Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
No jo, to je fakt! Já se pojedu příští rok slunit na mateřskou dovolenou. 😃 S dvojčaty to půjde jedna radost, budu opálená a odpočatá a budu pít jen samé míchané drinky........ Ó, konečně si užiju pořádnou dovču. 😃
No jo, to budem, už jsem tam jednou byla, tak před deseti lety, ale byla to jen taková rychlovka. Tak si to snad teď užijeme víc.
No jo, to budem, už jsem tam jednou byla, tak před deseti lety, ale byla to jen taková rychlovka. Tak si to snad teď užijeme víc.
Dobré ráno holky,
Hlásím, že u mě taky žádná změna 😉
Akty, tak to je super. zatím to vypadá dobře, jen tak dál 🙂
Baruš, taky jsem v Iscare dostala formulář, který tam mám po porodu poslat vyplnění (info o miminkách), aby nás mohli na tytos srazy zvát. Když jsem koukala na ty fotky "jejich" miminek, co jim visí na chodbě, tak se jim to tam pěkně kupí co? 🙂
Hlásím, že u mě taky žádná změna 😉
Akty, tak to je super. zatím to vypadá dobře, jen tak dál 🙂
Baruš, taky jsem v Iscare dostala formulář, který tam mám po porodu poslat vyplnění (info o miminkách), aby nás mohli na tytos srazy zvát. Když jsem koukala na ty fotky "jejich" miminek, co jim visí na chodbě, tak se jim to tam pěkně kupí co? 🙂
víkend byl odpočinkovej. V sobotu jsem byla u kamarádky, koupili si staronový byt a mají malého prcka, tak jsem jim to tam byla omrknout. A v neděli jsme slavili babiččiny narozky. Jsme teď opět samá oslava 🙂 V 17h jsem už byla tak unavená, že se mi udělalo špatně. ale na televizi jsem pak čučela do půlnoci a nemohla jsem usnout ]-( To vážně nechápu...
Ještě pořád jseš přesvědčená, že testneš až den před cestou do Iscare? 🙂
Ještě pořád jseš přesvědčená, že testneš až den před cestou do Iscare? 🙂
no já teď mám úplně hrozné noci, resp. rána. vzbudím se pravidelně mezi 5 a 6, jdu na záchod a pak nemůžu usnout. po hodině tedy milostivě zaberu, ale když se vzbudím, tak jsem jak praštěná, nevyspalá
zatím se držím. od soboty mám nevím proč pocit, že to klaplo. ne že bych si to vsugerovala, prostě čučím na tv a najednou vím, že to vyšlo :-N ale testování se bojím,takže zatím to neřeším
zatím se držím. od soboty mám nevím proč pocit, že to klaplo. ne že bych si to vsugerovala, prostě čučím na tv a najednou vím, že to vyšlo :-N ale testování se bojím,takže zatím to neřeším
Začni psát odpověď...

Odešli
Jé, tak to budete kousíček od nás x-)