Iscare Praha. Máte zkušenost?
Ahoj. Viděla jsem, že tady holky diskutují o Iscaru v Bratislavě. Máte někdo zkušenosti s tím pražským? Prošla jsem témata a o Icare Praha jsem nic nanašla. Navíc nefunguje hledačka, tak se omlouvám, pokud už jste to někde řešily. Jdeme tam na konzultaci v září, tak abych věděla, na co se připravit, kolik nás bude stát případně IVF a všechno ostaní, co bychom měli vědět. Díky za názory.
@lussinka88 snažím se vyhnat ty špatný myšlenky, ale nějak se mi vrací. Teď jsem dovybrala záclony a závěsy do ložnice a horní koupelny. Koukla jak ostříhat stromy a vybrat co potřebuji za nářadí na zahradu. Takže se snažím. Zítra jedem k babičce na narozeninové posezení, tak se těším, budou tam sestřenky chlapečci. Také si říkám že tentokrát jsem dělala vše co jsem mohla a utrouš zavádím pravidelně, tak snad se brouček chytil. A taky bych jela do Říma a do Benátek 😉
@8karolina4 jo? Já měla průběh vždy stejný, takže asi ani nemůžu říct. Není Jaržembovská také slovena? Občas mám ten pocit 😖
@karlos12 nevím co je za národnost. -ale je skvělá ;))
No já jsem hrozně zvědavá na zítřek, ještě mám teď noční, tak snad bude klid. Už jsem do práce volala, že nikoho netahám, nic nedělám, že je ze mě kancelářská (max dokumentace a léky) a na infekční pokoje chodím na jeden nádech :D :D
A Utrogestan polykáte nebo děláte tu druhou možnost? Řekla mi, že si můžu vybrat.
Píchala jsem si hned po probuzení, asi kolem 8. včera jsem Martina vezla večer z hospody tak jsem šla pozdě spát.
Ale prakticky dnešek probíhal tak, že jsem si to píchla, podívala se na dva díly Vyprávěj a hned zase usnula až do 4 :D a mimo to jsem byla několikrát na záchodě (divné) a sledovala jak se zvětšuju a samozřejmě přečetla jsem milion diskuzí o tom, jak to milionu holek nevyšlo a začala číst knížku S elegancí ježka :D :D
Docela se nás tu sešlo dost, kterým by to teď mělo vyjít, to by bylo dobré, co? 🙂
@lagina fuj na noční :'(, žádný na infekční pokoje na jeden nádech, obloukem se jim budeš vyhýbat!!!! Já utrouš zavádím, když sem ho zobala tak jsem MS dostala normálně a měla pocit že to nefunguje, když sem zaváděla přišla až po vysazení, ale měla jsem lepší pocit, sliznicí se vstřebá líp. Jen musím mít slipovku, ale to mi nevadí a protože zavádím 2 tak hodinu ležím, když jsem byla v práci tak nebylo o čem, tam sem nemohla ležet. Takže vlastně jsem to střídala dle možností. Jednoduchá otázka a tak dlouhá odpověď 😉, omlouvám se, ale to máš za ty infekční pokoje 😉 zítra držím pěsti a dneska zvonky ignoruj a max si dojedeš na záchod, jasný 🙂
@lagina zavádění ma 80% účinnost a polykání údajně jen 20. Nevím. Taky neznám
Moc holek kterým iui vyšlo _ale Ja se nenechám odradit 🙂)
@adusku ále , říkám si že když ten zbytek byl pomalejší proč to jedno by mělo být lepší a právě kam dali ten zbytek když jinde jim dávají šanci a zamrazí je a tak . Takže občas se takhle nervuju . Ale to asi tak je , kdyby měl človek jen samé dobré myšlenky byl by blázen 😉 co se hodí na Mars 🙂
@lagina urcite zavadej. V tehu se doporucuje jen zavadet 🙂 a na diskuze se vykasli. Proste vyjde vyjde nebo nevyjde nevyjde. Z diskuze to nevyctes... 🙂 na podporu mas nas 🙂
@karlos12
@adusku boze zensky 😂😂😂 ja se fakt bavim... 🙂 ja myslim ze na nich neco zkousi 😁 treba je naklonovat 🙂)) nebo do nich o poledni pauze ďobaj 🙂)
Neeee, ted je malej karlos uz zakouslej a adusky ctvercata se ted v misce perou kdo pujde jako prvni a kdo pujde do ledovy skolky 😂... jooo jinak si nekdy rikam, ze je divny ze ta nase cacorka ma jeste v Holesovicich v mrazacku jeste 2 sourozence, ktery jsou stejne stary 😂...
@lussinka88
Tady má taky koukam někdo rád scifi 😃
Máme se prý u Hulverta v kanclu podívat zda tam nemá to akvárko 😂
No joooo, to budete slavit narozky víckrát 😃
@lussinka88 to je pravda, zrovna nedávno mi říkala kolegyně že jde její známá na ket, že má asi 8 mi letos holčičku a teď jdou pro další a že je zvláštní když si uvědomí že vznikla ve stejný den 🙂 to já díky tanečníkůmqv misce budu mít každé v jiný rok 😉
@8karolina4 tos to nemohla napsat asi tak před rokem? Já jsem prvně zaváděla, když jsem byla v práci tak ne, pak už jen zobala a měla pocit že je to k h... Tohle jsem nevěděla. Jen co jsem četla tak že je to fuk. A není.
@karlos12 neni, hlavne pokud to zobes, tak nesmis ridit. A pri zavadeni se musi 20min lezet (coz uz moc nedodrzuju).
@lussinka88 to já řídila. Jen občas jsem mívala rozostřené vidění, takže v pohodě. Teď teda od začátku jen zavádím a protože mám 2-2-2 tak ležím hodinu a v pohodě. A to jsem teď tak poctivá že je mám po 8 hod, jako v práci 😉 . Jakto že ho ještě máš? Není do 12 týdne?
Holkyyyy, ve 12:15 si pro tu naši blasťu jedem 😍
Slečna na recepci mě upozornila že máme naúčtovanou vitrifikaci, tak asi budou i mrazáčci 🙂
@adusku jeeee tak to je supeeeer, jsem ti to rikala. 🙂) moc to s tim nedelanim neprehanej, pohyb prokrvuje delohu a bobesovi bude trvat cca dva dny nez se uplne zakousne 🙂
@karlos12 tak to ti urcite vyjde. Me na ten posledni transfer dali taky s 2-2-2 a zavadela jsem presne po 8hodinach a vysel! 🙂 predtim jsem mela tu davku co je v papirech a to jsem to vzdy dostala driv ikdyz jsem zavadela... Kolikaty den jsi vlastne po transferu??
Me utros nechali do 16tt, pak jsem ho vysadila, bolelo me bricho, zjistili spatnou placentu a mam ho znova 2-0-2 aby nahodou si to placenta nerozmyslela a ja neporodila driv. Zajimavy je, ze Jarzembovska mi rikala na te kontrole v 7tt ze je mozny ze mi ho uz nechaj do konce aby predeseli predcasnymu porodu... ale cooo, jestli mimo vydrzi tak ho klidne budu zavdet i rok dalsi rok 😂... uz me bricho neboli, takze asi pusobi 🙂)
@lussinka88 aha, to je jasné, také bych klidně zaváděla rok a po 4 😉, hlavně že účinkuje a nebolí břicho. I při zavádění jsi to dostala? Já jsem to naposledy dostala 8 den po et, zeptala jsem se jí na to a hned mi to navýšila. Tak snad to pomůže. Včera jsem si objednala semínka zeleniny a letniček asi za 700, takhle zaměstnávám hlavu, ale co ta peněženka?

@lussinka88
Nevím jestli se počítá i den opu, ta byla v po.
Tak buď 4 nebo 5tý.
No hlavně myslím že tak nebo tak, transfér by měl být zítra, v po už by bylo pozdě, ne? )