Inseminace, kdo z ní otěhotněl a jaké příznaky po ní?
Snažíme se 2roky a máme jít na IUI do Iscare v Praze,pak na IVF,když se nepovedete
@lenik1212 ahoj,jo sla. To je nahrada pohlavniho styku takze muzes jit do prace 🙂 psala jsem si skrz to do centra. Ted me to teda vyslo,ze mam dovolenou,ale moc tomu nedavam :-/
Ahoj ja mam po druhe inseminaci byli jsme v utery a ve stredu.Priznaky prozatim zadne ☹
Já byla taky v úterý a taky nic ☹ nedávám tomu ani 1% že by to vyšlo ☹ mám prý funkční jen jeden vaječník a v něm nemývám ani dominantní folikul ☹
já podstoupila 2 inseminace. První byla neúspěšná, kdy se partnerovi jednorázově zkazil spermiogram (měnil práci, normálně měl kolem 35 mil. a nyní 8 mil,...a na inseminaci je potřeba nejméně 20mil.) No a další cyklus byla inseminace úspěšná, to už měl 30 mil. V den termínu MS byl test jen slaboulince pozitivní, tak jsem šla na krev. Tam hodnota kolem 68. Tak jsem šla za 2 dny znovu a znovu a postupně se hodnota zvyšovala. Pak UTZ a embrijko bylo, ale o pár dní měnší. Pak další UTZ a embrijko už mělo srdíčko, ale bylo o cca.2 týdny menší. Pak další UTZ a tam už mu srdíčko nebilo...takže opět odběry krve každý den, potvrzeno klesání a ukončení a revize v 10tt, zamlklinka. No a pak jsem až za rok otěhotněla po prvním IVF jen se 2 odebranýma vajíčkama, na IUI už jsem nechtěla. (bylo to po 4 letech snažení...)A malýmu už budou 4 roky a druhýmu, naprosto přirozeně, budou 2 roky,..Nevzdávej to, určitě se to povede, chce to jen trpělivost, ta ovoce přináší!
Tak my mame vse v poradku.O to vic me stve proc to nejde.Inseminace je hodne mala sance nejradeji bych sla rovnou do ivf
Tak já mám někdy brečící období,hlavně když to dostanu,ale prostě jdeme dál ☹ máme dost zvířat,tak myšlenky jsou i někde jinde,ale jakmile je po sexu,tak myšlenka DÍTĚ je už zase ve mě a nejde na to nemyslet ☹
@marenka244 To znám také každou mestruaci obrečim,je těžké na to nemyslet.....uvidíme co nám řeknou ve středu v Kolíně kde je chyba,když partner je v pořádku....ach jo snad se nám to všem brzy podaří...
Snad se brzo dočkáme svých kočárků s miminkama a ne si je jen půjčovat ☹
Ahoj holky prosim o radu co si o tom myslite.V nedeli jsem se delala test byl to 6 den po pregnylu a velmi mini duch po natoceni a zadivani se.Dnes rano jsem testovala znovu a je tam krasny duch viditelny na pohled.Odpoledne mi to nedalo a udelala jsem ho znovu a opet duch ikdyz trosicku slabsi.Muze to byt tehu?
@martinek14 Holka, zbytečně se trápíš, proč testuješ tak brzo? Takhle krátce po IUI je to ještě nejspíš dozvuk hormonů z Pregnylu, neříkám, že to nemohlo vyjít, ale takhle brzo je větší pravděpodobnost na to, že test měří Pregnyl a ne reálné těhu.
No jo asi mas pravdu.Ja si test delala v nedeli jen proto at vim jak dlouho je ve me pregnyl.Byla jsem prekvapena ze tak kratce tak jsem si rikala pockam 2 dny to uz tam opravdu nic nebude a zacnu testovat
Ten Pregnyl může vydržet klidně 10, 12 dnů, záleží, kolik sis toho píchala, jak máš hladinu hormonů sama. Já ti rozumím, že ti to nedá, ale je to fakt trápení nadějí a zklamání. Po prvním IUI jsem to měla stejně. Pak jsem řekla dost, že mě to psychicky akorát rozkládá a že to už stejně nezměním. A jestli to klaplo, tak se to dozvím. Od 2. IUI jsem nikdy netestovala dřív než v den očekávané menstruace. Vyšlo až to 6. a to jsem dokonce testovala až dva dny po termínu, protože už jsem chtěla vysadit Utrogestan.
Byla jsem na IUI 2x a 2x úspěšně. Normálně jsem pak šla do práce a i sportovala. cca 12 den po iui jsem začala být unavená a občas mě píchlo v podbřišku.
Chapu ze 8 dni po pregnylu tam muze jeste byt ale nechapu proc v nedeli skoro uz nebyl a vcera to zesililo
ja ted otehotnela po tretim Iui. a pred tremi roky nam to vyslo napoprve.
@leeena_4 já jsem unavená pořád po utrogestanu a aj u první IUI mě píchalo v podbřišku a nic :-/ teď mám za sebou druhou a bolívá mě levý vaječník a ten mám mít údajně zvetšený, že by bylo nejlepší ho odstranit :-/ ani jsem teď utroš jíst nechtěla,když nemám skoro žádnou šanci,ale něco ve mě mě řeklo ať to ještě zkusím a tak ho jím 🙂
@martinek14 tak si to zkusila a třeba se zadařilo 😉 já si budu dělat test taky dřív sice jen o 2dny,protože jsem pak blbě v práci a pak si ho udělám za 4 dny,ale u mě jaksi naděje pomalu odchází,tak si myslím,že to stejně nevyjde ☹ tak aspoň tobě ať to vyjde 😉
Holky, když je špatný spermio tak IUI nedělají? Já doufala, že dokáží "vytáhnout" nějaké schopné jedince a ty aplikují :-/
@kecka28 záleží, co znamená špatný (pohyblivost, množství, morfologie ) a jak moc špatný (jak moc daleko jste v těch parametrech od norem). Navíc se mohou hodnoty dost měnit. My měli pokaždé dostatečný množství, ale pohyblivost na hraně a morfologie jednou z těch 6 pokusů pod normou. Některý spermiogramy byly ale taky ukázkový, je moc faktorů, který to ovlivňují. Pokud to není výslovně blbě všechno, měli by ti říct, zda iui stoji za pokus. Výběr se nedělá, jen to nějak pročistěj, takže by to nejhorší mělo jít pryč, ale pořád to víceméně odpovídá přirozenému oplodnění. A i na to může stačit jen jedna šikovná spermie, který jenom pomůžou, že ji dají blíž vajíčku a nemusí putovat takovou dálku.
Tak dneska pidi duch.Pregnyl byl minule pondeli
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat co je potřeba zařídit k asistované...... Jsem po dvou operacích jedna v Dc a druhá letos v květnu u Apolináře. Po druhé mi v Praze řekli, že by bylo fajn do pul roka otěhotnět aby se Endometrioza zase nevrátila. Miminko bychom si moc přáli a doktor nám řekl, že by nám mohla ta asistovaná pomoc. Prosím poraďte. Objednala jsem si tabletky zeď devíti draků, četla jsem si na to v celku chválivé recenze, ale nechce už se mi dlouho čekat..... Děkuji za rady a informace 😉 a všem kdo se snaží o těhu držím pěstičky.

holky mám dotázek chodily jste do práce po inseminaci? Mám naročnou práciDalší inseminaci budu raději doma .