icon

Iscare Praha. Máte zkušenost?

nikusa
26. srp 2007

Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.

lussinka88
30. led 2017

@8karolina4 jsem zvedava na tebe, krkavci matko 😁... heled bud rada ze se porad neco deje, ja jdu ted po mesici do poradny, ani nevim jestli mi budou delat ultrazvuk. 😁

lussinka88
30. led 2017

@karlos12 nevim, od rana aktualizuju email a nic 😁... asi si ukousu vsechny nehty. To tam zas delaj nejaky experti... 🙈😁 jinak verim, po porodu budu spat jak motyl 🙂)

Uz zitra viiiiiiiiid??? 😁 pichla sis uz pregnyl?

karlos12
30. led 2017

@lussinka88 nekousej! Už včera večer jsem píchla. Teď jsem píchala injekce 22 dní, až je mi dnes divně 😉 nemám co píchat. Už aby byla středa, začnu fraxiparin. Odkud je posílají? Nemáš tam posun času? Třeba experti ještě spí 😉

karlos12
30. led 2017

@lussinka88 hele, teď se mi ukázalo že monrouge...... ( má to složité) se přidala do skupiny porodnice Apolinar, takže ji to klaplo. To je super. Jen nám to mohla radostně ohlásit ☹ ať máme také radost. Nevíš něco?

8karolina4
30. led 2017

@karlos12 ona s nama komunikovala, chodila nakafco, takze to ze ji to vyslo vime, ale od minuleho tydne nekomunikuje ani s nama.....:(

lussinka88
30. led 2017

@karlos12 presne jak pise @8karolina4

lussinka88
30. led 2017

@karlos12 posilaj to z Californie. Takze jsou tam minus 9hodin... jenze od oni to poslou do laborky do plzne, ty to pak poslou tatovi a ten mi to pak preposle. Ty vysledky maj do 5ti dnu od doruceni, jenze tenhle slozitej proces to brzdiiiiiiii... 😁 no odpolko mu zavolam jestli si to aktualizoval 🙂)

lussinka88
31. led 2017

@karlos12 tak jaaaaaaak??? 😉

8karolina4
31. led 2017

@lussinka88 to teda, zase nas nechava cekat 🙂)))))

karlos12
31. led 2017

@lussinka88
@8karolina4 ahoj kočky, tak jsem doma v pelíšku, dnes mě bolí břicho jako kráva ( pardon) 😉 jinak v pohodě, máme 16 kousků a zítra budeme vědět kolik bylo připravených na spermoně. A odebrala dr. Jaržembovská, dr. Priatniková ( jestli se tak píše) si pochroumala nohu ráno na náledí. Tak jsem byla ráda. Děkuji :-*

lussinka88
31. led 2017

@karlos12 supeeeer 🙂) to budou krasny!!! V kolik mas volat?

8karolina4
31. led 2017

@karlos12 no tak parada 🙂)

karlos12
31. led 2017

@lussinka88 po 13:30, asi se nedočkáme ☹ a bojím se aby bylo alespoň pár dobrých.

lussinka88
31. led 2017

@karlos12 urcite bude!! Zitra dlouho spi, zadny premysleni, vymysleni. Setri sily, jeste par dni potom se budou inkubovat a tak. Vsak to znas!! Staci jedno krasny. Tak jim Ver jo? 🙂

Ja taky verim!! 🙂 vysledky furt nikde, natahujou to jak muzou 🙂 ale co, my to stejne nezmenime. :-/ dopadne to jak musi, tak musime doufat, ze dobre. Udelaly jsme pro to vse co slo. Ted se musi snazit oni 🙂

karlos12
31. led 2017

@lussinka88 pokusím se. A máš pravdu, stejně s výsledkama nic neuděláš, ale když to takhle natahují mohlo by to být dobré.

lussinka88
31. led 2017

@karlos12 nebo spatne. Vetsinou jsou vysledky do tydne ale maj na to dva tydny tak uz to snad prijde at me to tak nemuci...

karlos12
31. led 2017

@lussinka88 třeba toho mají zrovna hodně. Ale mučení to je, to věřím. Raději ať to prozkoumají v klidu a pořádně. Jde o Tvé miminko a Tebe, ne o nějakou jinou, cizí ženskou 😉

lussinka88
31. led 2017

@karlos12 presne 🙂)) alespon muzem cekat spolu 🙂)

lagina
31. led 2017

Ahoj holčičky 🙂 Tak se mi to dnes konečně pořádně rozjelo (MS) takže první den od zítřka stimulace Clostíkem a 9. kontrola v CAR 🙂
Jinak jdu na "stejné" oddělení - jsme několik oddělení ale na jiné patro, je tam úplně jiný systém práce, jiný počet pacientů tak jsem zvědavá jaké to bude.
Poslední dva dny mi nebylo moc dobře, dvakrát jsem zkolabovala. Včera jsem šla do úplného bezvědomíčka krátkodobého... nevím co to má znamenat, vždycky je to poměrně krátce po jídle, nevím zda to dělá to PCO, měřila jsem si glykémii a mám ji v normě, tlak úplně skvotný, snad jen nižší pulz. Musím se ho na to zeptat (i když ono to už bude asi jedno bo už budu po další stimulaci :D )

@karlos12 Určitě budou dobré, neboj se 🙂 a když tomu předcházela nehoda doktorky tak tomu věřím na milion procent -)

Lucinko, třeba je tam někdo nemocný, nebo dovolené? Tak se to protáhlo 🙂 Určitě to bude dobré 🙂

@8karolina4 Dej zítra vědět, jak dopadla kontrola 🙂 kolikáty jsi den cyklu?

lussinka88
31. led 2017

@lagina tak super!! Vyplatilo se pockat! 🙂

No prosim te a jis poradne? Neni to z te ms? Malo krvinek? Nebo ja nevim. Z PCO by to nemelo byt.

Chi no doufam, ze je to jen nejaka blbost... martin rika, ze se to asi ztratilo, to by me asi kleplo 🙂)) no jsem nejaka chcipla tak jsem doma, hodne spim a odpocivam. Docela mi to utika...

lussinka88
1. únor 2017

@karlos12 tak uz jen chvilku!!! Uz zhav linku 🙂)

Ja uz se dockala, miminko je zdravy! Prislo to dneska rano.

karlos12
1. únor 2017

@lussinka88 zrovna jsem na Tebe myslela, to je super skvělá zpráva :-*, mám ohromnou radost. To se Ti ulevilo, co? Mně také 😀. Za chvíli, no, už se to blíží. Sice mám strach, ale jen malinko, nic velkého. Až se divím. Pak dám vědět. Gratuluji :-*

8karolina4
1. únor 2017

@lagina ahoj, tak dnes hotovka 🙂) Jedu z Iscare. Po clostiku mam na každé straně 1 dominantní folik 🙂 v pátek jeste jedna kontrola a pondělí nebo úterý iui. Tak snad do 3. všeho dobrého 🙂)

8karolina4
1. únor 2017

@lussinka88 to bylo jasny ze je miminko zdravy 🙂)

lussinka88
1. únor 2017

@karlos12 diky!!! Dej pak hned vedet!!

lussinka88
1. únor 2017

@karlos12 tak jak?

8karolina4
1. únor 2017

@lussinka88 halooooo 🙂))

karlos12
1. únor 2017

@lussinka88 tak " jen " 9 zralých a všechna oplodněna. Mám volat v pátek ráno. Tak nevím, jsem trochu zklamaná. Nevím proč z 16 oocytů jen 9 zralých. Ale asi už jsem fakt stará. Teď aby bojoval zbytek.

8karolina4
1. únor 2017

@karlos12 9 je super cislo!!!!!

karlos12
1. únor 2017

@8karolina4 moc děkuji :-* snad jich zůstane co nejvíc 🙂

Strana