Holky po IUI sem prosím!❤️
Holky moje jsem po druhé inseminaci. Ještě to není ani mesic kdy jsme měla tu minulou. Je to velký zázrak. Všichni mě strašila, ze když mi vzali pravý vejcovod, mužů mít ovu jen na prave straně x měsíců. Už druhy mesic po sobě mám na levé straně. Což je krasa. Ale po ovitrille a utrosi je mi mizerné. Tahle zle mi první den po inseminaci nebylo. Uvidíme jak to bude dal. Co vy a vaše zkušenosti?
Ahoj, tak zítra jdeme na 2 IUI. Dnes ultrazvuk, 3 folikuly a píchnutý Ovitrelle. Doufám, že mi nebude zle jako minule.
@veronyka13 tři to mas stesti u mě mluví vždy jen o jednom. Tak možná proto to nejde no
@berushe14 minulý cyklus jsem měla 2 a nic. Pro příště mi snížila dávku Clostilbegyt na 1 tabletu. Asi aby nebylo tolik folikulů.
@veronyka13 aha mě to berou z přirozeného cyklu
@berushe14 já jsem neměla rok a půl ovulaci, tak proto beru ten Clostilbegyt.
Zdravím vas ja jsem dneska po uplne prvnim IUI ve čtvrtek nas ceka jeste druhe kolo pak to čekání jestli se povedlo bude nekonečné.. všem vam drzim palce co cekate✊🍀
tak to holky nevypadá, začla jsem špinit, test bílý....v pátek jdu na krev a na konzultaci co dál...držím všem pěsti!
Ahoj, tak jsem po druhém IUI. Ani se neraduju, pač manželovy vyšel špatně spermiogram. Od minule se zhoršil. Takže nepředpokládám, že by to mohlo vyjít ☹ Na 24.4. jsem objednaná na vyšetření průchodnosti vejcovodů. Tento cyklus mám být bez Clostíku.
Jinak holky, moc mě mrzí, že Vám to nevyšlo 😢 Pořád věřím, že to jednou vyjde 🍀
@veronyka13 Verunko možná se budeš divit. Třeba to zrovna vyjde. Ale IUI není žádný zázrak. S tím musíme všechny počítat. Jdeš na rentgen Jo? Kolik té to bude stát?
@berushe14 Já vím, že při IUI je malá pravděpodobnost, ale říkala jsem si, že když konečně mám ovulaci, tak je ideální, že jsou spermie, tak kde mají být. Jo budou mi to dělat ultrazvukem a bude to stát 2000,-
@veronyka13 slysela jsem ten je to mazec. A ty jsi v jakem caru?
@berushe14 V Gennetu na Letné. Když to bude k něčemu, tak je mi jedno, kolik to bude stát. No uvidíme...
Ahojte tak me ceka na 9 druhe kolo doufam ze to bude tak rychle a bezbolestné jako predevcirem vcera jsem citila ovulaci tak snad se tam stihnou potkat 🙂 a jeste dotaz nechavaji vas potom aspon chvilku lezet? Me totiz vubec musim hned pryc tak si rikam jaky to ma potom smysl kdyz to treba zacne hned vytikat jak vstanete.. Zeptam se na to i doktorky
Holky byla jsem nám emiminu s jednou holkou a po prvním IUI otěhotněla. Tak třeba fakt máme nadeji.
@emmy24 Mě nechá lezet cca 5 min na koze.
Mě jednou nechali asi10 minut a jinak taky jdu hnědý z lehátka.

@ebh tak budu držet pěsti, my už teď půjdeme do ivf..