocka
3. pro 2018

@ivivka mě říkali, že bazén + sex vynechat 14 dní kvůli infekci a v moři koupání nevadí, že sůl dezinfikuje. Zatím jen slaboučce špiním, tak uvidím na místě. .....a jinak čtu, že UTZ dopadl dobře a mimčo mávalo, tak gratuluji a ať se mu daří i dál 🙂

siocka
3. pro 2018

@denicl koukám, že to poctivě dodržuješ a netestuješ 😉 Jsem na středeční ráno možná zvědavější než ty. Držím pěsti 🙂

denicl
3. pro 2018

@siocka chtela jsem az 10.den ve ctvrtek😊myslis,ze mam zkusit 9.den? Bojim se moc.

siocka
4. pro 2018

@denicl pěkně vydrž do zítřka 🙂 Už jen jedna noc a dočkáš se.

denicl
4. pro 2018

@siocka Ahojky...uz bych mohla zitra testnout? Bude to 9.den neni brzo? 😊✊

ivivka
4. pro 2018

@denicl a kdy sis píchala ten ovitrelle, to prý je v těle 14dni

denicl
4. pro 2018

@ivivka 15.11. práve, tak se bojím..

evelik
4. pro 2018

Ahoj holky, mohu se přidat? Už nějakou dobu sem koukám... Máme z Heliosu jednoho broučka a teď bych chtěla sourozence, ale zatím se nám nedařilo. Teď jsem užívala léky a měla bych jít na ket, ale mám slinici nízkou 5, ale prý je to už 3x stejné, tak víc nevyroste... Neměla jste to některá podobně?

anitramrav
4. pro 2018

@denicl zbytečně netestovat..... Já nedočkavě testovala už 5.den po KET, a injekci jsem měla 22.11. a na každém testu mám // nebo +....... Podle mě je stále ovitrellev těle. I 11.den jsem jej měla.... Už raději od té doby netestuji a počkám do soboty.

Strana